Méretes firmware-frissítést kap holnap a PS4

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 25.
  • Hír
Link másolása
Holnap válik letölthetővé a PlayStation 4 legújabb firmware-frissítése, sőt a PlayStation Vita és a mobilos PlayStation alkalmazás is új verziót kap. PS4-en több új funkciónak is örülhetünk.

Holnap debütál a PS4 2.50-es verziószámot és Yukimura kódnevet viselő firmware-frissítése, amely egy sor új funkcióval bővíti ki a konzol eszköztárát.

A letöltés után válik elérhetővé többek között a PS4 bejelentése óta ígérgetett "suspend/resume" fícsör, lehet majd külsős USB-eszközre backupolni, a facebookos profilunk alapján is kikereshetjük a PSN-es barátainkat, 60 fps-sel is streamelhetünk a Remote Playen keresztül, közvetlenül tölthetünk fel a Dailymotionre, sőt a Yukimura teszi lehetővé azt is, hogyha híres fejlesztők vagy játékipari arcok vagyunk, akkor hitelesítsük a PSN-fiókunkat.

Holnap a PS Vita és a PlayStation App is kap frissítést (3.50, illetve 2.50 verziószámmal), ezek a PS4-es update-ben is kiemelt szerephez jutó akadálymentesítő lehetőségeket hoznak majd magukkal például a gyengénlátók számára.

16.
16.
Spectrum
#5: Legegyszerűbben úgy, hogy indítasz egy privát party-t, akkor már nem hallatszik be, csak annak a mikrofonja, aki a partidban van.
15.
15.
Spectrum
#14: Működik, én törölgettem is.
14.
14.
izolee69
#13: De. Miert, nem mukodik?
13.
13.
Sechu
És mi van a 0-as játékok trófea listájának törlésével? Az nem ebbe a frissítésbe jött volna?
12.
12.
izolee69
#10: Ha az osszes korabbi PS megvan, akkor kizart, hogy unatkozzal (nekem csak a ket utolso van, de mindig akad valami amivel lehet jatszani), elobb-utobb meg a 4-esre is egyre tobb jo cim lesz, lassan beindul a szeker.

Egyebkent en a PS4-ben a SharePlay funkciot birom a legjobban. Ocsem szinte minden uj jatekot beszerez (legfeljebb ha nem jon be neki, eladja), es ez a funkcio tok jo, mert igy barmikor ki tudom en is probalni oket. Teljesen mas ugy jatekot venni, hogy nemcsak tesztek, youtube-os gameplay videok alapjan kell eldontened, tetszik-e, hanem ki tudod probalni es nem kerul semmibe (megcsak egy demot se kell letolteni hozza... mellesleg manapsag ez egyebkent is nehezkes, mert egyre kevesebb jatekhoz keszul demo, de emellett a funkcio mellett el is vesziti a letjogosultsagat). Tegnap este pl. tok jo volt egy ropke oracskat Bloodborne-ozni, igy most mar legalabb nemcsak sejtem, hanem biztos vagyok benne, hogy erdemes lesz beruhaznom ra.
Persze tudom, ez nem uj funkcio, vagyis nem ezzel a frissitessel jott, de gondoltam leirom, hatha valaki meg nem probalta ki, mert amellett, hogy szorakoztato, meg baromi hasznos is tud lenni (a penztarcad majd utolag megkoszoni :-).
11.
11.
keiji maeda
#9: én azt írtam hogy valamire való játék....... és ne sorod azokat a címeket amik az előző generációra is jöttek, és akkor most gondold át még1x
10.
10.
keiji maeda
#7: Playstation 1 megjelenése óta játszom az összes ps megvan, de azért elárulom 87-ben születtem
9.
9.
Aanash
#6: Dying Light,Battlefield 4,Killzone,UFC,GTA 5,Metro Redux,Wolfenstein...szerintem:)
8.
8.
Aanash
#3: Még nem találtam meg ezt hol lehet beállítani?
7.
7.
cannondale
#6: Tuti fiatal vagy, kulonben tudnád az elozo generacioknal is 1,5-2 évet kellett varni.
6.
6.
keiji maeda
csak valamire való játékok nincsenek még mindig rá, de persze biztos inkább média szervert akarnak csinálni bele ezekkel a nagyszerű frissítésekkel , ideje lenne már inkább új játékokat készíteni rá , nem a több éves játékokat hd-sítani , több mint egy éves a nextgen - és eddig van egy Bloodborne meg egy Order1886, ??? de persze jöjjön csak a hasznos frissítés
5.
5.
tityesz
Abban tud valaki segiteni,hogy hogyan tudom kikapcsolni az ellenfel mikrofonjat meccs kozben? Tehat h ne halljam a pofazasat PS4-en.
4.
4.
Ragnarox007
1-2 napig biztos nem fogom letölteni, előbb megvárom a véleményeket, mert nehogy az legyen mint a múltkor :D :D
3.
3.
SkiingOstrich
#1: tv-n vagy fülesen halljam a többieket -ezt most is lehet állítani
2.
2.
zarándok
azért a suspend / resume elég hasznos szerintem.
1.
1.
Aanash
Számomra haszontalan dolgok..hangsúlyozom csak számomra,lehet másoknak jól jönnek...

Én inkább egy rendes menünek örülnék és nem az ömlesztettnek...
Vagy a hang kimenet állíthatóságának...tv-n vagy fülesen halljam a többieket...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...