Játék készül a Battle Chasersből

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Joe Madureira a napokban megjelent teasere után elő is rukkolt a nagy bejelentésével: új csapatával játékot készít a Battle Chasers című képregénysorozata alapján, sőt magukat a füzeteket is folytatni fogja.

Joe Madureira, mielőtt átigazolt volna a Vigil Gameshez Darksiderst készíteni, képregényrajzoló volt, és a marveles munkái mellett leginkább a kilencvenes évek végén bemutatkozott Battle Chasers című sorozatról volt híres. A cím kilenc számot élt meg, és sosem fejezte be, új csapatával, az Airship Syndicate-tel viszont erre is sort kerít.

Az új fejlesztőcéget a Vigil társalapítójával, Ryan Stefanellivel hozta létre, és a napokban kezdte el teaselni az első nagy bejelentésüket, ami a tippeknek megfelelően egy Battle Chasers-játékról szólt. Habár Madureiráék még nem osztottak meg túl sok részletet az adaptációról, azt azért elárulták, hogy egy szerepjátékon dolgoznak, amiben a sorozat valamennyi karaktere, így Garrison, Gully és Calibretto is szerepelni fog.

A srácok leszögezték, hogy a játékmenet egyáltalán nem hasonlít majd a Darksiders-játékokéra, ők alapvetően egy old-school, de modern játékelemekkel megbolondított dungeon-felfedezős anyagban gondolkodnak. Egyelőre PC-re és konzolokra szánják a címet, de az sincs kizárva, hogy az tableteken is megjelenjen.

További érdekesség, hogy ezzel párhuzamosan Madureira a képregényeket is folytatja, méghozzá első körben három számmal. A történet onnan indul majd, ahol 2001-ben abbamaradt, és mint az úriember elmondta, elsősorban az a célja, hogy felfrissítse a képregénysorozatot, elvégre az elmúlt tizennégy évben a grafikai és a történetmesélési stílusa is rengeteget változott.


Megjelenési dátumunk még egyik projekthez sincs, néhány concept artot viszont tudunk már mutatni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...