GDC 2015: Szeptember elején jön a Mad Max

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Az áprilisi Game Informer címlapsztorija lesz az eredetileg 2014-re datált, de végül elhalasztott Mad Max-játék. Ennek apropóján kiderült, pontosan milyen platformokra fog megjelenni a játék és az is, hogy melyik hónapban.

Egy ideje meglehetősen nagy csend övezi a Just Cause-sorozatért is felelős Avalanche Studiosnál készülő Mad Maxet. Azonban idáig hallgatott csak a fejlesztőcsapat, az áprilisi Game Informerben ugyanis egy delejes előzetessel kerül ismét reflektorfénybe a játék, ami az eredeti tervekkel ellentétben PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és dobpergés, SteamOS-re is meg fog jelenni.

Ez azt is jelenti, hogy az eredetileg beharangozott PS3-as és Xbox 360-as verziókat dobta az Avalanche, ugyanis minden erőforrásukat az újgenerációs gépekre szeretnék fókuszálni.

A Mad Max pontos megjelenési dátumára is fény derült, Európában szeptember 4-én mutatkozik be a nyílt világú őrület.

8.
8.
Simonus18
Zsírban égetett gekkó-padlizsán
7.
7.
giga321
Szeptember. :'( Messze van még.
6.
6.
br1Koo
Hát ha nincs fallout 4.. Bár az ilyen filmes adoptációktól mindig félek. Főleg azért, mert a filmhez méri az ember a dolgot, és nem egy saját produktumnak tekinti.
5.
5.
simon 555
Érdekelt a játék, de szeptember nálam MGS 5 lesz, nincs helye másnak.
4.
4.
megaone6
Ajaj! Szeptember 4 a születésnapom, és az MGSV TPP is épp 3 nappal ezelőtt fog jönni. Erős dilemmában vagyok, hogy melyiket válasszam, bár szerintem az MGS-t fogom megvenni, mert imádom azt a sorozatot. De azért erre is vetek majd egy pillantást.
3.
3.
Yanez
Erős szeptemberünk lesz! :)
2.
2.
Hunszi
szerintem egy az egyben Just Cause lesz, csak épp posztapokaliptikus körítésben, jelenleg egyedül attól tartok csak, hogy valamelyik része gyengébb lesz a játéknak és mivel, hogy az autókon van a lényeg, így a "gyalogos" része nagy valószínűséggel
1.
1.
logic5
Hát erre kiváncsi leszek mi jön ki belőle.. Eddig semmi érdekes...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...