Látványosabb lett a Half-Life 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 27.
  • Letöltés
Link másolása
Ugyan nem szoktunk grafikai modokkal foglalkozni, ám most mégis kivételt teszünk. Rajongók rakták össze a Half-Life 2: Update nevű modot, amellyel teljesen más "megvilágításba" kerül Gordon Freeman 11 éves kalandja.

Ma este élesedik a Steamen a Half-Life 2: Update nevű mod, amely jelentős vizuális javulást hoz az alapjáték tulajdonosai számára. Csak néhány változás: a srácok teljesen lecserélték a bevilágítási rendszert, az árnyékok még részletesebbek lettek, illetve kapott a játék egy teljes High Dynamic Range-et is.


Ezenkívül a részecskeeffektek még látványosabbak lettek, a ködöt szinte harapni lehet, illetve számos grafikai hibát kijavítottak a játékon. Érdekesség a Community Commentary Mode, melyben népszerű YouTube-os arcok közvetítik felénk Gordon Freeman gondolatait.

A modot bátran kipróbálhatjátok, elvégre megőrzi a Half-Life 2 eredeti vizuális stílusát és játékmenetét.

25.
25.
Rakottkrumpli
#23: De amúgy értem miről beszélsz ;)
24.
24.
Rakottkrumpli
#23: Azért a half life nem az 1984 :D
23.
23.
Red-E-Kamp Van
#21: igen.félelemben tartással.szabad lét megvonással.ami által semmilyen alkotó művészet nem is gyakorolható. csak a napi rutin elvégzése, propaganda figyelés esetleg.klasszikus recept. most is ez van, csak annyi különbséggel, hogy a mostani popkultúrát kifordították és félreértik.(nem, nem ez volt mindig)
a fák, növények látványa(főleg ilyen szép zöldellők, mint a cinematic modban) pedig örömmel töli el az embert. ami gondolkodásra is készteti.
ha pedig valaki olyan, mint én pl, akkor már ki is akarna törni a városból, hogy még több természetben legyen része, ami lázadással jár.
így értettem, hogy hitelét veszti.
22.
22.
herlius
Olyan egetrengető különbséget én nem látok a kettő között. Legalábbis nem akkorát, hogy ebbe érdemes lett volna komolyabb munkát beleölni.
21.
21.
Rakottkrumpli
#20: Az embereket nyomják el nem a növényeket! :D De amúgy jah, évszak váltás sem kellett volna bele...
19.
19.
kratos83
Nekem csak egy kérdésem lenne. Lesz valaha új rész? :D
17.
17.
Bako
Azért az eredeti is nagyon jól tartja magát a korához képest. Ez az utolsó játékom a polcon, ami még CD-n lett kiadva :)
15.
15.
Rakottkrumpli
#13: Nem a fegyver kinézettel volt bajom, hanem a viselkedéssel. Az a baj, hogy nagyon nagy lett a rekoil és a töltények szórása, ami nem is lenne baj, ha nem csak a játékosnál működne :D Az enemi mind tökéletesen abba a pontba lő, ahová szeretne :D Én ha lövök a pár méterre álló ellenfelet sem találják el a töltények ironsight-el, ha a fejére célzok tökéletesen, de azok fél kilométerről telibe találnak minden lövéssel o.O (azért ennyire szar nem vagyok fps-ben :P) A töltőképernyők maradtak, de ha jó géped vna nem tölt olyan sokat, hogy zavaró legyen. (mondjuk engem sose zavart)
14.
14.
drat576
#13: Szerintem némelyik fegyver jobban nézett ki mint az eredeti, de ez már ízlés dolga. A karaktereket én is meghagytam.

Ami engem zavar és nem tudom hogy megoldották-e, az az hogy nagyon kis pályaszakaszok vannak és sok a töltögetés, illetve elég gyakori. Persze ezt nem a modhoz mondom, ez az eredeti játék sara.
13.
13.
Rakottkrumpli
#12: Nem tom a karakterek azok választhatóak, azon kívül meg kb. a fegyverek megváltoztatása az egyetlen, ami engem zavart.
12.
12.
ATi0021
Cinematic valóban sokkal szebb, de mégis utálom. Egyszerűen az eredeti HL2-t megsemmisíti. Undorító új karakterek, eredeti zene helyett valami ócskaság, plusz nem mértem miért kell telerakni olyan elemekkel amik eredetileg nincsenek... Ha erre figyeltek volna tényleg tök jó lenne.
11.
11.
mestermagyar
#10: Detto, most szedjünk le egy ilyet, amikor a cinematic többgigás cucca 10x lekörözi?
10.
10.
Rakottkrumpli
Ez a cinematic mod után lepkefing kb... :P
9.
9.
Extol
#1: ki hitte volna, én is nagyot néztem
8.
8.
PAtr0n
Emlékszem anno 128-as pendriveon hozta be munkatársam a HL2 trailer-ét, (meg a Doom 3-mét), nem gyengén leesett az állunk. Akkoriban kezdett a DX9 tarolni, az utolsó nagy mérföldkő számomra a DX-ek életében.
A Sorurce motor meg máig a kedvencem a "futásközben kép és hang beakadós" mivoltával együtt. :)
Annak idején a fémdobozos verziót vettem meg a HL2-ből a fekete HL2 logós poló még a mai napig megvan belőle, amiben az az egyedi, hogy véletlenül batikolta anyám (belerepült a hypo-s lavórba), de a végeredmény annyira állat lett, hogy még most sem hiszem el. Sokan azt hitték gyáriak a barna lángszerű foltok az elején. :) (Ha valakit érdekel lefotózom, és elküldöm a képet)
7.
7.
drat576
6.
6.
DON GONDOCS
Miez a maszatolás? Ott a Cinematic mod, szerintem messze a legszebb vagy részletesebb mod. Még a mostani játékokhoz viszonyítva is..
5.
5.
Dízel
a texturákat fejlesztenék... ezért nem érdemes kipörgetem 132szerre is.
3.
3.
Juha
#1 Uramgatyám, nekem is ez jutott eszembe, öregszünk rendesen...
2.
2.
Sajna a kis textúrákon, a kicsi polyszámon és a kissé túlhaladott shadereken nem tud javítani a patch.
1.
1.
pszihoapu
jesszum pepi! mar a masodik resz is 11 eves? na ez most sziven utott.:-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...