Teaselik az új Gears of Wart is

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 30.
  • Teaser
Link másolása
Habár az új Gears of Warról még mindig nem tudunk semmi konkrétat, úgy néz ki, a fejlesztők lassacskán elkezdik csepegtetni az infókat. Kezdésként egy fotót tudunk mutatni nektek a motion capture munkálatokról.

Úgy néz ki, a BioWare után a Black Tusk is egy olyan fotót választott teaser képnek, amely a játéka motion capture munkálatait örökíti meg: az alábbi képen egyik mocap-színészt láthatjuk, amint tetőtől-talpig beöltözve szorongatja a Gears of War egyik fegyverét.

A fotót Jack Felling, a Black Tusk munkatársa lőtte fel a Twitterére, ezt remélhetőleg hamarosan további látnivalók és infók követik!

Egyéb Gears of Warról szóló híreinkből: aki abban bízott, hogy kap egy Xbox One-os Marcus Fenix-kollekciót, nos, ő most már ne bízzon benne.

13.
13.
godach
Jajj de utáltam ezt a játékot. Nagyon. Amerikai futballisták, idegenek ellen. Pfff...
Gagyi, ótvar, semmirekellő gém. Egy fél tár kell az idegenekbe, nincs fejlövés. Unszimpatikus főhős, karakterek minden.... mégis sokadjára letorrenteztem.
Hát, valami megfogott benne. Hogy mi, nem tudom megmondani, de tegnap meghozta a futár, így a GOLD Judgementjével, meg is lett az összes rész egyben.
11.
11.
bema695
#7: Alapjáraton én is, de a TLoU számomra kivétel volt. Annyira beszippantott, hogy napi 4-5 órákat játszottam vele. Általában max 2 órát játszom egy nap, hogy minden másra is maradjon időm, amióta melózok ez volt kb az egyetlen ami elérte, hogy az egész délutánt előtte töltsem. A Bungie Halo-i még akkor jöttek ki, mikor suliba jártam, akkor meg nem volt más dolgom, mint minél hamarabb ellógni, hazamenni és a haverokkal veretni a live-on/psn-en :D
9.
9.
crytek
A 2-öt igazán kiadhatnák pc-re!
7.
7.
p3ti
#6: Naja, én pl. Sokkal jobban odavagyok az olyan játékokért mint a Halo vagy a Mass Effect mint bármelyik Uncharted Lou vagy TRért. Műfaj válogatja.
6.
6.
bema695
#5: Azzal eléggé bemutathatna a micro a sanyinak. A Halo kollekció így nevetségessé tette, hogy a TLoU-t 8thgen áron adta a sony ps4-re, még akkor is ha 1080@60fps volt. Hiszen msék 3 játékot adtak 1080@60FPS-on + a Halo 2-t némileg felújítva. Az más kérdés, hogy a TLoU kb akkora élmény, mint a négy Halo összesen, de akkor is cink szerintem (és úgy néz ki, a godofwar 3-al ismét eljátsszák, remélem észbe kapnak és max $30 lesz az árcédulán, úgy teljesen korrekt lenne).
5.
5.
Dani999
Pedig örülnék egy Gears of war kollekciónak Xbox one-ra :)
2.
2.
Jhonyy24
eggyik nagy cim amit tenleg varok,ha kijon akkor biztos veszek egy xo-ot,egy bundle-t
1.
1.
UncannyDante94
Végrree vééégreeee vmi kis híír, ha ki jön az új(és remélem vmi k*rva nagyot fog ütni) veszek az xbox one-t !! :3 :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...