GDC 2015: Íme, a Killers and Thieves

Link másolása
Új játékon dolgozik a The Banner Saga kreatív igazgatója, Alex Thomas. A kis létszámú csapat így már két projekten is munkálkodik, de a fejlesztő szerint ez nem lesz hatással egyik cím minőségére sem.

Tavaly év végén jelentette be a Stoic a nagy sikerű The Banner Saga folytatását, ráadásul a csapat most újabb játékot mutatott be, melyen a The Banner Saga kreatív igazgatója, Alex Thomas dolgozik. A Stoic több új ötleten is szorgoskodott az első játékuk sikere után - így született meg a Killers and Thieves.


Az új játékban egy tolvajcéh irányítását kapjuk a kezünkbe. Az XCOM-hoz hasonlóan menedzselnünk kell majd a bázisunkat és az embereinket is, akiket véletlenszerűen generál majd a játék.

Lehetőségünk lesz komplett komplett rablásokat is végrehajtani, ilyenkor valós időben kell majd a karaktereinket irányítani. A küldetéseket lehetőségünk lesz többféleképpen is megoldani, így mindenki a saját szájíze szerint alakíthatja a játékmenetet.


A játék megjelenése valamikor 2016-ban várható PC-re. Alex Thomas emellett megnyugtatta a The Banner Saga rajongóit is: a folytatás jó kezekben van, és nem fog a minőség rovására menni az, hogy több játékon dolgoznak.

1.
1.
PaprikaJancsi
Hát nekem kicsit üres, és gyengének néz ki.
Ne legyen igazam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...