Mortal Kombat X - Kitana három arca

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb gameplay ízelőt kapott az áprilisi megjelenések sorát gyarapító Mortal Kombat X. A legújabb kedvcsináló a visszatérő Kitanára koncentrál, s bemutatja, miben is tér majd el a három különböző, választható Kitana.

A Mortal Kombat második részében bemutatott Kitana is aktív szereplője lesz az áprilisban megjelenő Mortal Kombat X-nek, s ahogy a többi játszható karakter, úgy ő is három különböző stílusban (Royal Storm, Assassin, Mournful) képviselteti majd magát. A legújabb ízelítő ezeket a variációkat mutatja most be.


Emellett a NetherRealm Studios megerősítette, hogy legkésőbb a hét végéig bemutatnak egy újabb játszható karaktert, s nagy valószínűséggel lerántják a leplet a visszatérő Brutalitykről is.

A Mortal Kombat X megjelenése már nincs messze, április 14-től bárki megvásárolhatja a játékot PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re.

4.
4.
Norbi-wan
#2: De ez így nem élet!!!44!! :D :D

Egyébként egyre jobbank tartom az MK X-et. A 3 stílusos karakterekre is legelsőnek húztam a szám, de belátom h elég jó ötlet. Annyi kifogásom lenne csak ezzel hogy akkor legalább minden egyes stílushoz ennél jobban elkülönő skin-t kellett volna adni.
3.
3.
Nicodemus
A verekedos jatekok kiralya visszater! Egy story trailernek tudnek nagyon orulni. A kepregenyt pedig mindenkinek ajanlom.
2.
2.
Nothing
#1: A QA-nál dolgozik = tesztelő, vagyis közel van a tűzhöz, amiben a játékot kovácsolják - és én azt mondom: az ilyen inkább legyen flúgos, fanatikus kocka, mint egy lélektelen, selyemnyakkendős "értelmiségi", akinek lövése sincs, tulajdonképpen mit is csinál, csak lobogtatja a diplomáit. :D
1.
1.
br1Koo
Szegény srác.. :_D oké, hogy valaki kocka de hogy valaki ennyire mocskosulrohadtnagyfanatikus kocka .. én is odavagyok a tekken széria xiaoyu-jáért, de nem csinálok egy videójáték beli megprogramozott karakternek egy szentélyt itthon..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...