Megcsúnyult a GTA V a legutóbbi javítás óta

Link másolása
Valamit elronthattak a GTA V legutóbbi, 1.08-as javításánál, mivel a játék - ha nem is feltűnően - rondább lett az aktiválása után Xbox One-on és PS4-en. Úgy tűnik, tényleg hibáról van szó és nem szándékosan csúfították el a játékot.

Több játékos is meglepődve tapasztalta, hogy a GTA V legutóbbi, 1.08-as javítása után megcsúnyult a játék Xbox One-on és PS4-en. Persze, nem kell generációs különbségekre gondolni, de a látóhatár elmosottsága azért tényleg zavaró lehet. Alább egy összehasonlító videón is megnézhetitek a különbségeket:


Egy redittes, StormShadow13 nevű felhasználó felvette a kapcsolatot a Rockstar supportjával, hogy segítsenek megoldani a problémát. Ők azt válaszolták, hogy próbálja meg eltávolítani, majd újratelepíteni a legújabb frissítést. Viszont nem úgy tűnik, hogy ez lehetséges lenne Xbox One-on és PS4-en. Elvileg a játék újratelepítése is hasonló hatással járna, de ez sem segített.

Miután StormShadow13 újra felvette a kapocslatot a Rockstar terméktámogatásával, ezúttal egy hálózati hibaelhárítással kapcsolatos leírást küldtek neki. Azt hiszem, mondanom sem kell, hogy ennek semmi köze sincs a fentebb ecsetelt problémához. Az újabb e-mailváltás után a Rockstar bocsánatot kért a kényelmetlenségekért és végre továbbították a problémát a témában jártas személyeknek.

A felhasználók érthetően idegesek a support inkompetens viselkedése miatt, de elvileg most már hamarosan kijavítják a hibát és újra régi fényében csilloghat a GTA V.

57.
57.
PrimYaz00
#54: Nem itt az a fuck logic, hogy akik szidják a PC-t azok miért használják azt és miért pc-ről írnak üzeneteket... és mondtam már, hogy előbb a saját házad tájékán nézz már körül, mielőtt azt hiszed te különb vagy.
56.
56.
Guba32
Ez a cikk,-bár az oldal nem tehet róla-,egy tipikus troll etető....;-)
54.
54.
A Pulyka
#53: Es bewlenottel a pc fanboykodasba :D fuck logic...
53.
53.
PrimYaz00
#52: Hogy elmúltam 10 és kinőttem a konzol fanboyságot :).
52.
52.
A Pulyka
#51: Es mi kulombseg kozted, meg seggeszki kozott?
35.
35.
Spectrum
#34: Milyen kommenteket vársz tőle, mikor a profilképe Adolf Eichmann.

"Otto Adolf Eichmann német SS-főtiszt, SS-Obersturmbannführer, a
Nemzetiszocialista Német Munkáspárt vezető tagja. A
zsidódeportálások egyik fő szervezője, gyakran nevezik a Harmadik
Birodalom fő hóhérjának."
34.
34.
trion96
#31: Te meg a kommenteid alapján kibaszott hülye vagy!
Mindig megy a sírás, hogy csak a grafika fejlődik a többi nem, vagy csak részben. Erre te leszólsz egy olyan játékot ami már az előző generációs gépeken is pofásan nézett ki, nemhogy most...
33.
33.
BisonAdmirális
#31: Kib"szott ronda? Ronda lenne a gtav Ps4-en, One-on? Mi amikor megjelent a első! része a Gta sorozatnak hetekig hónapig rá voltunk tapadva a képernyőre, ti meg most azon filóztok játék közben hogy az utolsó mellékutcában található háznak a dísztégla burkolata recés.. gratulálok jó "játékot" 2015
31.
31.
randall13
Ez a játék eleve kib*szott ronda, nem értem mit kell azon hisztizni, hogy eltűnt pár shader.
30.
30.
dzsiádzsó
Anno is ez volt GTA IV-el, mire EFLC javításaihoz értünk, minden le lett rontva, és 22-ről kőkemény 24 fps-re növekedett az átlagos képfrissítés. Megérte? Sztm nem, ahogy itt is, ez a javítás érdemben nem segít sokat semmin, bár bug javítás, nagyon stabilitás, közben meg láthatóan romló vizualitás. Az pedig baj, mert ugyan szép a GTA V, de azért érződik, hogy csak egy felhúzott régebbi generációs játék.
Azt hogy pc-n lesz e még értelme kiadni... Meglátjuk, nem csodálnám, hogy ha valaki véletlenül még meg akarta venni anno, most már inkább ő is lewarezolja, nem is érdemel többet a R*. Amúgy meg leggyengébb GTA az V számomra, tehát nem is kár érte!
28.
28.
Ruga
Tegnap megnéztem a patch után (4.7Gb) és szerintem helyre pofozták.
26.
26.
pkflavio
#12: Nem a konzol hibája ha szar a fejlesztés, pc-n is lassan dobná be a textúrát+ laggolna, a játékhibákat ne fogd a konzolokra :D
25.
25.
TheDeathFlash
Csak én vettem észre,hogy mikor repül az illető akkor egy két kocsi lebeg az aszfalt fölött ? Vagy az csak az árnyék elcsúszása ? Tök mind1 így is gusztustalan.
24.
24.
maktub
Időközben kijött az 1.09-es patch, ami elvileg javította a problémát.
21.
21.
biohazard rex
Lassan eljutunk oda, hogy annyi baj lesz egy játékkal mint PC-n, annyi különbséggel, hogy számítógépen az emberek össze tudnak dobni valami sufni megoldást, amíg jön a hivatalos javítás (vagy éppen nem)
15.
15.
PrimYaz00
Csak a konzolosoknak megfelelővé tették, kövi frissítésben jön a 30 fps.
14.
14.
Formula1fanatic
Az elkövetkező években most ez lesz a menő, a szép már nem divat :P
13.
13.
Ruga
Nekem is feltűnt, hogy rondább lett a grafika (PS4) de gondoltam biztos eddig is ilyen volt csak már rég játszottam vele. Ezek szerint nem. A részleteket nem szúrtam ki, csak talán a kavicsot a térkő mellett, mert az anyagból ronda matrica lett, hanem inkább az összhatás tűnt, most már érthető okokból, másnak.
Ha ez így folytatódik eladom a p.csába és megveszem majd pc-re.. :)
12.
12.
Hejjjj!
Nem arrol szokott szolni a fama, hogy pc sux mert milyen gep kell neki. Bezzeg konzolon 3-at is lehet inditani mert olyan jol optimalizalt es egy 120ezres konzol eleg pc-bol meg 1 millas kell.
Megis csak szaggat meg bugos?
Ti konzolosok (tisztelet a kivetelnek) lelkileg olyanok vagytok mint a horgaszok, vagy a politilusok.
Jonnek az allergias tunetek ha igazat kell mondani :)
10.
10.
crashpipi
Még mindig teljesen rendben van a látvány és a forgalom zsúfoltságára se lehet panasz. Single playerben néha túl zsúfolt is belváros és a sztrádák.
Amúgy meg pont a kritikus részek nincsenek benne a videóban. Mert, ha ennek a butításnak köszönhetően csúcsidőben a belvárosban javul a le-leeső fps, akkor megérné!
8.
8.
azureknight0715
Nem tom milyen nextgenen de ps3on katasztrofális a helyzet. Full bugos akad a játék már norm sebeséggel sem tölti be a texturákat + lefagy rengetegszer az invelési rendszer kritikán aluli stb. Nagyott csalodtam a rockstarban. Pedig elején nagyon jo volt mostanra elbaszodott minden.
7.
7.
Tokodboy
véleltlenül bekerült a patchbe a PC-s Ultra beálltás ez okozza a csúnyaságot.
Trolololololooooo
5.
5.
DarkLord
Amúgy én meglátom azt, hogy GTA V és nincs ott, hogy csúszik megint a játék én már csalódott is vagyok az nem is hír már :D
3.
3.
kopic
Egyszer és mindenkorra javítsák már ki annak a hulladék Online hibáit ! -.- Heistet nem tudok rendesen csinálni, mert ha befejezek egy Setupot, és csinálnám a kövit, akkor mindig hibát dob ki ! A dashboardból újra el kell indítanom a játékot, hogy ismét működjön. Nagyot csalódtam a R*-ban !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...