GDC 2015: Bemutatkozik a Trine 3

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Frozenbyte csapata egy hangulatos kedvcsináló kíséretében jelentette be, hogy az eddig hétmillió példányban értékesített Trine-sorozat hamarosan új taggal bővül. A Trine 3: The Artifacts of Power még az idén megjelenik.

Valamikor az idei esztendő során mutatkozik be a Trine 3: The Artifacts of Power, ami a Frozenbyte jelentése szerint PC mellett Xboxra és PlayStationre fog megjelenni. Hogy pontosan mely gépekre, egyelőre rejtély, de nagy eséllyel PlayStation 4-re és Xbox One-ra.


A harmadik részben visszatér a három korábbi, egyedi képességekkel felruházott hős, a lovag, a varázsló és a tolvaj, akikkel ezúttal is különböző, fizikára épülő fejtörőket kell majd megoldanunk. Ismét lesz kooperatív mód, s úgy tűnik, a grafika ezúttal teljesen 3D-s lesz.

16.
16.
Quent1n
#8: Lost Vikings utánérzés nah :D

Imádom ezt a játékot de szerintem a 3. rész után pont ideje lesz cserélni a hősöket és egy másik univerzumba kipróbálni a dolgot. :)
15.
15.
cervezas90
#14: én csak este játszok,vagy a hétvégén,de ha szólsz,vagy írsz elötte,akkor igyekszem úgy intézni.psID cervezas90,vagy ha pscn küldesz PÜ-t,az a biztos,mert jön az email:)
14.
14.
DON GONDOCS
#13: Milyen időpontban szoktatok játszani? ritkán találok társakat a játékhoz.
13.
13.
cervezas90
#1: ha jól emlékszem,a múltkor írtál a psc chatfalán,no mi haverral ketten szoktuk játszani,úgyhogy van 1 kiadó hely. Jöhetsz,de én béna vagyok:)
11.
11.
KeXxX
Azt a kurva.. milyen szép.. :)
10.
10.
giga321
Ritka jó volt a 2. Rész.
8.
8.
Nekem is nagy kedvenc, és örülök, hogy ezúttal újítanak. De azért az a pajzs-ejtőernyő kicsit meredek szerintem..:D
7.
7.
kastorhun
Már alig várom hogy megjelenjen.
5.
5.
4.
4.
izolee69
Hurra! Ez nagyon jo hir, egyik legnagyobb kedvencem. Anno PC-n is jatszottam veluk, de mikor megjelentek a felujitott kiadasok PS4-re, megint megvettem, az elso reszt pont egy hete platinaztam, a masodiknak meg lassan nekifogok. Orok darab, nagyon orulok, hogy lesz folytatasa.


3.
3.
Shifty
#2: Köszi, frissítettem a hírt az új videóval.
2.
2.
Stranger
Jó lesz ez! Akinek nem jön be itt a videó (nekem nem jött be)
https://www.youtube.com/watch?v=0tS05xEHKbQ
1.
1.
DON GONDOCS
Bekéne fejezni a 2 részt is, csak nincs kivel játszani psn, pedig úgy lenne az igazi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...