Megérkeztek az első képek az F1 2015-ből

Link másolása
Eredetileg tavaly jelent volna meg az első nextgen F1-es játék, azonban a Codemasters áttolta 2015-re. Most végre bejelentették, hogy a megszokottakkal ellentétben már idén nyáron autóba versenybe szállhatunk.

Megérkeztek az első látnivalók a Codemasters első nextgen Forma 1-es játékából. Az F1 2015 emiatt nem is jelenik már meg a leköszönő generációra, így kizárólag PC-re, Xbox One-ra és PS4-re lesz megvásárolható. A Codemasters szakít az eddigi őszi megjelenéssel és ezúttal már a nyár folyamán, június 12-én elérhető lesz a játék.

Az ígéretek szerint az új játék ki fogja használni az erősebb konzolok adta lehetőségeket, ezért nem csak a látvány, de a fizika, a gumikopás és az üzemanyag-használat modellezése is javulni fog. A marketingszöveg szerint a játék alatt új motor van, de szerény véleményem szerint ez inkább csak a Codemastersnél régóta használt EGO Engine új verziója.


A hírek szerint a Kinect és a PlayStation Camera segítségével lehetőség lesz információkat kérni a mérnökünktől az időjárásról vagy éppen a versenyállásról. A játék tartalmazni fogja a 2014-es és a 2015-ös licenceket is.

10.
10.
SwordFish
5.
5.
Nothing
Elõrendelõknek van der Garde pack + Monisha Kaltenborn falinaptár. :D
4.
4.
SwordFish
Lesz benne még pódium ceremónia is.
3.
3.
Renton001
Jónak tűnik. Ti hoztátok le leggyorsabban a hírt.
2.
2.
logic5
Végre a grafika normálisnak tűnik. Várós nagyon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...