Itt a Star Wars: Az ébredő erő új előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Ma vette kezdetét a Star Wars Celebration, amelynek nyitópanelja nemrég ért véget, zárásként pedig felkerült a világhálóra a decemberre datált Star Wars: Az ébredő erő második, sok régi ismerőst is felvonultató előzetese.

A Star Wars: Az ébredő erő december 18-án kerül mozikba, a J.J. Abrams rendezte új részben pedig az új szereplők (John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson) mellett felbukkannak régi ismerős arcok is, mint például Carrie Fisher, Harrison Ford vagy Mark Hamill.

56.
56.
kopic
#55: Én majd decemberben tervezem megnézni az összes részt, felcsigázásnak.;)
55.
55.
tomy88trance
Csak én kezdtem el újra nézni időrendi sorrendben az összes eddigi részt a trailer hatására? :D :D :D :D Áááá,de várom ááááá :D
54.
54.
kopic
Am a csaj elég valószínű, h Luke lánya lesz:
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=160402156&postcount=1122
53.
53.
kopic
Gyerekek ez ATOMKIRÁLY lesz !!!! *-*
52.
52.
zsmester
#41: Az Luke :) ő a narrátor is, márpedig mondja, hogy a családját átjárja az erő: Az apját-mutatja a maszkot, "engem"-akkor simagja R2D2-t, a testvérem-női kar nyújtja a fénykardot :) és téged ???? - sötét kép...-ő lesz szerintem a rossz útra tévedt unokaöccs :)
51.
51.
Norbiii
#48: Ezzel nem értek egyet. Én például magyar szinkronnal nézek mindent. Jobban tetszik, hogy magyarul hallom, a saját nyelvemen. Továbbá ott van Harrison Ford esete a Star Wars-ban. Rengeteg poént elsüt, ami Csernák János hangján egyszerűen zseniális....:)
50.
50.
Datzy
#41: Nem biztos, hogy jó érv. Abrams belegázol általában a hagyományokba, Star Trek kiváló példa. SW-nál már elég volt a fénykard, fekete stormtrooper, stb mindenki kívülről fújja.

Folyt. ez már nem a #41-hez kapcsolódik. A cím sokat sejtethet. A legvalószínűbb forgatókönyv nekem még mindig az, hogy az Császár megsemmisülésével hatalmas energia szabadult fel. A képességgel rendelkezőkben szerte a Galaxisban felébred az erő. Szerintem az egyik Sith, vagyis a tanítvány az a Star Trek főgonosza lesz. A mester személye kérdéses, akár lehet Luke is.
49.
49.
pszihoapu
#47: akkor bocsesz, par eve nem Mo-n elek.
de ha akkora "vajt" szemu vagy hogy BR-en akarod pixel vadaszni a legeslegkedvencebb filmedet, akkor nem nagyobb elvezet ha csubakkat nem a gangszta zoli szinkronjan hallgatod meg, hanem eredeti hangon?
sztem az eredeti hang legalabb annyi plusszal jar egy filmnel mint maga a kep.:)
48.
48.
Hab
#47: Megveszed az angol változatot és nézed felirattal. Eredeti hang úgyis mindig sokkal jobb.
Vagy majd letöltöd a Blue-ray rip-et amire rávágnak magyar szinkront.
47.
47.
strike19
#44: Ha egy kicsit tájékozottabb lennél tudhatnád ,hogy a disney által gyártott filmek Magyarországon nem jellenek meg blu-ray filmen mert nem vették őket.
Ezért nem kapott a Galaxis őrzői se magyar Blu-rayt.
És a Bosszúállók 2 se fog kapni magyar blu-rayt.
46.
46.
Norbiii
#45: Én is ezen agyaltam, hogy én itthon szeretném látni, és nem pedig moziban, akkor én várhatuk rá kb 1 évet....
45.
45.
AK-87
Jó lesz ez gyerekek.Csak kurva messze van még december,pláne a dvd,bluray? verzió.
44.
44.
pszihoapu
#43: :-/?
de azert segitek:
bemesz a botba ahol ilyesmit arulnak kirakod a zset a pultra, majd kozlod hogy mit szeretnel. akkor az elado bacsi vagy neni leemeli a polcrol a hatamogul (lathatoan tobbcsillio darab kozul az egyiket) jo esetben egy blokkal egyutt berakja egy kis nejlon acsiba es voala!
43.
43.
strike19
Nekem az a legnagyobb kérdésem: Hogy a pics*ba fogom megvenni blu-rayen magyarul?
Ez az a film amit érdemesnek tartok megvenni blu-rayen.
Ez lenne eddig a 3. blu-ray filmem az első kettő JJ Star Trek.
42.
42.
atesz89
Aki simogatja r2-t az tuti Luke, a Vödröt nem simogatja senki meghát ha simogatja is az apjáé volt mégis csak aki a végén megtért, mielőtt meghalt.
41.
41.
McDuff
#21 Luke-nak nem ilyen robot keze van (mint anno Anakinnak),hanem emberszerű,"normális".
Sztem az nem ő...
40.
40.
Cipo3
#26: Ültem kb. 4* az Imax-ban az Aréna plázában és az Avatar jó volt de a másik három egy homály halmaz. Csak nekem van olyan tapasztalatom a magyar IMAX-el, hogy valami gebasz van? Néztem a Gravity-t és az űrjeleneteknél ahol fekete az világűr és fehér a skafander, tű éles látványvilágnak kellett volna lennie, erre kb olyan érzésem volt mikor a fullhd monitoromon 480p-s youtube videot néznék.
Nem tudom elkopik-e az ilyenekben valami, vagy csak nem tud élességet állítani a fickó, de ezerszer élesebb ha elmegyek a Corvinba egy sima 3D filmre. Ja és nem a szemüveggel volt baj az tiszta volt.
39.
39.
Tokodboy
#38: Nem vagyok SW fan én csak a trailerből szűrtem le, mégpedig a következőkből: simogatja Vader maszkját, utána rögtön R2D2-t és látszik, hogy a keze is le van vágva, ez nekem mind Luke-ra utal, valamint még egyik előzetesben sem láthattuk Luke-ot és szerintem nem véletlenül. Szerintem Ő lesz a Sith aki a kereszt alakú kardot lóbálja.

Egyébként meg úgy tudom, hogy Abrams azt nyilatkozta, hogy az eddig megjelent könyvek és játékok történetei semmit nem számítanak, nem abból kell kiindúlni.
38.
38.
atesz89
Luke nem lesz sith ha már csak a jedi academy játékból indulsz ki. Meg szerintem a könyvekben sem lett az.Ő alapítja az új jedi akadémiát. Az új sith arc nem tudom ki. De úgy hallottam hogy Hannak és Leianak lesz két gyereke. Egyik sith lesz a másik jedi. Kb ennyi az egész. Amúgy a trailer nagyon állat lett.
37.
37.
aRkye
Basszus, 41 évesen pont azt éreztem a trailer alatt, mint annak idején, általános iskolásként :) és talán soha azóta nem vártam annyira egy filmet, mint most...
36.
36.
Harkat
De nagyon nem szimpatikus az a néger pali... Nekem valamiért nagyon nem illik oda.
De őt leszámítva rég esett már ilyen jól egy előzetes megnézése. :)
35.
35.
strike19
#28: Inkább ő mint Jaden Smith.
34.
34.
Hab
#18: Sztem epic az is!
33.
33.
Tokodboy
Tehát Luke Skywalker lesz az új Sith :)
32.
32.
br1Koo
Ha csak olyan jóra sikerül, mint a baljós árnyak, már örülök. Viszont ha eltalálják a régiek hangulatát akkor tuti megkönnyezek filmnézés közben. Rohadtul várom *-*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...