E3 2015: Phil Spencer komoly dolgokat ígér

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Phil Spencer, az Xbox-részleg vezetője a Twitteren feltett rajongói kérdésekre elmondta, az idei E3-on sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak majd a belsős fejlesztésű játékok, így számíthatunk egy-két meglepetésre.

Durván két hónap van már csak hátra az idei Los Angeles-i kiállítás, az E3 kezdetéig, a Microsoft pedig már most megkezdte az információk csepegtetését. A hónap elején megerősítették, hogy a konferenciájukon a játékokon lesz a hangsúly, az Xbox-vezér Phil Spencer pedig most azt is elárulta, hogy egy vadonatúj, Xbox One-exkluzív játékot is bejelentenek majd az expón.


Spencer egyébként a Twitteren válaszolt a rajongók kérdéseire, ami során azt is elárulta, hogy úgy szeretnék összeállítani az idei konferencia programját, hogy az exkluzív, belsős fejlesztések kicsit nagyobb szerephez jussanak. Ez nem azt jelenti, hogy külsős stúdiók játékai nem lesznek majd láthatóak, de mindenképpen biztatónak ígérkezik, hogy a rajongók által jogosan hiányolt exkluzívokon lesz majd a hangsúly.

22.
22.
Turley
#20: Én ugyan eddig csak portoláson dolgoztam konzolokon, mert egy pc orientált cégben vagyok, de fejlesztőként mondom, hogy ez egy hatalmas baromság, ne etesd magad alomkepekkel, nem lesz olyan fejlődés a korai es a késői játékok között , mint ami az előző generációban történt
16.
16.
crashpipi
#13: Engem ez a része sem érdekel. Anno a PS4-re az AC4: BF úgy jött ki, hogy 30 fps 900p. Gyönyörű volt, simán hozta a PC-s HIGH grafikai szintet. Imádtam.
Utólag kijött egy patch, ami 1080-ra emelte a felbontást. Az ég világon semmit nem vettem észre 2,5 méterről egy 102-es tv-n. Csak utólag olvastam róla, hogy ez történt.
Szóval, ha egyelőre 30 fps és 900p-t bírnak, csak kicsiholni, részemről no problem. Idővel ezek a korlátok úgyis megszűnnek.
15.
15.
crashpipi
A Driveclub stabil 30 fps és az ég világon semmi baj, nincs vele. Ha nem ingadozik, nem érdekelne, hogy nem 60. A fix bevilágítások viszont már a Forza 4-ben is zavartak egy idő után, mert mű és szürreális.
Arra, hogy mit bír a vas, néhány évig úgysem tudunk majd mit mondani, gyerekcipőben bohóckodnak még a fejlesztők. Egyelőre a pénzhajhászás megy...
A Forza 2 után ki gondolta, hogy a 4 úgy fog kinézni, ahogy. :)
11.
11.
kamgecam
Jó játékokat kívánok minden XO tulajnak!
Remélem kielégítik végre az elvárásainkat mind a ps4-es,mind az xo-os tábor részéről.
10.
10.
guitarlord
#9: UI: Valami árcsökkentés is jó lenne a játékok terén, mert multiplatform címek esetén még mindig röhejes a 18-23k közti ár!
9.
9.
guitarlord
Nem akarok negatívnak tűnni, de tavaly is nagy dolgokat ígértek, de hogy őszinte legyek, nem estem hanyatt Tőlük tavaly....

Becsületükre legyen mondva, hogy Nekem a komplett tavalyi E3 egy nagy rakás cukormáz volt, ami alatt nem volt semmi....Kivéve a Doom videót, de tudjuk mi lett a Sorsunk utána....

Bízom benne, hogy az idei már több meglepetést és sok-sok bejelentést hoz majd :).
8.
8.
crashpipi
Valami komolyabb adag videót szeretnék már az új Gears of Warról, a Haloról és a Tomb Raiderről is. :)
A Forza 6-ra asszem haragudni fogok, ha nem nő látványosan az autók mennyisége, de persze a megszokott pazar minőség mellett és bízom benne, hogy belekerül a dinamikus időjárás és napszakváltozás, de nem ám olyan gyenge megvalósítással, mint a Horizon 2-ben, hanem minimum Driveclub színvonalon. Akkor tuti marad a trónon még évekig. :)
7.
7.
kopic
#3: Plusz Crackdown, Scalbound, meg remélhetőleg Rare játék is.
6.
6.
anarchoid
En crackdown buzerant vagyok ;) nyamiiiiiiiiiii
5.
5.
godach
#2: Kinect, mint baromság? Ne legyünk már ennyire szemellenzősek. Jó cucc az, csak rossz fejlesztések jönnek rá, már ami jön.
4.
4.
PaulMarloW
gondolom lesz majd pc-re is megjelenik
3.
3.
Neo1989
Az tuti h lesz Halo 5 bemutató talán Gears of War is. Ott van még a Forza Motorsport 6, Talán a Quantum Break-röl is lesz még v mi.
A többi meg majd kiderül.
2.
2.
p3ti
Örülök hogy leesett nekik hogy a TV meg a Kinect baromság egy hatalmas zsákutca, és az emberek még mindig a játékok miatt vesznek gépet nem a sok sz*r app miatt. Remélem hogy lesz meglepetés bőven, mivel az év vége nagyon erős lesz az Xboxnak, most lesz esélyük az eladásokba egy kicsit belehúzni karácsony előtt.
1.
1.
kopic
"hogy egy vadonatúj, Xbox One-exkluzív játékot is bejelentenek majd az expón."
Ne csak 1 db legyen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...