GDC 2015: Itt az első textúrázott pálya az új UT-hez

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 3.
  • Hír
Link másolása
Habár az új Unreal Tournament már tavaly augusztus óta játszható, eddig volt egy méretes szépséghibája: a játék pályáin nem voltak rendes textúrák. A GDC alatt új frissítés érkezett a címhez, ezzel ez a probléma is elhárul.

Az új Unreal Tournament tavaly májusban mutatkozott be, és két dolgot szögezett le az Epic vele kapcsolatban: egyrészt, hogy alapjáraton ingyenes lesz, másrészt, hogy a lehető leghamarabb betolja a játékot a közösség elé, akik így már a kezdetektől fogva próbálgathatják és bővítgethetik a címet tetszés szerint.

Ennek részeként a játék már tavaly augusztus óta játszható, azonban azt, hogy egy korai változatról van szó, le sem tagadhatnák a készítők: a játékban egyelőre viszonylag kevés a tartalom, ráadásul az első rendesen textúrázott pályára is mostanáig kellett várni; a fejlesztők bejelentették, hogy a GDC apropóján bekerült a programba az Outpost 23 nevű pálya, amin már hibátlan látvány mellett lövöldözhetünk. Ezen kívül két új karaktert és piacteret is kapott a játék.

Az Unreal Tournament kipróbálásához erre tessék, ha pedig kedvet kaptatok a moddoláshoz, annak sincs akadálya, hiszen ingyenessé vált az Unreal Engine.

12.
12.
mestermagyar
#7: Sehogy, de minecraftos kis józsi is játékot akar majd készíteni, és ki nem találod min fogja. Aztán ami jó, azt el is adják, a szerződés szerint meg ők kapnak részesedést.
10.
10.
kopic
Itt meg mi történt ?
9.
9.
logic5
Nagyon várós. Az UT3-mat a mai napig tolom
8.
8.
Brenor
Feltettem, de nem indul el, mert alkalmazás hibát ír ki. Unrealenginelauncher-el próbálom indítani.
7.
7.
Azadojat
Jól néz ki, de baljós szemmel nézek erre a túl nagy engedékenységre (ingyenes motor, ingyenes játék, bárki moddolhat). Hogy lesz ebből épkézláb játék a jövőben?
4.
4.
hahota
#3: Láthatóan fogalmad sincs a konzolokról.
2.
2.
DON GONDOCS
Most már az új unreal tournament játékok amik hozták magikkal az új teknikai finomságokat is csak ilyen béta formában fog megjelenni. A játékokat meg a Modderekre meg a fejlesztőkre bízzák. Nem túl bíztató.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...