Nem lesz modernizált No One Lives Forever

Link másolása
Úgy tűnik, egy ideig biztos nem lesz modernizált, digitálisan is elérhető változat a No One Lives Foreverből. A Warner nem adott engedélyt a Night Dive-nak, hogy újra megjelentesse a játékot.

Még tavaly májusban adtunk hírt arról, hogy a Night Dive Studios a System Shock 2-höz hasonlóan szeretné feléleszteni a No One Lives Forever-sorozatot, hogy a játék digitálisan is elérhető legyen.


A Night Dive-nak először meg kellett találnia a jogtulajdonosokat, hogy engedélyt kérhessenek az újjáélesztéshez. A No One Lives Forevert a Monolith fejlesztette és a Fox Interactive adta ki, előbbit a Warner Bros. Interactive, utóbbit a Vivendi vásárolta fel. A Night Dive így először a Warnernál kopogtatott, de ők azt mondták, hogy bár náluk van a jogok egy része, de a témában az Activision is érintett, mivel a Vivendi felvásárlásával náluk landolt a tulajdonjog másik része. Az Activision azonban ezt nem tudta megerősíteni, mivel a bejegyzés még nem digitálisan történt, a papírok pedig már elvesztek.

A játék digitális kiadásáért egyik kiadó sem lelkesedett; decemberben a Warner jogi lépésekkel fenyegette meg a Night Dive Studiost, ha mégis úgy döntene, hogy újra megjelenteti a játékot. A Warner együttműködni sem szeretne a Night Dive-val, így a stúdió végleg letett a felújított változatról.

A jogok körüli mizéria így nem csak a játék digitális változatára, de a folytatásra is rányomja a bélyeget, hiszen nem tudni ki is csinálhatna jogosan folytatást a No One Lives Foreverhöz.

12.
12.
medson
#11: +1, nem tudtam hogy sírjak vagy röhögjek amikor ezt elolvastam.
11.
11.
Amugy milyen szajbavert egy takony ceg az iylen mar nem azert a huszasert.
Eltokitenek papirokat?
Hogy ha az ember szetnez a lakasban min.10 evre visszamenoleg minden szarrol meg kell legyen minden kurva fecni, mert megszivatnak.
Es akkor ez mi?
Ennyire idiotak, vagy minket neznek annak?
10.
10.
" Az Activision azonban ezt nem tudta megerősíteni, mivel a bejegyzés még nem digitálisan történt, a papírok pedig már elvesztek."
Akkor meg is, hogy formal jogot ra?
Bizonyitani sem tudja.
Amugy eljott mar az ideje amikor ezek a mega kiadok a korlatlan penzehsegukkel szepen tonkre mehetnenek.
Szerintem par klonjatekbuzi suttyo 10-en eves hulyegyerek kivetelevel a fene nem siratna meg oket.
7.
7.
DON GONDOCS
#5: Ez így szokott lenni. Ha nekem nem, másnak se legyen. (haszna)
5.
5.
Giggsy
Na de ez most mégis mi a faszért volt jó? Nekik nem kell a cím, de más se foglalkozzon vele? Miért? Mégis miért ragaszkodnak ennyire hozzá, ha úgy sem akarnak vele semmit sem csinálni?
3.
3.
DON GONDOCS
Szóval akkor egy Shogo: Mobile Armor Division hd remastered is lehetetlen.
2.
2.
gucho
A címből lemaradt a "t"... "Nem lesz modernizál No One Lives Forever"
1.
1.
Nothing
Emlékeztek, amikor a Dee Lite-os Miss Kier beperelte a Sega-t a Space Channel-es song meg Ulala külseje miatt - és elvesztette a pert?
Ha a hibbant csajszi inkább a Fox-ot és Cate Archer-t nézi ki (szó szerint) magának, tuti nyert volna! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...