Launch traileren a Zombie Army Trilogy

Link másolása
Ma jelent meg a Sniper Elite: Zombie Army Trilogy, mely így meg is kapta az ilyenkor szokásos launch trailert. A csomag tartalmazza az eddigi két epizódot és egy új kampányt is.

Ma jelent meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re a Sniper Elite: Zombie Army Trilogy, mely tartalmazza a zombis spinoff eddigi összes epizódját és az eddig nem látott harmadik részt is.

A három különböző kampány mindegyike öt küldetést tartalmaz, s mindegyik a démonokkal teli, romos és kihalt Németországban játszódik. Kapunk öt hordatérképet, amelyeken egyedül vagy akár 2-4 fős online kooperatív módban is szembenézhetünk az élőhalottakkal.

6.
6.
atesz89
Aki jönne magyarokkal játszani. www.snipereliteonline.hu. Nyomjuk a v2-t, 3mat , össze Naz zombit.
5.
5.
Carrast
g2a n vettem meg kb 6ezerért, de most már 5ezerért is megvehető. Nem csalódtam benne, jó hangulat, jó móka, matchmakinggal sincs gond!
4.
4.
Drazhar
17€ (kedvezménnyel, mivel megvan az 1-2) de még picit sokallom, ugyanakkor viszont lehet legyőz a vágy, mert baromira be akarom szerezni :D
3.
3.
maktub
Gondolkodom a beszerzésén PS4-re, de mivel co-opban lenne az igazi, a Sniper Elite 3 rossz tapasztalatai (nehézkes matchmaking, laggos meccsek) után kissé aggódom, hogy tényleg rendesen működik-e a multiplayer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...