Íme, a Dawn of Titans

Link másolása
"A mobilos Total War" - talán így lehetne a legrövidebben jellemezni a Zynga most bemutatott stratégiai játékát. Látványos grafikát és Clash of Clans-szerű játékmenetet ígérnek a fejlesztők.

Nem először hallunk a Dawn of Titansről, a Zynga legújabb mobiljátékáról, melyet a NaturalMotion fejleszt. A lenti trailert megnézve sokaknak a PC-s Total War-sorozat juthat az eszébe, ami nem véletlen, hiszen a fejlesztők hasonlóan epikus élményt szeretnének megidézni a mobilokon is.

A játékban lehetőség lesz PvP csatákat is vívni, az irányítás pedig a Clash of Clanshoz hasonló lesz. A grafikai motor képes lesz akár több ezer egységet is megjeleníteni.


A játék publikus tesztje valamikor a hetekben várható, a megjelenés pedig még ebben az évben. A platformokról még nem esett szó, egyelőre az iPhone biztos a fenti videó alapján.

2.
2.
fiucsavar
#1: Ennek van egy borzasztóan egyszerű oka. Minden 1$-ra amit androidon elköltenek, 15$jut iOS-en(azt már megemlíteni sem akarom hogy kb huszad annyi eszközre kell optimalizálni)
1.
1.
crytek
Minden jó cucc ios-re jön.

A Crytek is csak oda tolta ki a The Collectables jóságát ,pedig elvileg azt mondták jön androidra is de azóta sincs semmi róla szerintem már soha nem is jön :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...