Advanced Warfare - holnap folytatjuk a zombiirtást

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 30.
  • Videó
Link másolása
Holnap válik letölthetővé az Xboxokon a Call of Duty: Advanced Warfare második DLC-je, az Ascendance, amely többek között az Exo Zombiest is kibővíti egy új fejezettel. Erről szól a játék új előzetese.

Xbox 360-on és Xbox One-on holnap, PC-n, PS3-on és PS4-en pedig körülbelül egy hónap múlva válik letölthetővé a Call of Duty: Advanced Warfare második pályacsomagja. Az Ascendance négy pályával, egy új fegyverrel és exoképességgel, valamint az Exo Zombies játékmód folytatásával várja a rajongókat: ebben hőseink (John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan és Jon Bernthal) egy Burgertown környékén küzdenek a túlélésért:


A DLC másik előzetesét itt nézhetitek vissza.

11.
11.
xSHx
Végül is mond1 mi jön, ha Tryarch akk csak jó lehet. :)
9.
9.
Spectrum
#8: Értem, érdekes.
Nekem az AW az első CoD multis tapasztalatom, nem tudok mihez viszonyítani, A BF3-at toltam nagyon sokáig, de az kemperparadicsom ehhez képest. Ez jobban bejön, igaz, veszettül gyors.
8.
8.
xSHx
Eredetileg felejtős a 2.VH. A Tryarch tíselt egy képet, amint egy prototípus lézeres drón van. 90%- h BO3 lesz. Amit nem bánok, de amolyan visszaemlékezős formában számítok 2.VH ra.
7.
7.
Spectrum
#6: Következő coD elvileg ismét II.VH-s lesz, oda nem fér be az exo, az biztos. De AW elég sikeres, szerintem ezen a vonalon egy darabig úgysem csinálnak neki konkurenciát.
6.
6.
xSHx
Az exo maradjon az SH védjegye.
(végigírtam a komimat, erre csak a harmadát küldte be. Uh muszáj volt így megoldanom (mobil) )
5.
5.
xSHx
A bo2 t rongyosra játszottuk SD be. Az a lassabb, játékmenet nekem jobban fekszik. Rem a Tryarc kihagyja az exo t és marad a javarészt horizontális móka.
4.
4.
xSHx
A multira mostanába raáltam, nem rossz csak nekem túl gyors így exo val + pont ez miatt túl nagy a hitbox, így sokszor felkúr, h mit be nem ad.
3.
3.
Spectrum
#2: Szokni kell, de multiba is jó.
Tegnap S&D-ban egy bombát kellett hatástalanítanom Riot-on, egyedül négy ellen, mert a többieket kilőtték.
egy háztetőről ugrottam el, az esélytelenek nyugalmával, és magasan, a levegőben akadtam össze az egyik ellenféllel. ARX-szel leszedtem kb. 50 méterről. Eufórikus hangulatba hozott. .-) Aztán még azzal a lendülettel leszedtem még egyet, meg majdnem egy harmadikat is. Közben a headset-ben üvöltöttek a csapattársak. Életemben nem jött még így össze a multiban egy félperces móka. Végül leszedtek és buktuk a kört, de a video már le van mentve. :-D
2.
2.
xSHx
Nagyon jó lett az Exo Zombie. Érdemes kipróbálni. Jobban illik hozzá az Exo mozgás mint a multihoz.
1.
1.
bema695
Utoljára az MW2-t vettem meg a szériából, de ez a dlc nagyon jól néz ki. Rendes azon gondolkodom, hogy megvegyem miatta az AW-t :D Főleg a grappling hook tetszik benne, azt a f2p batman játékot is azért játszottam csak, hogy hook-al repkedhessek össze vissza, meg a Just Cause 2 is amiatt tetszett meg anno xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...