GDC 2015: PS4-re is jön az Elite: Dangerous

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 6.
  • Hír
Link másolása
Habár eleinte Xbox One-exkluzív lesz, a fejlesztők megerősítették, hogy az Elite: Dangerous később PlayStation 4-re is megjelenik majd. Ennél több infót nem kaptunk a játékról új átiratáról.

Két nappal ezelőtt, a Microsoft előadásán kaptuk hírt, miszerint a nyáron Xbox One-ra is megjelenik majd az Elite: Dangerous, sőt az ígéretek szerint bizonyos mértékben a keresztplatformos játék is elérhető lesz a két változat között.

David Braben, a Frontier Developments fejese azonban már azt is elkotyogta a Twitteren, hogy az Xbox One-exkluzivitás csak ideiglenes, később PlayStation 4-re is meg fog jelenni a játék. Hogy mennyit kell rá várni, az már nem derült ki.

A konzolos változatokról egyelőre amúgy is keveset tudunk: az biztos, hogy a készítők nem akarják lebutítani a játékot.

42.
42.
DON GONDOCS
Szinte hallottam hogy seggeszki sírásától hangos a gamekapocs.
33.
33.
randall13
#31: Most hogy a tökömbe jön ide a GTAV?
31.
31.
Streetwiser
#29: és h tetszik a gta V a pcden? :D bocs ezt nem bírtam kihagyni, de tény h oda-vissza lehet dobálni a labdát mindennel (viszont az ac unity mindenhol rossz)
27.
27.
_Tappancs_
Túl drága még mindig ez a játék. :S
24.
24.
Hát mi tagadás,jobban bízom a miki dedikált szervereiben.
15.
15.
Zuzda18
Azért valljuk be...PC-n ha több játékos tartózkodik super cruis-ban,egy rendszeren belül,bizony belaggol a játék 10 fps-re.Nehogy azt higgyétek már ,hogy PC-n leányálom. :) Vid karim nem olyan gyenge szerintem ,mielőtt valaki arra panaszkodna.( Nfos Gtx970 4GB,"vagy nem")Szal egyenlőre elég hiányos a játék,mondom ezt úgy,hogy béta miatt már most tesztelhetjük,az új hajókat.Azon kívül,hogy megszerzed a legnagyobb hajót,nincs kihívás,vagy cél.Ezt úgy tudod elérni,hogy 2 héten keresztül 12 órákat tolsz a játékba.Fantasztikus.Ameddig nem lehet mászkálni,és leszállni a bolygókra,addig szerintem uninstall a játék.Egyáltalán nem izzasztja majd meg egyik konzolt sem,mert nem annyira egetverő a grafika.
14.
14.
PaprikaJancsi
Remélem, hogy ps4-re is jön, akkor fognak annyian vele játszani, hogy érdemes legyen rá maximálisan fejleszteni plusz tartalmakat.
Árat már lehet tudni ?
13.
13.
#11: +millió A projektort a plafonra fogom irányítani aztán jöhet a hiperugrás egy napba :)
11.
11.
siedrenn
#9: Mivel nekem nincsen megfelelően erős gépem, hogy normálisan futtassam, de imádom az ehhez hasonló játékokat, így én azok táborát fogom erősíteni, akik konzolon fognak 1,5 órát utazni, és örömmel fogom tenni. Nem kell általánosítani a konzolosokat, mert nem mindenki 15 éves cod-on nevelkedett vérpistike.
10.
10.
simon 555
#9: Nem igazán van hová butítani a gameplayt, ha változtatnak rajta akkor az már nem ugyan az a játék lenne.
Amúgy a No Man's Sky is erre épül.
9.
9.
Dio papa
#8: Nem, nem arra gondolok. (Amúgy is hotas-al az igazi) Arra gondolok, hogy a játék borzasztó lassú. Nem látom magam előtt azt a konzolost, aki 1.5 órát utazik supercruise-ban, hogy dokkoljon az Alfa Centauri rendszer egyetlen állomásán. :) Gyanítom konzolon gameplay butítás lesz a vége.
8.
8.
#7: Remélem nem az egér+bill kombóra gondolsz :) mert az a játék egyik leggyengébb pontja.Konkrétan katasztrófa.
7.
7.
Dio papa
#2: Igazából nem a grafikai különbség miatt kell aggódni.
6.
6.
Aanash
Ha ki lehet szállni az űrhajóból és szabadon bejárni bolygókat vagy űrhajókat akkor jó lesz:)
4.
4.
kriszvandaar
https://m.facebook.com/profile.php?id=471134276371151
3.
3.
Spectrum
A nap legjobb híre. :-)))
2.
2.
A fejlesztők megerősítették,hogy nem lesz grafikus különbség a pc és xbox one változat közt(gondolom ps4-pc közt sem)ezért már csak az számít meddig bírod nélküle :)
1.
1.
simon 555
Na ennek örülök. Kíváncsi vagyok mennyivel később jelenik meg. Ha sokkal akkor lehet megveszem inkább nyáron XO-ra.
Vagy PC-re ha addigra sikerül összeraknom egy jó gépet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...