GDC 2015: Hamarosan kukkolhatunk az Evolve-ban

Link másolása
Az e-sport közvetítéseket segítve Observer Mode-ot kap a Turtle Rock Studios új játéka, az Evolve, mely segítségével egy hatodik ember nézőként csatlakozhat be a meccsekbe.

Az Evolve is csatlakozik az e-sport játékok táborához, ezért elengedhetetlen volt egy normális spectator mode a játékhoz. Hamarosan egy ingyenes frissítés keretében egy úgynevezett Observer Mode-ot kap a cím, így egy hatodik, passzív játékos is csatlakozhat a mérkőzésekhez.

Az új módban a vadászok és a szörny oldaláról is követhetőek lesznek majd az események, ehhez pedig több kameraállás is a rendelkezésre áll majd. A fejlesztők egy speciális HUD-ot is készítettek az Observer Mode-hoz, így könnyen nyomon lehet majd követni, mely játékos hogyan teljesít. Ezzel a móddal főleg az e-sport kommentátorok életét könnyítik majd meg.


Az Observer Mode-ot egy frissítés keretében minden platform megkapja majd.

10.
10.
KeXxX
Én nem értem ezt a játékot.. toltam a bétát is de egyáltalán nem fogott meg. Hogy lehet ez e-sport..
6.
6.
randall13
#4: Ez soha a büdös életben nem lesz esport játék, minden létező szemponton elbukik.
5.
5.
DarkAssists
Bármiből lehet esport ha nagy nyilvánosságnak bejön és jóvá hagyják. A játékkal amúgy élvezetes játszani végig feszített a tempó. Multiplayerben tudott újat mutatni, de ha több karakter lenne benne nagyobb népszerűségnek örvendene.
4.
4.
Lacek896
Nincs meg a játék ezért kérdezem:
Valóban ekkora potenciál van benne hogy esport alapanyag legyen, vagy csak a fejlesztők szeretnék ha az lenne?
3.
3.
SLi
2.
2.
Noeel
na de olyankor mivan ha ps partiba egy 5. Haver bejon es o lesz a spectatorunk? :D
1.
1.
DarkAssists
Több szörny kellene a játékba ! Amúgy azt tudom még mindig mondani az alap koncepció nem rossz. Evolve Hungary steamen csatlakozzon minden magyar játékos !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...