Húsz percig mozog a Wolfenstein: The Old Blood

Link másolása
Húszperces játékmenet videó érkezett a Wolfenstein különálló kiegészítőjéből, a The Old Bloodból. A fejlesztők a PAX East alkalmával streameltek a játékból, így kommentár is van a videó alatt.

Javában zajlik a PAX East, mely alkalmából streameltek egy kicsit a fejlesztők a Wolfenstein: The Old Bloodból, mely a tavaly megjelent The New Order különálló kiegészítőjeként fog megjelenni idén tavasszal. A történet főhőse ezúttal is  B.J. Blazkowicz lesz, és az alapjáték előzményét ismerhetjük majd meg.


A Wolfenstein: The Old Blood május 5-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

46.
46.
Sechu
#45: 1etértek. Most játszom a New Order-t és nagyon tetszik. Számomra visszaköszön az eredeti Wolf3D feeling! Cool! :)
45.
45.
izolee69
#44: Szerintem is, grafikatol fuggetlenul egy baromi porgos kis FPS, pont olyan, mint amilyennek egy igazi FPS-nek lennie kell.
B.J. egy kokemeny badass fohos, megis szeretheto karakter (mar ha lehet ilyen jelzovel illetni egy igazi naci-hentest :-))

44.
44.
br1Koo
#43: Azt nem olvastam, hogy a prevgenekre írtátok, de szerintem úgy is élvezhető, mert egy rohadt jó játék. Nem is értem hogy lehet a grafika alapján valamire azt mondani, hogy egy rakat szar
43.
43.
br1Koo
Hogy lehet az új wolfensteinre azt mondani, hogy csúnyácska? Én leszopom magam olyan jól néz ki, meg főleg a jelenetek amikor darálod a nácikat és porozva omlanak le a falak. Rohadtul nem tudjátok milyen dolgotok van manapság a játékokkal, menjetek játszatok egy régi játékkal. Érdekes módon régen nem ezt láttad az összes buta tinigyerektől, hogy csúnya a grafika, én anno mindre csak rácsodálkoztam, nem is jutott eszembe ócsárolni.
40.
40.
h.jozsa
#26: Haver szépen megkérlek minden kommentemet olvas el....és szép lassan ,hogy megértsd!
38.
38.
DON GONDOCS
Aha szóval itt a grafikát fikázza a jónép, hát x360 és ps3on ha az ember elvakult retro fan nem fogja zavarni a látvány vagyis annak hiánya. NG konzolokon vagy egy jó gépen, szerintem teljesen helyén van a grafika, sőt.
30.
30.
izolee69
#29: Sorold legyszives! Tenyleg erdekelne, nem a baszogatas vegett irom. Frissen itt van bennem, epp tegnap vegeztem vele masodszor (eloszor PC-n jatszottam vele, most PS4-en), de valahogy egy egetrengeto bug sem ugrik be. PErsze mindenkinek mashol van az ingerkuszobe, de azert erdekelne, hogy mi az a szint, ami utan "bugos hulladek"-nak kell valamit nevezni. Kinoz a ketseg, hogy lehet en vagyok tulontul igenytelen. :-)
29.
29.
Solid Snake1984
Nekem nagy csalodas volt az utolso wolfeinstein. Bugos hulladék volt az egész.
28.
28.
izolee69
#25: Ez igy van. Epp tegnap este ertem masodszor a vegere. Nalam tuti vetel az Old Blood, jo kis naci-hentelos moka lesz. :-)
27.
27.
logic5
#13: Ez ennyi... Hulladék.
26.
26.
kopic
#13: "szószerint három lépést tettem a karakterrel,és már vettem is ki a lemezt!"
Pfffff.... sztem ne erőlködj haver. Előbb még azt mondtad, hogy 1x végigtoltad, most meg azt, hogy 3 lépés után kivetted. -.-
Nem egyszerűbb lenne bevallani miszerint csak videók alapján vágtad rá, hogy szerinted xar ?
25.
25.
DON GONDOCS
Nem tudom mi baja egyeseknek ezzel a játékkal? A tavalyi legjobb fps-e volt, mindenen elfogultság nélkül.
22.
22.
A Pulyka
#18: Hát én is egy uj tipusu Samsung full hd tv-n toltam, de olyan mosott texturákkal rég találkoztam(ps3-on talán nem is), mint a New order-ben. Nem lehetett egy Warning! feliratot elolvasni, annyira pixeles volt, és nem az én készulékemben volt a hiba.
21.
21.
aordog
Elötte is full HD volt, de ahogy Stike is írta itt is van különbség.
Most egy Samsung TV-n tolom (2014-es model). Az előző is Samsung volt és Full HD, de régebbi model..
Ég és föld.
Aki nem hiszi el az menjen TV nézőbe..az új modellek nagyon durvák és az ára egy 101 cm-nek kevesebb, mint egy ps4 ára. Előbb megjelenítőt vegyetek..utána lehet fikázni ezt a "csúnya" játékot.
19.
19.
strike19
#18: Ez így igaz.Sokat számít a tv kép minősége.
Régebben értsd tavaly agusztusig 23" monitoron játszottam.
Fekete szín nem mindig volt fekete inkább valami szürke árnyalat.(1080p-be játszottam HDMI).
Vettem egy Samsung Tv-t és a fekete már inkább fekete mint szürke.
18.
18.
aordog
Szerintem ez nagyon is szép. Itt azért már illik egy normális TV-t használni, mert nagyon-nagyon sokat nyom a latba. Valaki azt hiszi, hogy ez hülyeség, de pedig nem.
Én most régebbi kimaradt címeket tolok PS3-on és szerencsére egy vadonatúj TV-n...
Háát..én sem gondoltam volna, hogy ekkora eltérés lehet, pedig a régi TV-n is HDMI összekötés volt, de ez már mitsem számít. Brutális! És ez "csak" egy ps3.
14.
14.
Ruga
Egy multit is összedobhatnának hozzá..
#13 Na látod a cod részeket egy nem fps párti nem tolja végeg mert unalmas klisétenger. Ez a wolf egyértelműen tetszett szinte mindenkinek mert kiemelkedik a tucattengerből nem kicsit. Lehet ezért néznek rád a többiek értetlenül és kérdezik, hogy játszottál e vele mert tényleg jó. Ha ennyien állítják lehet benne valami. :)
13.
13.
h.jozsa
Akkor,hogy is fogalmazzak a grafika nokedli voltt,és azon kivül sem tetszett benne semi!
Az első wolfenstein voltt amivel játszottam,nem vagyok fps párti de általában a BF meg a COD részeket ha kölcsönkapom akkor végigtolom!
Még ps3-on néztem bele havernál valamelyik elöző részbe.....szószerint három lépést tettem a karakterrel,és már vettem is ki a lemezt!
12.
12.
kastorhun
#8: Hidd el a grafika nem minden.
Rengeteg régi játék van ami mai szemmel nézve ronda mint a bűn de viszont akkora élményt nyújtanak amit rengeteg mai gyönyörű játék se tud, itt gondolok a Star Wars the Knights of the old Republic 1-re, az is ronda mai szemmel, de a játékmenete a története, és a karakterek elviszik a hátukon a játékot.
11.
11.
Yanez
#8: Ez még mindig nem oldja fel az előző kommentedet, miszerint szerinted a grafika visz el egy játékot a hátán. :) Azért a jövőben adj egy esélyt a "csúnyácska" játékoknak is! Meglásd, néha csodákra képesek!
10.
10.
PrimYaz00
#9: Csak 1 tipikus gamekapocs, vagy mondhatnám, magyar kommentelő.
9.
9.
Turley
#8: A nem az én izlésem, és a "Egy rakat szar!" között elég nagy különbség van :)
8.
8.
h.jozsa
#5: Megvoltt egyszer végigtoltam,annyi.....
Nem az én izlésem!
7.
7.
Streetwiser
#3: menny ember mennyi mértéktelen idöt rakott bele (föleg én) anno a wolfeinsten 3d-be, ha ez neked csunya akkor azon eret vágnál még is szerintem a hangulata nem jobb v rosszabb a régiekhez képest hanem más de pozitivan
5.
5.
KeXxX
#3: Úristen.. legalább ha kipróbálnád. Életem egyik legjobb FPS élménye volt a sok cod és bf mellett :) Adj neki egy esélyt, mert brutálisan jó.. ez az egyik legjobb Wolfenstein szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...