Megérkezett a Star Wars: Battlefront első trailere

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 17.
  • Videó
Link másolása
A Disney leépítette a LucasArtsot, és inkább lepaktált tíz évre az EA-vel, hadd szállítsa ő a Star Wars-játékokat. Az első munkájuk, az új generációs Star Wars: Battlefront most kapta meg az első trailerét.

A legújabb képek és az első infók után jöjjön az első mozgókép is! Az új Battlefront Európában november 19-én jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

139.
139.
ADMlN
#137: Amúgy csak a gyengébbek kedvéért, én nem azt mondtam, hogy ez cgi vagy cinematic, sőt külön kitértem, hogy ez in-engine video. Én csak azt mondtam, hogy ez egy nem valós időben készült pre-render. Mint ahogy maga a videó is írja.
138.
138.
ADMlN
#137: "NOT ACTUAL GAMEPLAY."
137.
137.
Zozzancs
#136: Gondoltam megtudod különböztetni a CUTSCENE-t a CGI-től, nyílván valóan in game engine csak cinematic kamerával lett kiadva és ez meg is lett erősítve, de a te kedvedért beadom neked még1szer

Again, this is NOT CGI or cinematics. This is gameplay assets from a movie-like camera angle instead of FPS or TPS. This is all in-game assets. Again, I have seen the game from FPS and TPS and it looks nearly identical to what you see here. :)
136.
136.
ADMlN
#135: Az "így fog kinézni" meg a "kb így fog kinézni" az megint csak messze nem ugyan az.
Amúgy légy kedves ne lény gyökér és ne próbáld meg megmagyarázni nekem egy videóról, hogy in-game ha egyszer oda van írva, hogy nem in-game.
135.
135.
Zozzancs
#134: Végül is csak 30 yutuber és köztük még sok más ember erősítette meg, hogy ez kb így fog kinézni, de semmi gáz:D
134.
134.
ADMlN
Nem akarom elrontani a mókát, de az "in engine" az messze nem egyenlő az "in game"-mel. Mindössze arról van szó, hogy a trailert a játék motorjával rendelték, de nem valós időben és pláne nem PS4-en.

A sok idiótának akik még mindig erősködnek, hogy "de, de ez tutira ilyen lesz in-game" ajánlom figyelmébe a trailer végén a "LEARN MORE" link alatti feliratot:
"FROSTBITE GAME ENGINE FOOTAGE REPRESENTATIVE OF PLAYSTATION 4. NOT ACTUAL GAMEPLAY."
133.
133.
Zozzancs
#132: szomorú, hogy így fogod, fel... EA , EA mindig csak az EA... ne felejtsd el, hogy szinte minden cég már a DLC-s módot alkalmazza nem csak az EA, másrészről, meg nem kötelező megvenni se az alapjátékot, se a DLC-ket... de neked lehet magyarázni úgy is csak a saját igazadat hajtogatod anélkül, hogy átgondolnád ezt az egészet.
130.
130.
csabuszflash
Zozzancs és arcsont jól mondja, én is láttam ma pl a star wars hqsok vidijét, többek között ők is azt mondják h , bezony ez ilyen szép lesz.
128.
128.
rappit
#126: De ez gameplay, csak olyan szögekben lőtték ami ilyen mozissá teszi. Olyan mintha most a GTA V video editorjában csinálnál egy videót.
127.
127.
Zozzancs
#126: Star Wars HQ-sok látták a 7 perces gameplayt ami zárt ajtók mögött volt... talán megkéne várni amíg ide ér a gameplay és utána ítélni ti jövőbelátó istenek.: Again, this is NOT CGI or cinematics. This is gameplay assets from a movie-like camera angle instead of FPS or TPS. This is all in-game assets. Again, I have seen the game from FPS and TPS and it looks nearly identical to what you see here. :)
126.
126.
Shotgun Blues
#109: Neked van igazad. Ilyen részletes textúrák, ilyen fény-árnyék effektek még jó pár évig nem lesznek elérhetők. Még PC-n se, nemhogy PS4-en meg Xbox-on.
125.
125.
Dark_Temptation
Ennyi szart egy helyen :-D lojjetek már le magatokat :-D
123.
123.
Zozzancs
122.
122.
Angelwing
hát nem nagy szám a grafika,szerintem összecsapták,lehetne sokkal szebb.
120.
120.
frenkyboyhun
120 Comment azért befigyel :D
119.
119.
Hirosima-chan
#118: Vajon ezek az idősek miért járnak olyan oldalra ahol 15 év az átlag életkor?
Hmm. Érdekes. Mit akarhatnak a gyerekektől?
118.
118.
dzsiádzsó
Úristen milyen agyatlanok vagytok, ha valami nem cgi akkor az már rögtön ingame :D:D jézus látom az átlagéletkor 15 körül van, a tájékozottság meg még a blikk szintjét sem üti meg a témakörben, csendesebben gyerekek zavarjátok az idősebbeket.
113.
113.
#109: Neked végtelenül üres és értelmetlen életed lehet!Ezt folyamatosan bizonyítod is mások fikázásával.(nem csak magamról beszélek) Majd a felhő számolja :)
...(Ugorj kutya)
111.
111.
rappit
#109: Akkor ez mi ha nem hivatalos forrás te agyhalott? Többen is megerősítették, hogy igenis így fog kinézni.
109.
109.
dzsiádzsó
#108: Dennis Brannvall azt erősítette meg ez nem cgi, de attól még egy renderelt trailer, aminek semmi köze nem lesz ahhoz amivel játszol, ja de a játék motorja, meg a 3d-s tárgyak ugyanazok lesznek, csak már egy szaros ps4 fogja neked számolni, és úgy majd meglátod miről beszélek. Javaslom nézd meg a hivatalos forrásokat is, ne ülj fel a szenzációhajhász oldalaknak. Ők nézettségből élnek, azt meg a kamu hírekkel generálnak.
108.
108.
#106: Star Wars: Battlefront Lead Level Designer Dennis Brannvall and VFX Artist Daniel Kopp has confirmed that sequence that was showcased in leaked 10-seconds footage was all "In-game, not CGI" Kérlek akkor fordítsd le ezt nekem tanár úr!
106.
106.
dzsiádzsó
#105: Én beszélek angolul, de te még magyarul sem szerintem, egyrészt nem az erősítették meg, hogy in-game, a nagyon komoly hírforrásod azt állítja nem cgi. Gondolom számodra teljesen hivatalos videón is díszelgő game engine footage nem mond semmit, a kettő közötti különbséget a fantáziádra bízom. Aki meg ért a grafikához az tudja render volt az egész ilyen tűéles árnyékok nem léteznek olyan távolságban és mennyiségben, mint a videón. Persze ilyen hülye gyerekeket GTA V első traileréről is lehetett etetni, mint te, hogy ps3 ingame :D... Cikket amit küldtél meg fordítsd le, de ne a Bing-el, mert látszik te azzal szoktad onnan az ötlet, keress fel egy angol tanárt
105.
105.
#104: A lényege,hogy megerősítették "In-game, nem CGI"

Ki villog te retardált?Nem baj,ha ne beszélsz angolul,de max lefordíthattad volna Google vagy Bing használatával!Már megint csak kötekedni jöttél zsidóólóó
103.
103.
dzsiádzsó
#100: Ezzel mit akartál mondani nem értem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...