Júliusban jöhet a Windows 10

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 21.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoft ugyan még nem jelentette be, hogy mikor válik elérhetővé az új Windows, de az AMD vezérigazgatója segített a pontosításban: a befektetőknek kotyogta ki, hogy júliusban számíthatunk rá.

Ha hihetünk az AMD vezérigazgatójának (és miért ne hihetnénk?), júliusban érkezik a Windows 10. Lisa Su ezt a cég befektetőinek kotyogta el a negyedéves pénzügyi eredményeinek közzététele apropóján, amikor azok arról kérdezték, hogy mik a terveik idén. Su egészen pontosan azt mondta, hogy "az iskolakezdési szezonra szánt felhozatalukra a júliusban érkező Windows 10 is hatással lehet".

A Microsoft eddig csak annyit mondott hivatalosan, hogy a Windows 10 nyáron mutatkozik be, méghozzá 190 országban és 111 nyelven. A Windows 10 ingyenes lesz a Windows 7 és a Windows 8 felhasználói számára, és azok számára is letölthető lesz, akik az operációs rendszerek kalózváltozatait használták - igaz, a rendszer ezzel sem "fehéredik ki". A redmondiak áprilisra ígértek konkrétumokat a rajttal kapcsolatban.

Az AMD legutóbbi negyedéve egyébként nagyon gyengén sikerült, nagytestvérünknél, a HWSW-nél részletesen is olvashattok erről.

9.
9.
doma100
Nekem a Windows 8.1 néha bezár programokat és mappákat. Ha valaki esetleg tudna adni valami tanácsot, hogy hogyan lehetne ezt megoldani azt értékelném.
4.
4.
mestermagyar
Akármi lesz, én személy szerint váltok. Hiányolom már kicsit a non-tabletes windowst, és csakis jobb lehet az új változat. Mellesleg, a 10 után elvileg máshogy tervezik a windows oprendszer értékesítését, úgyhogy ez a váltás előbb utóbb szükségszerű lesz (elvileg nem lesz win11, hanem ez frissül folyamatosan) ez valszeg sokáig fog a gépen futkározni.
2.
2.
godach
8.1 most nagyon adja. Pár másodperc alatt feláll a rendszer, nem fagy, nem küszködik. Nem lassul. Szükségem van nekem Win10-re? Nem tudom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...