Megjelent a Pillars of Eternity

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 27.
  • Videó
Link másolása
A várakozásnak vége, hiszen boltokba került az Obsidian Entertainment várva-várt hardcore szerepjátéka, a Pillars of Eternity. Az RPG-re több mint 70 ezer támogató adta össze a pénzt.

A két év megfeszített munka meghozta a gyümölcsét, végre elérhető a Pillars of Eternity PC-n, Macen és Linuxon. Az RPG az egyik legsikeresebb Kickstarter-kampányt tudhatja maga mögött, több mint 70 ezer nosztalgiára vágyó játékos adta rá össze a pénzt.

A Pillars of Eternityt bevallottan az olyan Infinty Engine-nel hajtott klasszikusok ihlették, mint a Baldur’s Gate és az Icewind Dale, ráadásul az első tesztek alapján a cím bátran melléjük állítható. Már a karaktergenerálásba órákat lehet beleölni, a rendszer a tradicionális számítógépes RPG-ket idézi, a Wasteland 2 után egy újabb összetett remekművet kaptak a rajongók.

Feargus Urquhart, az Obsidian vezérigazgatója szerint a játékkal egy új fejezet kezdődött a csapat életében. A siker lehetővé tette, hogy a stúdió életben maradjon.

Íme, a launch trailer:

10.
10.
hedzsooo
Még mindig nem érkezett meg nekem, remélem a jövőhét folyamán ideér hozzám is, a világ végére! :P :D Mindenesetre örülök neki, h a támogatásom, plusz a várakozásom nem volt hiábavaló, úgy fest az eddigi visszajelzésekből, h igen jó játék lett, ahogyan azt reméltem. :)
8.
8.
PhoenixZ
#7 Van benne bárd class, csak más a neve.
7.
7.
Ooorky
Na igen, ilyen egy igazi RPG, nem pedig azok a konzolbarát fosok.
Azért egy bárd class-t rakhattak volna bele...
6.
6.
DON GONDOCS
Teszek vele egy próbát. Pedig sajnos nem vagyok egy hc rpgs.
3.
3.
bema695
Nagyon jól néz ki! Sajnos halasztós, mivel a notim csak nagyon minimum beállítások mellett vinné, az asztalin pedig folyamatban van pár másik játék.
2.
2.
Noeel
Zoenn en azert csak atfutnam az iromanyom, legalabb egyszer mielott publikalnam..
1.
1.
DarkLord
Eszméletlen jó a játék, nem is tudok mást róla írni, annyira beszippantott...előjöttek a régi szép emlékek és egy nagyon méltó tisztelgés ez a BG ÉS IWD elött! Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a hasonló stílusú játékokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...