Frissítve: Késik a Life is Strange folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 1.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervek szerint két hét múlva kellett volna befutnia a Life is Strange második epizódjának, azonban a Square Enix végül bejelentette, többet kell majd várni a folytatásra.

A Destructoid értesülései szerint késni fog a Life is Strange második epizódja, de hogy mikor érkezik pontosan, az már nem derült ki. A Square Enix eredetileg azt tervezte, hogy hat hetente ad ki egy újabb epizódot a játékból (öt lesz összesen), tehát a következőnek épp két hét múlva kellett volna megjelennie.

A Life is Strange egy epizodikus kalandjáték, amit a Remember Me-ről ismert Dontnod Entertainment fejleszt. A játékmenetében nagyobb szabadságot biztosít, mint a manapság divatos "filmszerű" kalandok, a központi játékeleme pedig az, hogy visszatekerhetjük benne az időt. A GK tesztjét itt olvashatjátok el az első felvonásról, nekünk alapvetően tetszett.

Update! A fejlesztők egy tweetben cáfolták is a Square Enix infóit, meg nem is: elmondásuk szerint a második epizód munkálatai rendben haladnak, és még március vége előtt megkapjuk a folytatást, aminek örülünk, csak hát ugye ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy két hét múlva meg is érkezik az új rész. Sebaj, várunk.

3.
3.
azureknight0715
Nincs baj addig, amíg nem negyedszerre késik mint a gtaV
2.
2.
Maximo32HUN
Nincs baj addig amíg nem annyit késik mint a HL3
1.
1.
headhunter86
Na mááár, hogy ez is. Pedig jobban várom mint a GTAV-öt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...