Disney Infinity 3.0 - kiszivárogtak a karakterek

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan a Disney hivatalosan még nem leplezte le a Disney Infinity 3.0-t, az egyik kínai webáruház, a Taobao honlapján már felbukkantak a majdani megvásárolható karakterek, köztük olyanok, mint Mickey egér.

A Skylanders vitorlájából ugyan még nem sikerült kifognia a szelet a Disney Infinitynek, az már most jól látszik, hogy így is órási siker az egyelőre két részt megélt játéksorozat. Éppen ezért nem meglepő, hogy ma délután kiszivárogtak a még be nem jelentett harmadik felvonás karakterei.

Az egyik kínai áruház honlapján (azóta eltávolították) ugyanis megjelentek a Disney Infinity 3.0 első karakterei, köztük olyanok, mint a Frozenből ismert Olaf, a Tron Legacyból ismerős Sam Flynn és Quorra, a klasszikus Mickey egér és Minnie, továbbá Mulan, valamint a hamarosan mozikba kerülő Inside Out (itthon Agymanók) öt szereplője.

A Disney nem adott ki semmilyen cáfolatot, mégis gőzerővel igyekszik mindenhonnan eltávolítani a karaktereket ábrázoló, kiszivárgott képet. Ez talán felér egy nemhivatalos megerősítéssel is.

3.
3.
Cipo3
#2: A figurák kimaxolása 1 óra vagy kevesebb. Beteszi egy magas szintű pályára és konkrétan 2 percenként szintet lép. Mert be lehet tenni. És 3000Ft-ért 1 óra játékélmény nem sok.

Hát a gyerekeim sajnos nem találtak sok érdekességet a skylandersben Trap Teammmel kezdték végigtolták. 1-2 mellékarénát megcsináltak, Swap Forcot vettük meg később azt 3 óra játék után már el is lehetett zárni :( Még az alapküldetést se vitték végig.

6-8 évesek. Persze végtelen számú skylanderst kérnek, de nem látom, hogy mire kellene mert nem ad nekik semmit.
2.
2.
Lethala
Nálunk egy 4 és egy 9 éves játszik Skylanders-ekkel. Gyakorlatilag ez az egyetlen játék, amit újra és újra elővesznek, kedvenc pályákat újrajátszák, ami a generációjukra nem igazán jellemző sajnos. Igazából a játék végigvitele meg van 1-2 nap alatt, de a figurák kimaxolása, az összes tárgy, jutalom, képesség, kihívás, trófea megcsinálása már elég húzós mutatvány nekik. A végigjátszással jó, ha 30%-át látod a játéknak. Ennek a korosztálynak eddig nem találtunk hasonlóan jó játékot, mert pl. egy Disney Universe kinézetében kimondottan nekik szólna, csak elfelejtették a nehézségét is az ő szintjükre hangolni. A figuragyűjtés meg kimondottan jót tesz az elhízott pénztárcáknak :-). Bár használtan már elég olcsók.
1.
1.
Cipo3
Skylanderses és Infinity-s cikkekhez nagyon kevés a hozzászólás mert aki játszik vele az 8 éves és nem fórumozik. Illetve az apja aki veszi neki, nem feltétlen tolja végig még ha lelkesedik is a figurákért.

Azért nagyon kíváncsi lennék MO-on mennyire megy az infinity. Van itt bármilyen fórumozó aki vett már ilyet magának vagy gyermekének?

Skylandersben jómagam nagyot csalódtam. 10-13 órás lineáris játékmenet után nem sok tennivaló marad így a gyereknek nincs oka figurákat belegyömöszölni a játékba. Nem is értem mért fogy ennyi. Ok jól néz ki de a 3000ft azért sok ehhez.

Vannak ugyan játékon kívüli lehetőségek (aréna) de egyik sincs úgy felépítve, hogy érdekes legyen. A végtelen lövöldözésre nagyon hamar rá lehet unni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...