Gameplay traileren a Rainbow Six: Siege

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 30.
  • Videó
Link másolása
Kezdenek felpörögni az események a Rainbow Six: Siege körül, a külföldi sajtó most tehette közzé az előzeteseit a játékról, és ennek apropóján futott be az új gameplay trailer is.

Ha minden igaz, idén októberben jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Rainbow Six: Siege, aminek már a zárt bétatesztjére is lehet jelentkezni.

A külföldi sajtó most tehette ki az alfateszt alapján készült előzeteseit és gameplay felvételeit a játékról, amit a Ubisoft egy kis hivatalos anyaggal is megtámogatott. Közzétett egy új gameplay előzetest, illetve bemutatta az - egyelőre csak Uplayen keresztül elérhető - Art of Siege nevű gyűjtői kiadást, amely az aranyozott fegyverskinek mellett egy 120 oldalas taktikai kézikönyvvel is meglepi a rajongókat.

6.
6.
aordog
Biztos jó lesz, de ha nem lesz benne Single Player, ami persze kellőképpen változatos, akkor ezt kihagyom...
Nekem a Vegas első része hatalmas élmény volt, míg a második már nem annyira. Remélem ez is felnő a Vegas 1-hez. Aki azt nem ismeri próbálja ki, mert elképeszően hangulatos game és másodjára a legnehezebb fokozaton az ember tényleg úgy érzi, hogy egy taktikai osztag feje. Elképesztő:)
5.
5.
DarkAssists
Ütni fog!
3.
3.
Pharaoh
Lesz ebben egyáltalán Single Campaign?
2.
2.
robinnho6
Ennek a game.nek nincs single player módja?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...