Felturbózzák a Wasteland 2 grafikáját

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 2.
  • Hír
Link másolása
Habár a Wasteland 2-t nagyon sok dolog miatt lehetett kedvelni, a grafikája nem tartozott ezek közé: még úgy is elavultnak tűnt a játék kinézete, hogy az eredeti rész látványához képest nyilván minden óriási előrelépésnek tűnt.

Hamarosan azonban változtatni fognak ezen a fejlesztők, az inXile szerint már dolgoznak a játék újabb frissítésén, ami a további játékmenetbeli egyensúlyozások és finomítások bevezetése mellett, a grafikát is felturbózza majd.

A készítők szerint a crowdfunding adta lehetőségek miatt (a Wasteland 2 3 millió dollárnyi Kickstarter-pénzből készült) a single player játékokhoz képest rendhagyó módon tudnak foglalkozni a címmel a megjelenése után is, ennek köszönhető a mostani bejelentés, és az sem véletlen, hogy már hat nagyobb hasonló frissítést dobtak ki hozzá.

A "grafikai turbózás" egyébként jelen esetben annyit tesz, hogy a játék alatt futó Unity 4.5 engine-t Unity 5-re cserélik hamarosan. Érdekesség, hogy ez a lépés a moddereknek is kedvez majd: a Unity 5-be rengeteg olyan eszköz is bekerült, ami a 4.5 esetében a fizetős Pro változat része volt, így értelemszerűen azok a rajongók, akik eddig az ingyenes változattal bíbelődtek, most még jobban belenyúlhatnak majd a játékba.

A Wasteland 2-ről írt tesztünket itt olvashatjátok el.

1.
1.
Cellator
na, erre nagyon kíváncsi leszek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...