GDC 2015: Time Machine - VR-játék dinókkal

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Papo & Yo fejlesztői egy olyan VR-játékot készítenek, amelyben a játékosok egy időgéppel a dinoszaurusztok korába látogathatnak. A Time Machine az első VR-szemüvegekkel egy időben jelenik meg.

A Papo & Yo fejlesztője, a Minority Media bejelentette a Time Machine-t, amely egy olyan VR-játék lesz, amelyben a dinoszauruszok korába csöppenünk. A történet szerint 2070-ben az emberiség békében és jólétben él, ám még többet szeretne megtudni a múltról. Egy elit kutatócsoport kifejleszt egy időgépet, amivel ellátogathatunk a Föld őskorába, a Jura-korba.

Egy igazi, alattomos ökoszisztémával ismerkedhetünk meg a játékban, biológiai adatokat gyűjtünk a dinoszauruszokról és felfedezzük a környezetünket. Persze nem ilyen egyszerű az egész, hiszen aki időutazásra vállalkozik, könnyen bajba kerülhet.

A játék direktora Vander Caballero, aki szerint a Time Machine-t a Kapcsolat és az Interstellar ihlették. Megjelenése az első kereskedelemben kapható VR-szemüveg premierje körül várható

Ezek szerint az alkotás támogatja az Oculus Riftet, a Vive-ot és a Project Morpheust is.

1.
1.
antiqwiz
Pont ilyen játékok miatt tervezem egy Ocolus beszerzését. Remélem "élethű" és izgalmas lesz! Amúgy is szeretem a dinós játékokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...