Mortal Kombat X - bemutatkozik a Briggs-család

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 2.
  • Hír
Link másolása
Johnny Cage és lánya, Cassie után Briggsék is párosan képviseltetik majd magukat a Mortal Kombat X-ben. A játék új ízelítője most őket, vagyis Jaxet, illetve lányát, a szintén ütős csapásokra képes Jacqueline-t mutatja be.

Közeledve az új Mortal Kombat megjelenéséhez, a NetherRealm Studios igyekszik felpörgetni a játék körüli hype-ot, így ha minden igaz, akkor a héten még Goróval is megismerkedhetünk. Addig azonban érdemes egy pillantást vetni a lenti kedvcsinálóra, ebből ugyanis kiderül, nemcsak a Cage-ek lesznek párosan a játékban, hanem a Briggs-család is. Jax és lánya, Jacqueline pedig kíméletlenül osztják majd a pofonokat.


A Mortal Kombat X április 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, ám az Xbox 360-as és PS3-as verzió
csúszni fog
Köszi, gamemonsters!

36.
36.
DarkLord
Most már végre én is leírhatom, hogy Kenshi megérkezett a játékba :D (Addig nem akartam). Nem hiába tartották vissza utolsónak, eszméletlen jó lett. Szerintem kinézetre a legjobban felépített karakter jelenleg a játékban és ugye ha mellérakjuk amiket tud, brutál. Most engem megvettek kilóra ezzel :D
35.
35.
DarkLord
#33: A sima MK3-ban nincs benne Scorpion. Liu pedig a Deadly Alliance-ből hiányzott.
34.
34.
Quent1n
#30: Azzal egyetértek, hogy átmenet, de pont, hogy semmi újítást vagy kockázatvállalást nem érzek... Lehet, hogy szkeptikus vagyok de szerintem ők már nem tudnak már akkorát dobni mint amekkorát az MK1-el dobtak. Ezek a karakterek olyan hmm... nem is tudom.. nagyon töltelék szagúak..semmilyenek.. Ha annyira akarnak egy idővonalat csinálni vagy valami de akkor pl. öregedjenek a régi karakterek és változzon a stílusuk akár és amellett próbáljanak meg újakat beépíteni vagy vegyenek elő 1-2 régebbit pl Fujin és dolgozzák ki őket rendesen..

Képregények meg nekem kicsit belemagyarázósak.. Anélkül is meg lehetne oldani..

A játék mondjuk tuti jó lesz csak kár, hogy nem tudtak jobb karaktereket kitalálni de szerencsére a régiek kéznél lesznek. :)
33.
33.
Nicodemus
Ha nem szamoljuk a sorozat reszekent a Special Forces cimu jatekot es a Sub Zero Mithologyt, akkor ugy tudom mindegyik reszben szerepelt Liu Kang es Scorpion is egyarant.
32.
32.
Nicodemus
Ajanlom a kepregeny olvasasat! Az uj karakterek megismereseben es elmelyiteseben nagy szerepet jatszik, nem utolso sorban pedig nagyon igenyes es szorakoztato comics lett.
31.
31.
DarkLord
#30: Ez mind szép és jó, de én valahogy nem bírnám elengedni Sub Zero "kezét" akit még az arcade gépen a teremben szerettem meg első látásra :D Ahogy egy idősebb srác épp kitépte a fejét a haverjának, majd jót röhögött rajta ... szóval kellenek az új karakterek természetesen, de valami nagyobb kreativítással ne "faggyak" legyenek az újak. Hanem, mint D'vorah pl. azt aláírom elég fasza karakter így ránézésre és amit eddig láttam belőle. De pl. Ferra vagy Kotal két behemót...

Jahh és melyik az a karakter amely minden részben ott volt? Of Course Sub Zero, még Scorpion és Liu is mellőzött egy-egy részt.
30.
30.
Nicodemus
Szerintem tokeletes a roster. Az X a jatek neveben nem csak a 10-es szamot hivatott jelolni de az uj generacio eljovetelet is. Ez a resz kepezi az atfedest a tradicio es hagyomany (MK9) valamint a valoszinuleg teljes megujulast jelkepezo 11-edik resz kozott. Ertheto a koncepcio, hisz mar nagyon rafert a sorozatra egy ver frissites. Ezzel a resszel pedig vegre kilep a studio a komfort zonajabol, es oriasi rizikot vallalva fonixkent kelti uj eletre a sokat megelt sorozatot. A sorozatot mi megelt mar jobb s rosszabb reszeket egyarant. Ugy erzem jo uton jarnak az uj resszel, mert az MK9el osszegeztek a sorozat jol mukodo elemeit, karaktereit valamint vissza hoztak helyszinek es a hangulat alltal azt amirol az MK szolt, visszanyulva ezzel a gyokerekhez. Most pedig tesznek egy nagy lepest elore, egy oly innovativ es bator lepest mit a zsaner egy konkurens cime sem lepett meg meg soha: megprobalnak nosztalgiazas es bejaratott elemek ujrahasznositasa helyett ujra jatek tortenelmet irni. Egy olyan cimet leteve az asztalra ami akkorat szolhat mint amekkorat anno az MK1 szolt a jatekiparban, ezzel egy legendat teremtve.
29.
29.
Quent1n
Mentségükre legyen mondva, hogy ekkora múltú bunyós játéknál nem egyszerű megújítani a karakterfelhozatalt de ez most kicsit mellé ment szerintem. Egyik karakter se túl egyedi meg semmi.. Egy Stryker vagy Kabal sokkal jobb volt... De még a robotok is szimpatikusabbak voltak.. Egyedül Erron Black szimpatikus az újak közül de ő meg nem illik túlságosan ebbe az univerzumba eddig. Tök felesleges Sonya, Johnny meg Cassie egyszerre. Akkor Johnny-t meg Sonyat offolni kellett volna és Cassiet meg sokkal jobban kidolgozni, hogy valamennyire kitölthesse az utánuk maradt űrt. Így csak egy felesleges plusznak tűnik.

Kicsit olyan ez a karakterfelhozatal, hogy újítani is akartunk meg nem is. Pedig előbb utóbb eljön az idő, hogy vagy lesz egy tonna karakter a játékban vagy elhagynak pár régi nagy nevet (pl. Johnny Cage, Sonya, Jax, Raiden, Kung Lao, Liu stb). Kíváncsi vagyok a következő részbe mit újítanak e téren.

28.
28.
Nicodemus
100% hogy Kenshi benne lesz a jatekban. A story mode egyik fontos szereploje.
27.
27.
DarkLord
#26: Nem hivatalos az még ezért írom mindig azt, hogy ő a legesélyesebb (egyébként nekem személyes kedvencem és gyakorlatilag kb. mindenki sejti, hogy ő lesz az utolsó, de addig én nem írom ezt amíg hivatalos forrás nem adja ki). A mobilos változatban hivatalos csak. A nagy játékban ezt még nem erősítették meg sehol...most az, hogy itt ott találgatnak róla az egy dolog.
26.
26.
Megmondókapitány
#15: Hogy tudod állandóan kihagyni Kenshi-t.... 3. kommentbe is azt mondod, hogy majd jön, most is kihagyod a felsorolásból, holott Kazuya kolléga is mondta, hogy jön, fix, be van jelentve, hivatalos!
http://www.ign.com/articles/2015/03/13/shinnok-and-kenshi-confirmed-for-mortal-kombat-x
Csak egy bizonyíték, de találhatsz még bőven.
25.
25.
Henry82
#24: Igen, professzionális kommentelőtársam megosztotta velem az infot, nem tudtam, ennyire nem vagyok benne a dologban, hogy név szerint ismerjem a fajokat, nekem teljesen úgy hangzott:) Köszi
24.
24.
caleb007
#19: Valójában azt mondja, "for the shokan" ami a félsárkányok (négykarúak) fajának elnevezése.
23.
23.
kamgecam
Egy Duke Nukem is jöhetne! :D
22.
22.
DarkLord
Amúgy , ha az utolsó helyet megkapja Kenshi (amire a legnagyobb az esély) , akkor megint bővülünk egy családdal hisz Takeda meg Kenshi fia :D Úgyhogy lesz itt olyan, hogy

"Apa b+ nem engedtél el a múltkori bulira (Cassie mondja Johhny-nak) ezért szétlövöm a lábaid és még a rágómat is a fejedbe nyomom a golyó ütötte lyukba...
Ez azért már kimeríti a családon belüli erőszak legnagyobb fokát, ha ilyen szinten néznék a játékot, akkor gyakorlatilag a 18-as besorolás sem jó rá. Kíváncsi vagyok valami aktivistáknak felfog e tűnni ez a variáció :D
19.
19.
Henry82
#18: Bár az is igaz, hogy mint a végén kiderült, a shao khan inkább egy rang, mint konkrét név, ha Sheevával megnyered a team laddert, ő lesz shao khan, szóval ez még szódával elmegy.
18.
18.
Henry82
#17: Erre gondoltam én is, egy kalandjátékban elmegy ez a családias hangulat, de egy überbrutál verekedős játékba abszolút nem való. Nekem már az is hülyén hangzott a 9-ben, hogy Sheeva a "for the shao khan" bejelentkező szöveggel indul neki a harcoknak, aztán persze a team ladder végén az említett úriember ellen küzd és neki is ezt mondja:) Ezek a rokoni kapcsolatok viszont kifejezetten gázosak.
17.
17.
Nothing
Érdekes lesz, ahogy családtagok végzik majd ki egymást a lehető legbrutálisabb módokon...:D
16.
16.
DarkLord
#15: Mondjuk ezt a névsort végignézi az ember bazi sok a felesleges karakter, akit valószínű nem sokan fognak használni. Őszintén nem tudom elképzelni milyen emberi lény fog Cassie-vel vagy Jax lányával játszani vagy Ferra -val :D Töltelék karakterek, de ilyen is kell ez van...újítani kell karakterekben csak szerintem nagyon gyenge az új karakterek listája. Engem Takeda és D'Vorah érdekel aki új. Mondjuk így, ha kettő új érdekel még a meglévő karaktereim mellé, akkor van kb. 10 karakter amivel szívesen fogok játszani az meg több, mint sok is, szóval elégedett lehet az ember végtére.
15.
15.
DarkLord
#11: 25 alap karakter van + eddig 4 dlc.

24 meg van.

Sub Zero
Scorpion
Ermac
Raiden
Sonya
Jax
Ferra / Torr
Johhny Cage
Liu
Reptile
Kung Lao
Quan Chi
Mileena
Kitana
Kano
D'Vorah
Takeda
Kung Jin
Kotal Kahn
Cassie Cage
Jacquelin Briggs
Erron Black
Shinnok
Goro

Akkor rosszul néztem, mert már csak 1 ember hiányzik az alap játékból.

A 4 DLC karakter meg ugye plusz.
Jason
Tanya
Predator
Tremor

Akkor itt már csak egy ember a kérdéses...Bár, ha Goro-t levesszük, akkor lehetne 2 is én így számoltam, de nincs több hely szóval csak egy kocka marad üresen a 25-ből, mert Goro ott van lenn a sarokban...
14.
14.
Ótvar
Őszintén szólva Jax-et eddig se szerettem igazán, Zshaklin meg ... szinte ugyan az. Inkább Cyrax meg Sector jött volna. A 9-ben imádtam őket
13.
13.
Streetwiser
#8: Dead or Alive nem is létezne már nők nélkül, a kirakatuk megjelenítése viszi előre:D
12.
12.
Henry82
#1: Egyetértek, ez a Zsáklin is épp olyan felesleges, mint Cassie volt, meg ezt a család dolgot nem kéne erőltetni, abszolut nem ide való.
11.
11.
Nicodemus
Elméletileg Sonya is benne lesz a jatekban ugyhogy mar teljes a roster.
10.
10.
Hab
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...