Brit toplista: elmaradt a Hardline a Battlefield 4-től

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 23.
  • Toplista
Link másolása
Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár a Battlefield: Hardline is az élen nyitott, összességében nem tudta hozni a Battlefield 4 számait, és gyengébben kezdett, mint elődje.

Hiába szerezte meg a legutóbbi brit toplista aranyérmét a Battlefield: Hardline, az első heti eladásokat nézve elmaradt a Battlefield 4-től - hogy pontosan mennyire, az nem derült ki. A Visceral FPS-ének egyébként olyan címekkel kellett megküzdenie a múlt héten, mint a Final Fantasy Type-0 HD, a Mario Party 10 és a (dobozos) Resident Evil: Revelations 2.

A Final Fantasynek sikerült bezsákolni a második helyezést, persze valószínű, hogy a jó eredmény a játék mellé csomagolt Final Fantasy XV demókódnak is köszönhető. A harmadik helyezett a Grand Theft Auto V lett, a GTA legutóbb még a dobogó legfelső fokán állhatott. Nézzük a lista első húsz helyezettjét:

  1. Battlefield: Hardline
  2. Final Fantasy Type-0 HD
  3. Grand Theft Auto V
  4. Dying Light
  5. FIFA 15
  6. Mario Party 10
  7. Resident Evil: Revelations 2
  8. Call of Duty: Advanced Warfare
  9. Minecraft: Xbox Edition
  10. Minecraft: PlayStation Edition
  11. Disney Infinity 2.0
  12. WWE 2K15
  13. Halo: The Master Chief Collection
  14. Terraria
  15. The Order: 1886
  16. Forza Horizon 2
  17. Destiny
  18. Far Cry 4
  19. Evolve
  20. The Crew
14.
14.
br1Koo
#12: Hiába nevetsz, ez így van :D Nem azt mondtam, hogy a legfejlettebb, de hogy a leghangulatosabb az 100 %
12.
12.
Hulk86
#11: :D :D :D :D ezen jót nevettem köszi
11.
11.
br1Koo
Még mindig a 2142 a leghangulatosabb BF
10.
10.
Aanash
Teljesen más mint a megszokott Battlefieldek és ezt nem sokan tudják elfogadni.
Egy picit szerintem tényleg kevés a játék felhozatala,a kasztok között nincs olyan hű de nagy különbség és a fegyverek sem változatosak erre rágyúrhattak volna..
Plusz több rombolhatóság és több nagyobb épület a pályákra.

Nekem ezeken felül bajom nincs vele,a single része tökjó filmes és szerintem egész nagyok a pályák pl a mocsárban rengeteget bóklásztam.

Szárny próbálgatásnak nem rossz,a következő részre ha ezeket a hibákat kijavítják,akkor jó lesz.
4.
4.
mestermagyar
#1: Mert tényleg egy szar. Nézd csak meg angry joe review-ját, meg fogod érteni.

2015-ben 4 fegyver egy kasztnak? AI, ami segghülye? 0 mozgástér singleben? 120 dolcsi ha a modokat akarod mesterségesen pótolni?! Majdnem HD felbontás konzolon az eredetileg eltervezett fullhd-s 60fps-hez képest?! 5-6 óra kampány?

Nem értem miért kell ezeket, és ezzel együtt akár a COD-ot is 75%-nál többre értékelni. Normális játékok már túlléptek az ilyen gyerekbetegségeken, ezek meg még nemhogy nem tudnak továbblépni ugyanazon a változatlan ultraárkád """élményen""", de évente jönnek ki az ilyen szarokkal amik UGYANAZT tudják. (Hé DICE, kösz hogy betartottad hogy nem fog évente új bf jönni. Most csak játéknyi árú DLC-t és spinoffokat kapunk a seggünkbe)

Gondolkodjatok el rajta, milyen élményetek lenne, ha egy ismeretlen gyártó hozakodna elő ilyennel. Nevetséges. Én meg azt vártam, hogy a BF mostanára minimum egy ARMA lesz egyes aspektusokban.
3.
3.
fojesz
#1: A listahelyezést tekintve előzött, eladásokban nem. Két különböző dolog.
1.
1.
Ezegyxar
Szokásotokhoz híven megint HAZUDTOK! :D ugyanis megelőzte aa bf4 eladásait :) Ennél kicsit nívósabb oldalakon ezt írják (ign, eurogamer) de várható volt,mivel ez nem cod hanem egy bf spinoff amit nektek illik lehúzni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...