The Witcher 3 - több mint 200 órányi játékidő

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Igen, jól olvassátok, Damien Monnier, a játék vezető dizájnere szerint ha minden apró kihívást és küldetést teljesíteni szeretnénk a The Witcher 3: Wild Huntban, akkor akár több mint 200 órát is eltölthetünk majd a játékkal.

Damien Monnier, a játék vezető dizájnere a napokban a Twitteren ismét kapott egy kérdést a játék hosszával kapcsolatban, és ha hinni lehet a válaszának, akkor minden fő- és mellékküldetés teljesítésével akár több mint 200 órát is el lehet majd tölteni a címmel.


Egy korábbi becslés szerint a The Witcher 3 főküldetései nagyjából 50 órát tesznek ki, és ha minden mellékküldetést szeretnénk teljesíteni, akkor még további 50 órát kell belepakolnunk Geralt kalandjába. Igaz, ezt még 2013 márciusában becsülte meg a CD Projekt RED, azóta pedig nem keveset késett a játék megjelenése.

A The Witcher harmadik felvonása május 19-én fog megjelenni, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

12.
12.
Kazuya
Jajj 200 óra......
Nekem skyrimben már van olyan 250 :D
11.
11.
moonborn
#10: Az első tényleg Geraltról szólt,az volt benne a jó,nekem a második rész története kapcsán olyan érzésem volt mintha valamilyen melléktörténetet játszanák,nem igazán illett a játékba,sok volt a politika benne meg hogy jön ahhoz a witcher hogy királyokra vigyázzon :D
10.
10.
AlexSchneider
#1: Egyetértünk, jó volt a második rész, de az igazi az első volt.
9.
9.
kopic
8.
8.
izolee69
#7: Ejj, sracok, de irigyellek titeket. En mar annak is orulnek, ha lenne nyari szunetem. :-))

7.
7.
kopic
Már ez az egyetlen játék kitölteni az egész nyári szünetemet.:D
6.
6.
Andrew
#5: Állítólag a prológus is 6-8 órás lesz, ha teljesen felakarod fedezni a területet.
#5 ugyan ez volt nálam is Dishonorednél. A 200 órának én örülök lesz mivel játszani az egész nyáron, ha naponta csak 1-2 órát fogok eltölteni a játékkal; és ez csak egyszeri kijátszás majd idővel újrakezdeni más opciókat választani stb. A lényeg már csak 48 nap van hátra kitartás mindenkinek.
5.
5.
200 óra ? és az miért is baj ? :D
Egyébként azt a 200-at én képes lennék bármikor 400 alatt megcsinálni. :D Látványosan lassan szoktam végigmenni egy-egy játékon: a Dishonored-et például sikerült 32 óra alatt abszolválnom ( másodjára ) pedig állítólag 6-8 óra van benne :)))
Mondjuk a Call of Juarez.Gunslinger 8 órája ezek szerint egy 2 órás játékot takar :DDD.
4.
4.
DarkLord
Egyből miért nem 1000 óra? :) Biztos bírnak pakolni bele ennyi tartalmat én elhiszem hisz baromi nagy világgal fog operálni a játék. Ott meg aztán , ha ide-oda kell futkorászni eleinte fast travel nélkül az is kitesz, majd ebből a 200-ból 1-2 órát. Én imádom felfedezni az ilyen nagy és érdekes világokat, szóval nálam ez nem lesz hátrány, megnézek én mindent az összes map-on bármely játékban :)
3.
3.
anarchoid
Mivel aprilis 1 van , igy elhiszem a 200 orat ;p de majd holnap letagadjuk ;)
2.
2.
azureknight0715
Azzal kiegészíteném hogy Ciri része meg jó 6-10 órás lesz, szal azis szép hosszú lesz. Mellesleg énis reménykedem hogy az első részre fog hasonlítani me nekem az a favorit. Én tuti az összes küldetést megfogom csinálni.
1.
1.
Gerovner
Remélem jobban fog hasonlítani az első részre. Nekem az valamiért sokkal jobban tetszett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...