Sztoritraileren a Mortal Kombat X

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 27.
  • Videó
Link másolása
Ma dőzsölhetnek a Mortal Kombat-rajongók, elvégre a NetherRealm a verekedős cím sztorimódját is bemutatta egy trailer erejéig. Minden jel szerint a feltámasztott Mileena alvilági serege ellen harcolhatunk.

A különféle kihívásmódokon kívül a Mortal Kombat X-ben egy történet-vezérelt kampányt is találunk, melyben a jók csapata szembeszáll a gonosszal. A legújabb előzetes szerint a klónozott Mileena borzolja a kedélyeket egy alvilági sereggel.

A trailerből az is kiderül, hogy a játékban tiszteletét teszi Jacqueline Briggs, Takashi Takeda és Kung Jin is.

Ahogy arról ma már beszámoltunk, a Brutalityk is visszatérnek az április 14-én megjelenő bunyós címben. Köszi, rexsimus!

51.
51.
Yanez
#50: Az egy dolog, hogy játszottál velük, de attól még nem biztos, hogy a történetük is átjött. Kb tizenvalahány évvel ezelőtt, amikor az angoltudásom egyenlő volt a sültkrumpli IQ-jával, én sem értettem sok mindent, vagyis nagyon sok mindent. Csak innen gondoltam, hogy lehet angolul toltad, és nem érted a nyelvet vagy mi. Ezért pont a 48-as hsz-edben leírtakra reagáltam.
50.
50.
DON GONDOCS
#49: Ha megnézed az adatlapom és psn profilom látod hogy igen játszottam az általad említett játékok egy részével sőt az MGS hatalmas kedvencem. Olvastam is róla megnéztem az otherworldos összefoglalókat. amiket hiába szidnak az egyik legösszeszedettebb áttekintő. Max payne szintén kedvenc főleg a 2 rész. A Mass Effect nem fogott meg igazán.
49.
49.
Yanez
#48: Az MGS teljes története olyan, amit mozivásznon soha az életben nem láttam még, és nagy az esélye, hogy nem is fogok. Aztán ott a TLoU, ami nem interaktív film, a sztorija mégis felér egy jó moziéval. Mass Effect? Amirôl pedig szintén lehetne mesélni, az a Max Payne. Vagy nem játszottál ezekkel, vagy nem értetted teljesen a történetüket, de nagyon mellélôttél! :)
48.
48.
DON GONDOCS
#44: Egy játék storyja sem olyan élvezetes mint egy film könyv stb...kivétel (interaktív film, játékok) (order vagy Beyond: Two Souls)
47.
47.
caleb007
#46: Ja eddig ez jön le, de számítok valami csavarra.
46.
46.
rexsimus
#40: A trailerből az jött le, hogy Milena lesz a "főgonosz".
45.
45.
Nicodemus
Az MK9nek is tetszett a story modja, olyan volt mint egy kellemes b-film. Ez viszont mar a reklam alapjan sokkal jobban buntet. Alig tudom kivarni a megjelenest.^ ^
44.
44.
Yanez
#39: Kb 800 online meccset vívtam meg, ebből pedig kb 650-et nyertem meg. Azok a profik ritkán jelentkeztek. A történetettel kapcsolatban arra gondoltam, hogy számomra nem volt annyira élvezetes, mint mondjuk egy film, rajzfilm, könyv, vagy képregény.
43.
43.
roli33
#41: Jaja, ez jó kis oldal. És kb. ahány Mortal rész, annyi "regény", kiegészítve sok-sok érdekességgel. Sok mindent én is innen néztem meg a sztorikkal kapcsolatban.
41.
41.
caleb007
#40: Egyébként ha valakit komolyabban érdekel az MK világának története, itt mindent megtalál róla. Igaz itt-ott feltételezésekkel kiegészítve, mert egy két dolog nem áll össze a hivatalos források alapján.
http://www.halozsak.hu/component/content/article?id=1526
40.
40.
caleb007
Én arra vagyok kíváncsi, hogy ki lesz majd vajon a főgonosz? Ed Boon annyit mondott eddig ezzel kapcsolatban, hogy egy ismerős arc lesz, meglepetést fog okozni. Remélem nem Onaga vagy Shinnok, főleg nem Blaze.
39.
39.
Batman
#1: Az első három résznek a története volt abban a játékban, itt majd valószínűleg tovább haladunk. Az injustice-szal ellentétben tetszett. Az online bunyóról meg annyit, hogy pont az a játszhatatlan a sok profi miatt, körülbelül megmoccanni nem tudsz, még ha a játékot legnehezebb szinten is kipörgetted.
38.
38.
logic5
Látom a barmok megint összegyűltek...
36.
36.
Harkat
Briggs, Takeda, Jin, Cage... Már lassan lehetne a játék címe az Utódodra ütök is. :D
Jaxnek amúgy a sok verekedés alatt mikor volt ideje gyereket nemzeni? :D
De csak kötekedek itt. A trailer után csak annyit tudtam mondani: aztaaaaa, ez kell nekem most rögtön! Végre egy új történet szál ebben a világban. Várom nagyon.
30.
30.
PrimYaz00
#20: Hát erről se halottam még. Utána néztem. Ezeket néztem meg most: https://www.youtube.com/watch?v=0WrR1a5qCWg és ami hitelesebb: https://www.youtube.com/watch?v=-6FttJs5wSA + meg is cáfol téged: https://www.youtube.com/watch?v=-6FttJs5wSA&feature=youtu.be&t=15m16s a portra összességében, azt mondja, hogy nagyon jó és szerintem majdnem 2 milliós nézettséggel picit hitelesebb véleményei vannak, mint itt bárkinek, az online-t említi, hogy problémás, de az konzolon is ugyanolyan volt, emlékszem, hogy mikor megjelent a ps3-as verzió, akkor alig talált meccset, viszont mára már javították, a pc-s változatot csak 1 évre rá a kiadása után vettem meg akciósan és azóta, ha összehasonlítom az online modot ugyanolyan mind2. Különbség számomra annyi, hogy pc-n gyorsabban betölti a mecset offline.

22# Vissza fejlődött embereknek ilyen komment jár, főleg akik szaroznak indoklás nélkül, vagy hülyeséget írnak, ismerősödnek meg jó nagy szar pc-je lehetett vagy túl korán vette meg. Utóbbit, pedig 1 rossz példának írtam, mert egyéb hülyeséget, már nem tudok kitalálni amivel ez az elkényeztetett konzolos társadalom előrukkolhat. Lassan már én csinálok 1 összehasonlító videót a pc és ps3as verzióról, hogy lássák már a vakok is így 2015-re, hogy mind2ben az online funkció ugyanolyan és a porttal sincs semmi gond, csak 20 gombos agyuk van...
24.
24.
godach
#19: Én konzolon próbáltam, lag és frame esés nélkül vert szarrá traktoros, tehát szerintem nincs baj vele lol
21.
21.
Nicodemus
Sztem nagyszeru port volt. Sokkal szebb grafikaval mint a konzolos verzio. En a mai napig jatszom vele es a legjobb pc-s verekedos jateknak tartom. Injustice is fantasztikus volt. De most fognak szerintem igazi merfoldkovet alkotni az X-el.
20.
20.
strike19
#19: Youtube tele van videókkal ,hogy bizonyos karakterek kombójánál frame esés van.
ÉS nem holmi csöves asztali gépen tolják hanem fullos PC-n,
Az online-al nekem nem volt bajom konzolon arról nem tudok nyilatkozni.
19.
19.
PrimYaz00
El tudná végre valaki mondani, hogy mi probléma a mk9 portal??? vagy a sok faszkalap már, csak annyit tud mondani, hogy szar és 0 indok... (Otherworld szint) ( számomra kb azé, mert nem csinálták meg a hülye gyereknek a normális billentyűzet gombkiosztást) + mielőtt vki az online-ra gondol, nézzen már utána, hogy milyen szar konzolon is köszönöm, ha meg nincs indok, akkor fogjátok már be, mert nagyon unalmas minden mk hírnél a hülyeséget olvasni. Köszönöm.
18.
18.
Necreon
#1: Hát igen, ezért is volt hatalmas pofára esés az MK9 és a memory leak-es, steam settings-ben letöltési régió alapján limitált lobby kereső (!!!), crashelő, laggoló indokolatlanul gépigényes szemét PC portja.

Kivárom a megjelenést ennél, nem követem el kétszer ugyanazt a hibát. Ugyanaz a szerencsétlen huszadrangú cég portolja ezt is.
15.
15.
DarkLord
#14: Azért írtam én is vegyesen fogom adagolni majd, de ha nem ölik ki a net-es bugot,, hogy átveszi az ember más net lassuságát, akkor felkötöm magam :D
14.
14.
Yanez
#13: Bármennyire imádom a multit, nálam alap először a sztori, meg a többi mode. Miután ezeket kivittem, jöhet az online móka. Ez mellesleg főleg a betanulás miatt fontos nekem. Így könnyebb csatába indulni. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...