StarCraft II: Legacy of the Void - elrajtolt a zárt béta

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 1.
  • Korai verzió
Link másolása
A korábbi ígéreteknek megfelelően a Blizzard tegnap elindította a StarCraft II: Legacy of the Void zárt bétatesztelését, és ezzel együtt a bétakulcsokat is elkezdte osztogatni hozzá.

A Blizzard két héttel ezelőtt lengette be, hogy március 31-én rajtol a StarCraft II: Legacy of the Void zárt bétatesztje, és tartotta magát az ígéretéhez. Ezzel együtt a kódokat is elkezdte kiküldeni hozzá, ha jelentkeztél a tesztelésre, mindenképpen csekkold a Battle.net-fiókodhoz tartozó e-mailedet.


Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenképpen bejutottál a tesztre, a Blizzard bizonyos szempontok alapján szórja a kulcsokat. A kötelező szerencsefaktor mellett számít, hogy milyen hardvered van, vagy hogy mennyit játszottál a StarCraft II-vel eddig; ettől függetlenül nem előfeltétel, hogy legyen a fiókodon StarCraft II, és nyilván nemcsak azok jutnak be, akik bivalyerős vasat és több száz órás játékidőt tudnak maguk mögött.

A bétatesztről szóló előzetest itt nézhetitek vissza, és igen, az új Archon mód is kipróbálható majd a tesztelés során.

3.
3.
noobster
#2: majd nyár végére biztos jut mindenkinek, aki úgy érzi, ennyi járt volna!
2.
2.
Lorthirash
#1: xD az nekem is jól jönne
1.
1.
noobster
Sziasztok!
Van pár Heroes of the Storm bétakulcsom, cserélném Starcraft bétára, ha valakinek lenne esetleg egy felesleges, várom az üzenetét!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...