A PS Plus márciusi ingyen játékai

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 4.
  • Hír
Link másolása
Kicsit megcsúszva, de a Sony is előállt a PlayStation Plus előfizetéshez járó ingyenes játékok listájával. PS4-re a Valiant Hearts: The Great Wart kapjuk meg, míg a PS3-asok az új Sherlock Holmesszal nyomulhatnak többek közt.

Ebben a hónapban is a független játékok kínálatából szemezgetett a Sony, bár PS4-re megkapjuk a Valiant Hearts: The Great Wart, amelyben az első világháború vérzivataros időszakát élhetjük át több szereplő szemszögéből. Megható mese lesz!

Íme, a PS Plus márciusi kínálata:

  • Valiant Hearts: The Great War (PS4)
  • OlliOlli 2 (PS4/Vita)
  • Oddworld: New ‘n’ Tasty (PS4)
  • CounterSpy (PS4/PS3/Vita)
  • Papo & Yo (PS3)
  • Sherlock Holmes: Crimes and Punishment (PS3)


A játékokat mától, azaz március 4-től érhetjük el. Köszi, KisFlex!

34.
34.
poseidon17
Én egy codot szívesebben fogadtam volna vagy az NFS rivalst. Mivel ps4 em van nagyobb az elvárásom a játékok felöl 12-13 évvel ezelőtt eljátszottam ilyen oldalnézetes játékokon de 2015 ben ps4en már nagyobb szabásúbb játékok illőek
33.
33.
Hunszi
#28: a japánoknak már odaadták a Killzonet egyik hónapbal, szóval lassan becsöppenhet az euban is, szerintem még 1 nagyon max 2 év jöhetnek rendre az AAA-s címek. Ne feledjük másfél éves lesz csak a konzol, jelenleg majdnem minden játék még "hot-sale" rá, kevés felhozatalból alap, hogy nem a még bő bevételeket hozó címeket dobják ki ingyen.
32.
32.
Cipo3
#31: Hát remélem nem ad AAA-s címet. Pl. egy CoD Ghostra gondolsz? Sokkal jobb az Oddworld.

Írd le mire gondoltál AAA-s cím alatt. Ami jó egy éve létezett PS4-en. Akkrrtájt összesen ~30 játék volt a piacon és max 3db AAA volt belőle. Cod, BF, meg a töménytelen sportjáték. A többi backgamon, meg hasonló ugrabugra indie gamék.

Infamous, Wolfenstein nincs még egy éves.

Killzone, Knack bundle volt azt sokáig nem adják oda ingyen, mert sokaknak megvan és felháborodás lenne belőle.

Mire gondoltál mikor leírtad?
31.
31.
poseidon17
Ez a next gen szaros oldalnézetes játékok. A sony igazán adhatna végre egy AAA-s cimeket is
30.
30.
Spectrum
#21: Igen, én is ott vettem éves tagságot, jó vétel volt.

PS4 ingyenes játék, nagyon nehéz kérdés, ha adnak egy régebbi nagy címet, az már szinte mindenkinek megvan, friss AAA címet pedig már csak azért sem adhat, mert a kiadók beleegyezése nélkül nincs joga, szóval nem feltétlenül SONY dönti el, mit ad.

A bejelentés is azért késett most ennyit, mert PS3-ra szerették volna ingyen adni a Dishonored-et, de sajnos nem jött létre az üzlet. Biztosan érkeznek majd drága címek is PS+-ra, de erre sajnos még sokat kell várnunk.

Az viszont viathatatlan tény, hogy az indie címek közül igyekeznek minél igényesebbeket adni. Én ezekkel amúgy keveset játszom, de értékelem az igyekezetet.
29.
29.
izolee69
#28: Elobb-utobb majdcsak lesz ilyen is. PS3-ra az utobbi evekben eleg sok nagy cimet adtak, egyszer majdcsak elkezdik PS4-re is. (Amugy az altalad felsorolt jatekok kozul a Knack-et pont ezert nem veszem meg, mert szamitok ra, hogy hatha benyomjak valamikor pluszba).
28.
28.
lacinho01
#25 nem vitatkozásképp mert igazad van de egy ac 4 , killzone, knack , nfs amik már kifutottak azt 3 havonta bedobhatná
27.
27.
PaprikaJancsi
Sokakkal ellentétben nekem nem tetszett a ValiantH., mert míg a sztori izgalmas volt, a játékmenet szerintem lapos volt egy kicsit.
Mellesleg elég jó kis felhozatal.
26.
26.
Hunszi
#25: majd 4 ev mulva megkapjak hagyd csak el :))
25.
25.
izolee69
#24: Tudod, van, akinek semmi nem eleg, es azt varna, hogy ezert a penzert minden honapban hozzavagnanak pl. a Dragon Age Inquisition szintu nagy cimet. :-)
24.
24.
Hunszi
Valljuk be mindketto olcso, szoval aki panaszkodik a felhozatal miatt az tenyleg idiota...nem tudok mast mondani sajnos, persze mindenki szeretne minel jobb jatekokat kapni, de ez egy relativ dolog, van akinek ez tetszik van akinek mas, a lenyeg, hogy mindenki kap maganak valot. teljes megeri. PS4-esek ebben a honapban 4 jatekot kapnak...no comment annak, aki panaszkodik meg ezek utan is.
22.
22.
izolee69
#18: Jaja! PC-n szerettem az eredetit (jopar eve volt mar), mikor kijott PS-re a felujitott, erosen gondolkodtam, hogy meg kene venni es nosztalgiazni egy jot, de bevallom en is arra spekulaltam, hogy hatha elobb utobb bekerul a plusz kinalataba. Bejott. :-)

21.
21.
izolee69
#16: En is igy vagyok ezzel... nekem ennyit meger. Par hete en is kifogtam olcson (asszem az edigital-nal) eves tagsagot, az a havi 1000 forint koruli osszeg nem vag foldhoz.
18.
18.
Buggy
Ez az, Oddworld! Sejtettem, hogy ingyenes lesz előbb-utóbb PS4-re ;)
16.
16.
Spectrum
Engem nem zavar, hogy csak "bérlem" az ingyen játékokat, mert a tagság úgyis kell a multihoz, így vettem 12 ezerért egy éves tagságot nemrég. Havi 1000 Ft., cserébe néha megdobnak egy-egy jó játékkal, jár a discount és a multi. Nem rossz üzlet.
6.
6.
Yanez
#5: Úgy tudom régen így volt, de most, akárcsak a ps esetében, ha már nincs meg az elôfizetésed, nem játszhatod az "ingyen" játékokat. Aztán akár 1 év múlva is fizetsz ismét elô, újra aktíválhatod, vagy letöltheted a régebben kapott játékokat. Vagyis megmaradnak, és mindig tolhatod ôket, amikor beruházol psplus-ra. Aztán javítsatok ki, ha a Gold most nem így mükszik.
3.
3.
Zuzda18
Na...PS4-re nem is rossz ez az ajánlat.
2.
2.
Yanez
PS3-ra mindkét cím kell! Valiant Hearts már jön is lefele, Oddworld pedig amúgyis megvan. Nem tûntettétek fel, de a Counterspy Vita-ra is van, azt is töltöm. Jó lett az e havi felhozatal!
1.
1.
strike19
De jó hogy nem fizettem elő.Nem várom ,hogy mindig AAA címek jöjjenek de remélem húsvétra adnak valami fajin AAA címet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...