Furcsa hírek mellett rajtol a Bloodborne

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 24.
  • Hír
Link másolása
Holnap kerül az európai boltok polcaira a Bloodborne, amit a Sony egy új, a szokottnál kevésbé látványos launch videóval vezet fel nekünk. A rajtot viszont két furcsa sztori is színesíti.

Holnap jelenik meg a Bloodborne Európában, az amcsik pedig már most tolhatják a From Software PS4-exkluzívját, így időszerű volt, hogy a launch videó is befusson róla. Nos, meg is érkezett, igaz, ezúttal egy kevésbé látványos, inkább a fejlesztőkkel foglalkozó előzetest kaptunk:


Bónuszként két zeneszámot tudunk mutatni nektek, az első az OST-ből származik, a második pedig a múltkori TV-spot alatt volt hallható:

Ha pedig ez sem lenne elég, két furcsa hírrel is szolgálhatunk a játék kapcsán:

  • Az egyik, hogy a Sonynak sikerült azt eljátszania, amit a The Last Guardiannál is, csak sokkal viccesebben: elfelejtette megújítani a Bloodborne védjegyét, így az az utolsó pillanatban, tegnap járt le. Nagy probléma persze nem lesz belőle valószínűleg, de nehéz nem megmosolyogni a helyzetet.
  • A másik hír pedig egy pletyka: az Amazon France oldalán a Bloodborne PC-s verziója is feltűnt, igaz, talán csak tévedésből. Bárhogy is legyen, a franciák anno a Call of Duty: Black Ops II-t és a PC-s GTA V-öt is idő előtt szellőztették meg, úgyhogy reménykedni még lehet.


A további készülődéshez az előzetesünket, illetve - ha a PlayStation Store-ban vettétek meg a játékot - az előtöltést javasoljuk.

43.
43.
xSHx
Én ha hirt, cikket, tesztet olvasok, akk már alapból megkérdőjelezem a hitelességét. Ezért sok helyről leinformálom az adott dolgot. Kicsit negatív hozzáállás, de sajna tele a net kamuval, részrehajlással. Na meg kinek mi a jó és a rossz...
42.
42.
xSHx
41.
41.
xSHx
Ha azt írtad volna, h 50 árnyalata, akk az is reklám lett volna
39.
39.
TheDeathFlash
Szerintem jó kis game lett.LordsOf fallenre és a DS2 re is azt mondták nehéz,de nekem az Evil Whitin Akumu mod nehezebb vol
34.
34.
zarándok
Baromi jó a világa a játéknak a videók alapján, de engem sajnos nem hozott lázba, pont azért, mert nekem már kicsit sok ez a "you died" hype. Kicsit olyan, mintha már kötelezően "legyen a lehető legszivatósabb" felfogás lett volna a projecten, kicsit nekem hatásvadászat már, amit ezzel művelt a From. Persze, hardcore gémereknek van, de basszus, most őszintén, hányan vannak olyanok pl. itt köztünk? Not my cup of tea sajnos, de sok élvezetet azoknak, akik élvezik ezt :)
26.
26.
Drazhar
#4: Bármilyen értékelést néz az ember két értéket kell figyelmen kívül hagyni a 0-át, és a 10-est. Trollok meg undorító fanboyok, részemről mindkét csoportot utálom :D
23.
23.
Spectrum
#22: Függetlenül attól, hogy csak PS-re jött ki, drukkoljunk a sikerének, hogy a kiadók megértsék, szükségünk van az igényes játékokra...
22.
22.
Spectrum
Metacritic 41 pozitív teszt után 93 %! Végre egy ütős exkluzív! :-)
21.
21.
izolee69
#20: Az a baj, hogy nagy a kisertes. :-)
Pedig tenyleg csak egy kis turelem kellene es a penztarcankat is kimelnenk, mert ha tenyleg van benne kihivas (ha nem is akkora, mint a Souls jatekokban... bar fene tudja, elore ezt nem lehet megjosolni), akkor eleg sokan fogjak eladni, akik pl. csak azert vettek meg, mert elsore meno gondolatnak tunt... aztan beletorik a bicskajuk.
20.
20.
Hunszi
#19: valahogy én is így vagyok...annyi mindent kellene még végigvinni előtte s ha sikerülne megállni, hogy egyszer azokkal foglalkozzam, akkor ezt jó eséllyel még olcsóbban is kapnám meg :P
19.
19.
izolee69
#16: Ugy legyen. Elobb-utobb en is lecsekkolom. Most rogton valoszinuleg nem ugrom bele, mert rengeteg elmaradasom van regi jatekokbol, aztan ha most megint elore hozok egy ujat (amibe jo esellyel igen sok orat bele lehet tolni), akkor sose jutok hozzajuk. De sanszos, hogy elcsabulok, plane ha jonnek majd a jobbnal jobb tesztek. Az ember gyarlo. :-)
18.
18.
izolee69
#17: "amit a Traktoros kollega irt, hogy tul nehez neki" marmint "tul nehez az adott user-nek, aki a nullat adta"... meg mielott atharapja a torkom virtualisan. :-))
16.
16.
Hunszi
Metacritic ide tova, a Gamespot és még jó pár elfogult felhasználóktól független oldal is 9es adott neki, csak összejött végre egy normális exkluzív :D
13.
13.
izolee69
#11: Pont erre probaltam finoman celozni, hogy nem kicsit szelsosegesek a velemenyek es foleg a nullak igencsak buzlenek. Persze a 10-esekben is erzodik egy "hangyafasznyi" elfogultsag. :-))
Az ilyen megoszto jatekokrol szoktak a legtobbet beszelni, ami kiadonak tiszta haszon.
9.
9.
Unknown
Gratula a ps tulajoknak :) bar reteg jatek tuti sikeres lesz :) jo jatekot hozza :)
-egy xbox fan
7.
7.
simon 555
A játékot meg nem veszem meg, most el vagyok az FF Type-0-val, majd nyáron ha lement az ára, túl nehéz is lenne nekem.

PC verzióra meg nem sok esélyt látok, ha nem a Sony adta volna ki, de még inkább nem közös fejlesztés lenne a Sony és a From Software közt akkor még esetleg, de így erre kb annyi az esély mint ha a Heavy Rain vagy a Beyond jönne ki PC-re.
5.
5.
simon 555
#4: Azok a játékosi értékelések, ott meg köztudott, hogy bárki értékelhet és általában úgy szoktak értékelni arrafelé, hogy akinek tetszik az 10 akinek nem az 0...
Plusz ott vannak a fanboyok mind2 oldalról.
Az újságírói tesztek a mérvadóak.
4.
4.
izolee69
#1: Hehe, raadasul igencsak megosztott az ertekelese. Gyakorlatilag szinte csak ketfele pontszamot kapott: 10-est es 0-at. :-)))
A 10-est meg csak-csak megertem, mert akar meg lehet is annyira jo (meg ha esetleg kicsit tulzo es elfogult is a 10-esek nagy resze), viszont a 0-kat total nem erzem realisnak, elkepzelni nem tudom, milyen jatekot kell csinalni egy nullas pontszamhoz. :-) Szoval en inkabb azt tartom valoszinunek, hogy igencsak jo lett.
3.
3.
elderath
Sose lesz PCs verzió belőle, mert a sony is pénzelte és ők is segítettek fejlesztésben
2.
2.
zsocc-nrg
Kötve hiszem hogy a Sony belemenne a pc-s verzióba, ráadásul bár a francia Amazonnak voltak hiteles szivárogtatásai azért van néhány ami nem jött be pl Halo TMCC, Sunset Overdrive, Forza Horizon 2
1.
1.
kopic
Eleg durván áll metacriticen !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...