Itt a gépigénye a felújított Dark Souls II-nek

Link másolása
Már egy hét sincs hátra a Dark Souls II: Scholar of the First Sin megjelenésééig, mely a kultuszjáték PC-re, PS4-re és Xbox One-ra szánt felújított változata. Az új látványhoz új gépigény is dukál.

Hamarosan megérkezik a feljavított grafikával megtámogatott Dark Souls II: Scholar of the First Sin, mely nem csak szebb lesz, de tartalmazni fogja az eddig megjelent összes DLC-t is a játékhoz.

A csomag Xbox 360-ra és PS3-ra is jön, de csak a Xbox One-os, PS4-es és PC-s változatok kapnak ráncfelvarrást. Azok, akik rendelkeznek már a PC-s Dark Souls II alapkiadásával, kedvezményes áron, 30 euróért frissíthetnek a kibővített változatra. Ha valaki az alapkiadás mellett az összes DLC-t is megvásárolta anno, akkor már csak 20 eurót kell kifizetnie.


Mivel a játék szebb lesz, és DirectX 11 támogatást is kap, ezért a gépigény is emelkedett. Íme:

Minimum gépigény:

  • Operációs rendszer: Windows 7 (SP1, 64-bites) vagy Windows 8.1 (64-bites)
  • Processzor: Intel Core i3 2100 (3,1 GHz) vagy AMD A8 3870 (3,6 GHz)
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 465 vagy ATI Radeon HD 6870, DirectX 11-támogatással
  • HDD: 23 GB


Ajánlott gépigény:

  • Operációs rendszer: Windows 7 (SP1, 64-bites) vagy Windows 8.1 (64-bites)
  • Processzor: Intel Core i7 2600 (3,4 GHz) vagy AMD FX 8150 (3,6 GHz) vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM vagy több
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 750 (700-as sorozat) vagy jobb, illetve ATI Radeon HD 7850 (7000-es sorozat) vagy jobb, DirectX 11-támogatással
  • HDD: 23 GB
  • Xbox 360 kontroller használata ajánlott


Ha összehasonlítjátok az alapjáték gépigényével, azért jól látható, hogy szignifikánsan megnőtt a rendszerigény. RAM-ból például dupla annyit követel meg a cím.


Scholar of the First Sin kiadás április 2-án jelenik meg.

32.
32.
drat576
Biztos jó, meg van is rá kereslet, mert sokan szeretik meg jól fogy (főleg ahhoz képest hogy rétegjáték). DE szerintem akkor is kicsit túlértékelt. Illetve túl nagy a szakadék a rajongók és az ellentábor véleménye közt, ami nem igazán mutat teljesen objektív kritikát. Szerintem a valóság valahol a 2 tábor megoszlása között leledzik.
Akik szeretik, azok sokszor könnyen szemet hunynak a játék egyes hiányosságai felett. Akik meg nem kedvelik, vagy egyenesen gyűlölik a szériát szerintem meg túlzottan felnagyítják a hibákat és csak ezekre koncentrálnak.
A véleményem szerint felesleges, és elég nehéz is teljesen tárgyilagosan kezelni ezt a játékot, mivel nem mindenki számára készült.
Akiket beszippant azok nagy örömmel játsszák csak, akiket meg nem azok lépjenek tovább. Mindenféle további magyarázkodás teljesen felesleges.
Egyetlen dolog zavar: hogy a "szakértői" sajtótól se láttam még teljesen objektív tesztet a Souls játékokról. De végül is mind1 :)
29.
29.
Aanash
Én hülye vagyok az ilyen játékokhoz:)
9.
9.
Gykrizsi
#8: Egyébként viccet félretéve, ez a játék számomra az egyik legnagyobb talány. Ha megölnek sem fogom felfogni, mit esznek rajta annyira. A játék maga egy szimpla RPG, elég csúnyácska, az irányítás igen szögletes, a világ nem túl érdekes. Csak azért szeretik, mert nehéz? Nem fogom megérteni. Van ezer más játék is, ami nehéz, azt mégsem övezi ekkora kultusz.
6.
6.
Stranger
Az eredetinek reális volt a gépigénye? Mert ahhoz is sok volt a HD6870. Ehhez is sok ez... néha kb. egy 10 éves játék szintjét súrolja. Nem is tudom mihez kellene hasonlít, talán Gothic 3...
5.
5.
Gykrizsi
Ez a felújított is még csak súrolja azt a szintet, ahogy anno 360/ps3-on ki kellet volna néznie. Ez persze a játékmenetet nem befolyásolja, de azért van bőr a képükön, hogy teljes árat kérnek érte.
4.
4.
PAtr0n
No akkor most jött el az ideje a megvásárlásnak. Pont. Még jó hogy volt más game amivel eddig nyomtam. :)
3.
3.
Amúgy meg a ps4 es változat is ratka moslékul néz ki..
1.
1.
smét egy hsraütős gépigé(á)ny.
I7 2600 és gtx 750.
őőőőőőőőőőőőőőőőő
Szerintem meg ez: i5 2300 és gtx 750 ti~760 inkább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...