Star Wars: Battlefront - itt az első fejlesztői napló

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 21.
  • Videó
Link másolása
Star Wars-lázban ég a világ, így mindenki a közelgő filmekről és az új Battlefrontról beszél. A DICE kiadta a multiplayer shooter első fejlesztői naplóját, melyben a játék egy korai prototípusa is megtekinthető.

A Star Wars: Battlefront design direktora, Niklas Fegraeus elhintette, hogy azok sem csalódnak a játékban, akik single élményeket keresnek benne. Habár történet-orientált kampányt nem találunk a játékban, a pályákon MI-vezérelt botok ellen is harcolhatunk. A módot Missionsnek hívják, s akár barátainkkal vállvetve is harcolhatunk a gépi ellenfelekkel.

Megérkezett a kulisszák mögé betekintő fejlesztői napló is, melyben a DICE munkásai beszélnek nekünk a Battlefront első terveiről.

4.
4.
Cipo3
Hát én megelégszek ezzel a single playerrel is van aki erre se képes mostanság.

Ismerek olyan MOBA fanatikust aki 3000+ órát játszott DOTA-val, de csak botok ellen, mert utálja a sok hálzatos vadbarmot akik ott megforulnak. Ez is egy szemlélet.
3.
3.
Azért valaki elmondhatná nekik, hogy a botok elleni, multival gyakorlatilag megegyező single nem épp azt az élményt adja, mint egy kampány. De azért a co-op móddal jól el lehet hülyülni majd. Amúgy szerezhettek volna egy kevészbé pösze cávót.
2.
2.
Cipo3
ohh és megnézve a videt teljesült az álmom lesz split screen
1.
1.
Cipo3
Éljen éljen, ez leszek én akik offline tolja botok ellen.
Már csak az osztott képernyő kellene bele, hogy a haverokkal toljam a kanapéról, de ez hiú ábránd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...