Grand Theft Auto V - még maradt egy bemutató

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 13.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar az utolsó pillanatig várt azzal, hogy bemutassa a PC-s változat egy újabb fícsörét: visszatér a negyedik részből ismerős videoszerkesztő, meg is tudjuk mutatni, hogyan működik!

Már eddig is tele volt a net GTA V-videókkal, a PC-s verzió holnapi megjelenése után viszont még több lesz belőlük, sőt komplett filmek is ellephetik majd a YouTube-ot és társait. A számítógépes változat ugyanis megörökli a negyedik részből már ismerős videoszerkesztőt, amivel könnyedén rögzíthetjük, vághatjuk és oszthatjuk a GTA-s mozgóképeket.


A Rockstar Editorban több különböző kamerabeállítás, szűrő és effekt áll majd a rendelkezésünkre, a rendezői mód pedig az önjelölt direktoroknak fog jól jönni: ebben pár laza gombnyomással összerakhatjuk a filmünk helyszíneit, benne a játék főbb karaktereivel természetesen. A szerkesztő egyébként a GTA Online-ban is bevethető.

66.
66.
crashpipi
#65
Utoljára egymagos telóm a sima 4-es alma volt. Ma már idegesítene a sebessége (800mhz), pedig az ios messze jobb ilyen szempontból, mint a droid...
65.
65.
Stranger
#64: A TV-s dologban maradjunk ennyiben. Mobilnál viszont nincs igazad. Az nem mindegy, hogy hány Mhz-es ha végeredményben gyors? Az a baj a mai telefonokkal, hogy telepakolják egy csomó felesleges szolgáltatással, amit aztán senki sem használ és emiatt nem elég gyors a rendszer.
Itt van egy teszt, a minőségével ne törődj, jól megmutatja, hogy milyen gyorsan bejönnek az alap programok.
https://youtu.be/NF6Aypq1UeI?t=2m41s
Pedig már erre is vannak felesleges szutykok telepítve. Ha kiszeded az effekteket még gyorsabb. PDF reader-től kezdve az office-ig mindent rögtön megnyit. Könyveket is szoktam róla olvasni, lehet az 300 oldalas, rögtön megnyitja a 200. oldalt is ha ott jártam. Ezért nem értem, hogy minek kell állandóan új telefonokat venni... ja bocs, de értem mert lelassítják őket. Akkor inkább maradok ennél a 600megaherces szutyoknál. :D
64.
64.
crashpipi
Egyik sem "királyabb" platform, mint a másik vagy gyengébb, mint a másik...
Nem, nem mondom, hogy add el a 2012-es tv-d, de te se mond, hogy már pedig csak a marketing a különbség egy új széria és egy 3-5 éves modell között, mivel szerintem 5 évesen egy tv csereérett.
Nem lassú ma egy X8? Erre nem tudok mit mondani. Nem azonosak az igényeink. 600 mhz-es prociról van szó. Egymagos vassal a droidon a gyári appok is keservesen indulnak el. Egy S3-on is van, hogy másodpercek alatt nyílik meg egy telefonkönyv... :(
63.
63.
Stranger
#60: A háttérvilágítástól nem lesznek jobbak a színek. Ugyan úgy bevilágít a LED is és ugyan úgy szar miatta a fekete, mint CCFL-nél. Max azóta a panelek minősége fejlődött és azért látod szebbnek a LED-es TV-t. De ezek is elég lassan fejlődtek az elmúlt években, eleinte semmi különbség nem volt, max a marketing mondta. Nem tom hova kéne lecserélni egy 2012-es TV-t. :S
Ezért nem fogok új telefonokat venni, mert állandóan a sebességgel jön mindenki. Neked mi lassú a telefonban? Nekem ez az X8-as elavult fos, a böngészőt, PDF olvasót, könyvtárkezelőt rögtön megnyitja. De komolyan, ahogy rákattintok ott van. Menüben matatás szintén tökéletesen. Ezen kívül nekem nem kell semmire a telefon, ezek tökéletesen működnek. Na most akkor ez miért is lassú, elavult szar? Miért kell lecserélni? A Xbox1+PS4 vs PC játék vitát meg nem tom mi értelme volt behozni, most én is mondok 5 címet és akkor mehet 100 hszen keresztül a nagyon mély vita arról, hogy melyik a király. Ne süllyedjünk már idáig.
61.
61.
crashpipi
#59: "De még ígyis többet tud egy ilyen "ősrégi elavult sz@r" mint mondjuk a PS4. Nincs miről beszélni."
Ez, mint vitaindító, sok-sok hónapja értelmét vesztette már. Butaság.
PC-n nem indul el a DriveClub, a Killzone, az Infamous, az Order, a Forza 5, a Hotizon 2 és a lista idővel egyre csak nő, innentől kezdve nincs jelentőssége a számítási kapacitásnak, amit egy-egy gép papíron képes kipréselni magából.
60.
60.
crashpipi
#59: Nem értek ezzel egyet: "LED TV sem jobb semmiben max kevesebbet fogyaszt". Tegyél már egymás mellé egy hidegkatódsugárcsöves lcd-t és egy mai ledeset. Az előzőben gyakorlatilag nincs fekete, mivel egy full fekete háttérrel jobban bevilágítja a szobát, mint egy 60w-os villanykörte. Ott még kontrasztarányról nem beszélhettünk. Lassú a válaszidő, fakók a színek és akkor még ebben az árkategóriában, amit írtam, nem is volt fullHD felbontás. Kevesebbet fogyaszt, ami nem elhanyagolható. Ez a két Samsung tv, amit említettem 165w vs 39w. :) A síkképcsöves tv-t arra hoztam fel példának, hogy 10 éve még mennyibe került és hogy azóta mi történt... És írtam, hogy nem dobódik ki 3 év után!
A bekapcsolási sebesség max az első generációsokon lehetett hátrány, ma ilyen már nincsen.
A mobiltelefon példa szerintem 10 emberből 9-nél nem állja meg a helyét, mivel az említett modell újkorában sem volt teljes mértékben kielégítő, inkább csak ár/érték arányban szerepelt jól, volt vállalható a sebessége. Az a készülék ma kompromisszumokkal egy türelmes embernek lehet csak elég mindenre. Számomra az előző Samsung S3-am a sebessége miatt került fel a Vaterára, mert megelégeltem. És nem játszom mobilon. Jó telefon összességében az S3 szerintem ma is, nem fikázom, mint ahogy a 7870-et sem, csak szerintem ma már a kompromisszumokról szól. Gyorsul, fejlődik minden, amint lehetőség adódik rá, haladni kell szerintem. Ki-ki milyen ütemben igényli...
59.
59.
Stranger
#58: Azért a TV-k sem fejlődtek valami gyorsan az utóbbi években. Mikor volt már síkképcsöves utoljára opció... LED TV sem jobb semmiben max kevesebbet fogyaszt. Smart megint... Nekünk is az van, de szerintem teljesen felesleges, nem is használjuk. Sőt, csak hátrány a lassú bekapcsolás miatt. Elhiszem hogy valakinek kell az újdonság de azért nem 3 évente fogja az ember cserélni. :S
Egy lassan 5 éves Xperia X8-asom van. Mindenre elég... Nem is értem, hogy az emberek miért cserélik a telefonjukat 2 évente. Oké, ha játszanak rajta. Ennél minden betölt fél másodperc alatt. Még a netezés is tökéletesen működik, pedig alap böngészőt használok.
A 3 éves CPU/VGA meg hogy lenne öreg? Mond már el mi értelme van lecserélni egy 4 éves i5 2500K-t. Mindenhez elég a mai napig. De mutasd meg akkor, hogy miért sz@r. Egy 3 éves HD7870 is tökéletesen elég. Gyakorlatilag nem is volt előrelépés azóta. Jó, veheted a GTX900-as csodákat. De beszéljenek a tesztek.
http://www.techspot.com/review/979-battlefield-hardline-benchmarks/page3.html
http://www.techspot.com/review/962-evolve-benchmarks/page3.html
http://www.techspot.com/review/956-dying-light-benchmarks/page3.html

Ezek a játékok sem az optimalizálásukról híresek és bőven elég maxon, FullHD-hez, sőt még AA mellett is egy 3 éves videokártya. Prociról nem is beszélve. Ha 60FPS a cél lejjebb veszel 2 beállítást. De még ígyis többet tud egy ilyen "ősrégi elavult sz@r" mint mondjuk a PS4. Nincs miről beszélni.
58.
58.
crashpipi
Senki nem írta, hogy 3 évente vesz tv-t felénk akárki is, mivel nem tudhatom, nem az én dolgom. A doktor és doktorátus szót inkább magadra aggathatnád, mivel az okoskodás az megy..
Egy 3 éves tv öreg. Lehet, hogy a szüleink idejében más volt, mivel nem volt ilyen gyors a technikai fejlődés, de ma már egészen más van. Nem kell kidobni egy 3 éves tv-t, nyúzni kell még 1-1,5 évig, utána vagy átvinni a hálóba és a nappaliba jöhet az új vagy elpasszolni olcsón. ( mivel úgyse ér igazán már semmit 4-4,5 évesen)
10 éve dolgozom, azóta úgy hozta a sors, hogy 4 tv-t vettem és ebből csak egy volt, ami elromlott.
Annyi fejlődés volt ezidő alatt, hogy mivel csak a 130-160 ezres árkategóriában nézelődöm, hogy a síkképcsöves 72 centis slim Samsungtól, a HD ready hidegkatódsugárcsöves lcd-n át eljutottunk a ledes Smart tv-ig és szerintem ebben nincs semmi kirívó vagy ritka.
A mobiltelefonnal úgy vagyok, hogy 2 éves kora után, ha valaki nincs rákényszerülve az anyagi helyzete miatt, vagy tényleg kizárólag munkaeszköz neki, vétek tovább használni. Talán a mostani 5S-em az, amit terveim szerint nyúzni fogok 2 éves koráig, mivel ezzel most elégedett vagyok. Talán anno az N73-am volt az, ami kihúzta 2 éves koráig...

A számítástechnikai eszközökből meg szerinted a 6 éves az öreg szar?! Ha gémernek tartod magad, áruld már el, Kölyök, hogy 1-1 megmaradt vinyón vagy a házon kívül mi 6 éves a gépedben?? :D
6 éves vassal told át a gépet a szomszédnak netezni, meg filmezni!
Öreg a 3 éves cpu/vga, ha tetszik, ha nem. A kérdés max, annyi, hogy kinek meddig felel még meg, meddig elegendő számára..
35.
35.
-Cash-
Megvehetnénk mi is az új verdát, csak senki nem szeretne hitellel együtt élni. Azért kint sem fenékig tejfel minden, csak jobb a biztonság és egyszerűbben lehet tervezni. Zsebből ott sem veszik meg a 10 milliós autókat, szép álom lol
30.
30.
crashpipi
#28: Ugyanazért, amiért leöregezel egy 3 éves tv-t vagy mobiltelefont... ezek nem autók, ezek 5 éves korukra a lom kategóriába amortizálódnak sajnos.
28.
28.
Stranger
#26: Nem értem miért kell leöregezni a kártyákat, ma már nem dobnak ki évente új szériát, ez van. Nvidia-nál már kint van a 900-as sorozat, azt ennyi. De az sem volt egy nagy előrelépés.
27.
27.
Mekee85
#2: Nemhát... a gáz az, hogy én miért nem kapom meg ps4en? Nemhiszem hogy bármibe is kerülne oda is belerakni.
Hamár a ps3as összes plusz tartalom bennevan a ps4ben, s pcn is lesznek heistok, mért pont ezt kell kihagyni?
Engem pont érdekelne, lenne sok ötletem, de pc-t netezni tartok nem játszani.
26.
26.
crashpipi
Le a kalappal a Rockstar előtt, tényleg sok munka lehet ebben, mert nem hittem volna, hogy a több éves öreg szarokon is szépen fut!
R9 270X-en láttam még csak, mivel én 3-adjára már nem veszem meg :), de meg van a nextgen konzolos látvány egészen biztosan. A sebességen kívül mondjuk nem jobb, de ez a kártya az én öreg karim ráncfelvarrása, így gyanítom itt se lenne rosszabb az eredmény.

Mindenkinek jó GTA-zást! Trevor rulez! :D
20.
20.
GAMEROD
Nagyon jól sikerült a PC verzió, rengeteg a beállítási lehetőség, ezért sok gépen el fog futni.
19.
19.
-Cash-
Sose a múltat nézd hanem a jelent meg a jövőt. Hamarosan megjelenik egy játék ami számunkra egy új élmény lesz és minőségben is nagyságrendileg fejlettebb, mint akik az őskorban lejátszották. Szerintem nem kérdés hogy mi jártunk a legjobban. Bár nem vagyok egy gta fan.
8.
8.
Hunszi
#1: PC-m is van, de hidd el nem sírom el magam, amiért van ebben video editor és a konzolost e nélkül kellett végigtoljam, szerintem soha életemben fél óránál többet nem használtam ezt az eszközt, szóval nem különösebben érint meg a jelenléte. A 4K felbontás sem, mert oda két konzol árának megfelelő gép kell, amit úgysem használnék ki, amúgyis a képernyőm 1600*900nál nem tud jobb felbontást :D szóval számomra, amivel jobb ez a kiadás, azt én alapból nem tapasztalnám meg, így nem ejtek könnyeket. Mindenesetre azért örülök, hogy végre a PC-sek is részesei lehetnek e nagyszerű játéknak...mert szerintem attól eltekintve, hogy 2 éves már a mai napig beton biztosan az első helyet foglalja el.
7.
7.
Skyer
#1: Jaj, majd megszakad a szívem.
6.
6.
lesik20
#5: Jaja végülis valakik ezen meg is tudtak gazdagodni :P
5.
5.
crashpipi
#1 Na, ez egy olyan fícsör, amit még véletlenül sem indítanék el... ;) Van akinek ez nem plusz...
4.
4.
Rakottkrumpli
#1: Nyilván velem van a baj, de egy hangyaköpetnyit sem tudom őket sajnálni... ;)
3.
3.
lesik20
#1: Nem akarok beleszólni de ez már a PC-s GTA 4-ben is benne volt (igaz nem ilyen részletességel)

Tény hogy többet kapunk, de ember mi csaknem 16 hónapot vártunk erre :P
2.
2.
xanatos0911
#1: Csak épp ők már lassan két éve nyúzzák a játékot... Azért ennyi idő után még jó, hogy több fícsörrel adják ki. Szerintem ez nem gáz.
1.
1.
azureknight0715
Azé amúgy elégé szar érzés lehet az olyanoknak akik pl ps3-on vagy xbox360-on tolták azt a sok új dolog miatt váltottak nextgenre és vették meg újból a gamet most meg jön a pc-s verzió ami még jobban hozzáad a játékhoz,a nextgeneseknek meg be kell érniük avval ami van. Ez nem annyira baráti dolog részükről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...