Ingyenes Forza-játék jön a Furious 7 alapján

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Turn 10 Studios egy speciális, önállóan is futtatható kiegészítőt készít a Forza Horizon 2-höz. Az ingyenes játék a hetedik Halálos iramban-film alapján készül és márciusban jelenik meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

A Forza Horizon 2 standalone kiegészítőjén dolgozik a Turn 10, amely az Universal Pictures Furious 7 című mozifilmet veszi alapul. Külön öröm, hogy a játékot teljesen ingyen tölthetik le az Xbox 360- és az Xbox One-tulajok.


A Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious március 27-én landol az Xbox Live-on, futtatásához nem szükséges a Forza Horizon 2 alapjáték. Ám csak limitált ideig juthatunk hozzá ingyenesen: április 10. után már 10 dollárt kell fizetnünk az alkotásért, szóval nem árt résen lenni.

A játék története szorosan összeforr a Furious 7 filmével, a játékosok egy olyan sofőrt irányítanak Franciaországban, aki a szerelő Tej Parkernek dolgozik. A filmben és a játékban Chris "Ludacris" Bridges alakítja a megbízónkat. Az autós címben olyan verdákat vezethetünk, mint az 1970-es Plymouth Barracuda és a 2015-ös Dodge Charger.

Érdekesség, hogy a Universal és a Turn 10 több évre tervezik az együttműködést, így nagy eséllyel nem a Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious lesz az egyetlen ilyen projektjük.

A Furious 7 április 3-án érkezik a mozikba.

15.
15.
Dirty666
#12: Elhiszem, hogy Sony fanboy vagy, de autós játékban a PS4 kb arra jó, hogy lerakod az asztalra, rárakod a kormányt, hogy kényelmesebben tolhasd a Forza Horizon 2-t.
14.
14.
Dahaka18
#12: Nyilvánvalóan játszottam, és szerencsére már el is adtam.
Viszont az is nyilvánvaló, hogy te még nem játszottál normális autó versennyel, ha a tapasztalataid alapján ezt a következtetést szűröd le. ( Gondolom annyira megfogott a grafika és a sebesség érzet, hogy nem veszed észre, ez csak egy marcipánnal bevont kutyaszar. )
12.
12.
simon 555
#11: Ezekszerint nyilvánvalóan nem játszottál a DC-vel, mert, hogy annál jobbal nem játszottam még az biztos. És egyre jobb.
11.
11.
Dahaka18
Faszom..most irigykedem...Kibaszott ps4-re még 1 normális autós játék sincs........
( Aki DC-t akarja felhozni példának, annak ismétlem " Normális autós játék " ) .
10.
10.
Azadojat
8.
8.
valti61
7.
7.
Dízel
mondjuk ez egy kib....tt nagy ötlet! ilyen dlc vagy mi a fenéknek van értelme, de olyanoknak nincs létjogosultsága h. skinekért elkérnek kemény eurokat egyes játékoknal...
Nagyon ott van ez a forza horizon sorozat. példát vehetne a kedves nfs team róluk.
6.
6.
simon 555
Az a jelentéktelen információ, hogy egyelőre csak USA megjelenésről volt szó, kimaradt...
4.
4.
respectpele10
Milyen sok jó hír mostanában. :)
3.
3.
simon 555
Na ez remek :)
Remélem nem csak egy 5 perces valami lesz. Ha meggyőz még lehet meg veszem a FH2-őt.
1.
1.
godach
Na, ez egy igazán jó hír. Bár még most vadászok, valami tűrhető árú horizon 2-re :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...