Több sebből vérzik a PC-s Dead or Alive 5

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 31.
  • Hír
Link másolása
Tegnap jelent meg a Steamen a Dead or Alive 5: Last Round, ám a játékosok többsége panaszkodik az átiratra. Az még hagyján, hogy az online multira három hónapot kell várnunk, de számos funkciót és tartalmat sem kaptunk meg.

Az Eurogamer cikke szerint a PC-s Dead or Alive 5: Last Round számos kulcsfontosságú fícsör nélkül landolt a Steamen. Habár az is fura, hogy az online multi csak a megjelenést követő három hónapon belül élesedik, ezt még lenyelték a játékosok, lévén már jó előre tudták

Azt azonban nem, hogy port lényegében a PS3-as verziót veszi alapul, viszont az árnyékokat a PS4-es változatból vették át, érdekes mixet eredményezve. Szintén nagy érvágás a Soft Engine mellőzése, amire az Xbox One-os és PS4-es verzió épült - ez a motor segített abban, hogy a karakterek ruhái élethűbbek legyenek. Valami oknál fogva a Danger Zone és a Crimson pályák is hiányoznak a felhozatalból.

Még nincs vége: az achievementek és a Steam Cloud támogatása is kikerült a szórásból, illetve a billentyűkiosztást sem szabhatjuk testre. 

Noha a PC-s verzió másfél hónapok késett, minden jel szerint egy gyorsan összetákolt, félkész portot kaptak a játékosok. Nemrégiben a moddereket pécézte ki magának a Team Ninja, amikor azt nyilatkozta, hogy "pozitív morállal" álljanak a játékhoz, "különben többé nem készít PC-s verziókat".

A fejlesztők később tisztázták a helyzetet. Szerintük a korábbi nyilatkozatukat nem fenyegetésnek szánták, csupán a reményüket fejezték ki aziránt, hogy a jövőben "kölcsönös tiszteletre" lelnek a PC-s közösséggel.

24.
24.
jolvokq
nem csak grafika a lényeg emberek játék élmény :D :D ami enél a játéknál meg van
20.
20.
jolvokq
én szerintem a grafika renben van tök szép amugy szép lányok ugráló csecs meg van minden ami kell :D
18.
18.
godach
#16: "konzolos szinten van a grafika"
:) Ez most azért, megmosolyogtatott :)
17.
17.
jolvokq
Én szerintem nagyon király játékk lett igy pc-n is :D a hiányoságokat el tekintve :D
16.
16.
Stranger
#15: Nem ázsiai, inkább csak japán... A koreaiak azért elég jó MMO-kat dobnak össze. Amúgy érdekel valakit komolyabban is egy ilyen játék? Komolyan mondom úgy cikkeznek, mintha egy top seller AAA játék lenne. Mondjuk elég ciki, hogy konzolos szinten van a grafika. :SSS
15.
15.
Dreadlox
Látom a sok seggeszki megjött ide flamewarozni :D Szerezzetek életet g*cik :D

Hírhez hozzászólva, az ázsiai kiadók valamiért nem értenek a PC-portokhoz, de tényleg. Na jó 1-2 kivétellel. De a verekedős játékok nagyja olyan logikanélkül van megírva hogy az bűnXD A naruto is játszhatatlan volt, érdekes megoldások vannak a dzb-be is. A Dynasty 8 empires-t meg sem említem, hogy nem voltak képesek még mindig mai texturákat beledobni...Egyszerűen ellehetetlenítik a PC-s fighter játékokat, de legalább lesz MKX :D
12.
12.
GAMEROD
Mindezek ellenére mindig akadnak barmok akik megveszik a másfélmillás gamer konfigot. Minőségi átirat pedig elfut az óccsón is.
11.
11.
Dízel
Na én az ilyenek és ehhez hasonlók miatt vetem meg azokat akik azt mondják:
"azért csúszik mert tökéletes játékot akarnak kiadni a kezükből." A nagy lónak a fa....t! hányszor hallottuk már ezt, mindig szívás volt a vége. vagy legalábbis minimum nem lett tökéletes ahogy azt igérték a csúszásokkal kapcsolatban. Akkor ne ígérjenek semmit, az is jobb. A Valvésok legalább nem hitegetnek hogy készül a hl3. :D
10.
10.
DON GONDOCS
Mennyiért is árulják? Multi nélkül egy dlc árát megéri.
9.
9.
biohazard rex
Tévedés. Mert nem ps3-as a port, hanem a sega ringedge 2 (árkád) gépekről lett átírva pc-re (egyébként az is windows alapú)

Maga a port jól sikerült, mert stabil, gyors és a kiírt gépigény felével is simán hozza a 60 FPS-t 1080p-n. Én csak a 2 pályát sajnálom a játékból, mert szerintem a grafikával semmi gond. A himbálózó csöcs technológiát, meg telibe tojom. Viszont a billentyűzet használhatatlan, de tényleg, nem lehet a menübe navigálni vele.
8.
8.
Raam989
Én a sorozat rajongója vagyok, de ez még nekem is kritikán alulinak tűnik. Bár kipróbálni soha nem fogom a PC-s verziót, ezek után remélem is, hogy több játékot nem adnak ki rá...
Ez az egy játék elég lesz, a modderek majd szétszedik, aztán jöhetnek a profi poligon pornó videók a DoA csajokkal. :D
7.
7.
pikszel
Azt nem tudom, hogy akkor egyáltalán minek csinálták meg ezt a portot.
6.
6.
KeXxX
LOL.. akkor ne is készítsenek több játékot a másztör rész-re.
5.
5.
PaulMarloW
így akkor nekem nem kéne
4.
4.
Necreon
Ez a project ott halálra volt ítélve hogy merték kiadni online nélkül.
1.
1.
JackBauer
Kölcsönös tisztelet? Előbb tiszteljenek meg egy minőségi átirattal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...