Mi az az Assassin's Creed: Golden Age?

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap egy emberként hördült fel az internet, mikor kiderült, a Ubisoft egy Assassin's Creed: Golden Age című projekten dolgozik. Azóta megtudtuk, hogy az elnevezés nem egy új játékot takar.

A Ubisoft pusztán toborzásra szánta ezt a dokumentumot, azonban a fájl sokkal nagyobb figyelmet kapott a sajtóban, mint szerette volna: az egyik (alább is látható) fotón ugyanis egy Assassin's Creed: Golden Age című projekt felett könyököl, amiről eddig nem hallottunk.

A találgatások azonnal elindultak, a legtöbben azt tippelték, hogy idén ez lesz a PS3-ra és Xbox 360-ra szánt projekt, azonban nem sokkal később kiderült: nincs igazuk. Ez a tipp már azért is furcsa, mert úgy tudni, idén egy Assassin's Creed készül, a Victory, az előző generációs gépek pedig nem kapnak majd új részt. Másrészt a fotón látható screenshotok is másról árulkodtak, és végül ezt erősítette meg a Ubisoft is: az Assassin's Creed: Golden Age annak idején az Assassin's Creed IV: Black Flag munkacíme volt.

Habár a Ubisoft szépen zárta a karácsonyi időszakot, az Assassin's Creed-sorozat eladásai sem olyanok már, mint régen: a Unity és a Rogue például csak együtt tudta hozni a Black Flag teljesítményét.

Elkezdődtek az Assassin's Creed-film munkálatai

Ezzel párhuzamosan a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot bejelentette, hogy befejeződtek az Assassin's Creed-film előkészületei, most pedig kezdődik a tényleges munka, és hamarosan indulhat a forgatás is. A Michael Fassbender főszereplésével készülő adaptáció a tervezettnél valamivel később, 2016. december 21-én kerülhet mozikba.
10.
10.
randall13
#8: Lehet nekem meg ékezet nélkül kellett volna írnom.
8.
8.
#4: Ez pont nem igaz
A motor nem tudta lekezelni a sok draw call-t.
A direct x volt a szűk keresztmetszet, de az engine otvar felépítése miatt dx12-n se fog száguldani.
Pc-n nincs előző meg mostani gen és meg is szarul ment.
Az egésznek semi köze a " nextgen" dologhoz.
Csak azért írok ékezettel mert probémaid vannak az olvasással...
7.
7.
dcba
Ezt a cikket annyira felesleges volt kitenni. Mar napokkal ezelott tisztazva lett, h a black flag futott ezen a munkacimen
6.
6.
kastorhun
#4: Oké de a Unity-nél a történet is sablonos volt, és a karakterek sem voltak túl eredetiek.
5.
5.
Tyler89
Nem trollkodás, de akkor most a kék inges csávó a "Ubisoft"? :D Az első mondatból úgy jön le.
Na mindegy... Nálam az AC meghalt. Ez a Unity is elég nyögve nyelős. Eddig pár órát játszottam, inkább tolok mást, egyszerűen nem köt le. Legközelebb akkor veszek AC-t, ha Ázsia lesz a helyszín, szamurájokkal és/vagy nindzsáááákkal.
4.
4.
randall13
#2: Pedig már most borítékolható, hogy az AC:Victory is bugos lesz mint az állat. A Unitynél is a motorral volt a baj, 1 év pedig édes kevés idő ahhoz, hogy mélyebben bele tudjanak nyúlni. Max gányolnak valamit. Ha tetszik ha nem, az Anvil enginet az előző generációhoz írták.
3.
3.
piskóta
Mi az az Assassin's Creed: Golden Age? - újabb több száz milliós haszon a Ubisoftnak, a birka módjára viselkedő játékos társadalomnak meg egy semmit mondó fejsimogatás.
2.
2.
RetecH
Hála az égnek, hogy nem jön megint egy év alatt 2 AC játék. Nem bocsátanék meg még egy Unity szerű cuccot.
1.
1.
DON GONDOCS
Assassin's Creed hd remastered?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...