Újabb kulcsfigura távozott a Gearboxtól

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 19.
  • Hír
Link másolása
A Borderlands 2 vezető írója után a sorozat egy másik fontos készítője lépett le a Gearboxtól. Matthew Armstrong a hírt a Twitteren hintette el, mint írta, "új kalandokat keres", barátságban távozott, nem rúgták ki.

Matthew Armstrong a Borderlands kreátora és frencsájz-igazgatója volt az elmúlt években, ám most kilépett a Gearboxtól. Az úriember a Twitteren jelentette be a hír, mint írja, "a dolgok változnak" és noha továbbra is szereti a csapatot, de "eljött a kaland ideje".

Armstrong a Game Informernek azt mondta, nem haragban váltak el a Gearboxszal és nem is rúgták ki. Most, hogy elkészült a Borderlands: The Pre-Sequel! és a The Handsome Collection, a sorozat immáron "nem létfontosságú a számára", így felmondott. A szakember készen áll arra, hogy olyan dolgokkal kísérletezzen, "melyek nem csupán számára újak, hanem mindenkinek is".

A fejlesztő még nem árulta el, hogy hol folytatja karrierjét. Armstrong rövid időn belül már a második kulcsfigura, aki elhagyta a Gearboxot. Februárban a Borderlands 2 vezető írója, Anthony Burch intett búcsút.

3.
3.
Aztán minő meglepetés alakul egy új csapat és bejelent egy új játékot, vagy megjelennek Kickstarteren ... :D Na és valószínűleg össze is fog jönni nekik a pénz, mi meg majd örülünk ( vagy nem :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...