Új játékot teasel a Darksiders atyja

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 26.
  • Teaser
Link másolása
Joe Madureira, aki képregényrajzolóból lett a néhai Vigil Games kreatív igazgatója, elkezdte teaselni új és nem mellesleg videojátékos projektjét. A találgatások szerint a Battle Chasers című képregénye kap adaptációt.

Joe Madureira képregényrajzolóként vált ismertté, még a Marvelnek is dolgozott, aztán ezt a melót adta fel a játékdizájneri munkáért: a Vigil Games kreatív igazgatójaként tulajdonképpen ő álmodta meg a Darksiders-sorozatot. Habár Madureira még a THQ csődje előtt elhagyta a fejlesztőcsapatot, nemrég néhány volt vigilessel az oldalán megalapította az Airship Syndicate-et, és úgy néz ki, hamarosan be is jelentik az első projektjüket.


Madureira a fenti képet tette közzé a Twitterén, és azt mondta, napokon belül előrukkolnak egy nagyobb bejelentéssel. A találgatások szerint az úriember Battle Chasers nevű képregényének videojátékos feldolgozásáról lehet szó: annak idejét ez tette őt híressé, és érdekesség, hogy a sztorija még mindig nincs befejezve, úgyhogy ennél jobb indokot nem is találhatna az adaptációra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...