Megint változik a PlayStation Vita?

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 21.
  • Pletyka
Link másolása
Harmadszorra is átalakulhat a PlayStation Vita, igaz, most nem érik olyan látványos változtatások a kézikonzolt, mint a legutóbb: az első tervrajzok szerint csak egyetlen fontosabb újdonság kapott helyet rajta.

Valószínűleg megint alakít a Sony a PlayStation Vita dizájnján, legalábbis az alább is látható, frissen levédetett tervek erre utalnak. A kép a Twitteren bukkant fel, és ez alapján az új modell nem üt el látványosan a 2013-ban bemutatkozott 2000-es modelltől: az egyedüli jelentősebb újdonság az, hogy egy HDMI-port is helyet kapott rajta.

A 2000-es típus annak idején több változást hozott, külsőre is sokat változott, ráadásul itt lépte meg a Sony, hogy a kütyü viszonylag drága OLED-kijelzőjét olcsóbb (de kevésbé jó) LCD-re cserélje. Azokat viszont ki kell, hogy ábrándítsuk, aki abban bízik, hogy a japánok az új modellel visszatérnének az OLED-hez: már a dizájn levédetésekor megemlítették, hogy marad az LCD.

18.
18.
rossitibi
#16: Ja már nézegettem ebay-en de attól még a gombokat szétb@..om rajta :) Egy kontroller talán tovább bírja,és olcsóbb azt cserélni mint magát a vitát.
17.
17.
rossitibi
#15: Na várj,szerintem ez a remote play! Ehhez kell egy ps4 és a ps4-es játékokat tudod így tolni. Nem?
16.
16.
p3ti
#13: Veszel hozzá egy egyszerű mezei kontroller formájú műanyag tartót. Ebayen kb. 3ezer ft, és máris ég és föld a különbség. Egyet értek amúgy, ezeket a handheldeket tartani borzasztóan sz*r....főleg olyannak akinek nagy a keze
15.
15.
aordog
#13: Szerintem működik: YouTube....Sony GCM 10 game controller mount with PSVita
és itt a "tartó" csak egy plusz, ami szerintem nagyon fain.
13.
13.
rossitibi
#7: Szia! Ps4 kontrollerrel össze lehet hozni a Vitát? Csak mert nekem is görcsbe áll a kezem egy pörgősebb játéknál! Én nyomoztam utána de semmit sem találtam,viszont ha megy vele simán beruháznék rá!
12.
12.
dcba
#9: Sztem ami fajo az nem a gep ara, hanem utana a jatekoke, amik orult aron mennek. Pl a Call of Duty Vitan dragabb, mint az Advance Warfare Ps4-re.
11.
11.
aordog
Tudtommal ha streamelsz és ezt a gép közelben végzed, akkor az wifi-n keresztül van és nincs késés. Ha elutazol és úgy akarod, akkor jön a 3G...és ha itt streamelsz akkor valóban kell egy frankó net, de szerintem ebben az esetben érdemesebb
vita címeket nyomni. Nekem a stream csak otthonra kell, mint a WiiU esetében.
Foglalt a TV, mindenki alszik és én a konyhában vagyok...ecetera..
A Vita használt ára jelenleg 30 körül van, ehhez szoktak 1-2 játékot és memóriakártyát is adni. (játékaim.hu)
10.
10.
NECROSMOKE
Nekem az elso generacios verziobol van es tokeletesen meg vagyok elegedve vele :)
Ugy internetezni mint jatszani rajta, nagyon elvezetes. A net jobban fut rajta mint a PS3-on XD
9.
9.
Cipo3
Ez több okból is jó hír. Ezek szerint nem felejtik el a konzolt.

Én néztem a store-t és jönnek ki rá játékok, nem tudom kinek mi az elvárása, de dátum szerint rendeztem és van ott dögivel idei.

Nincs még vitám, de vennék a gyereknek. Ami fáj az az ára. Olyan 30e körül érezném reálisnak.
8.
8.
dcba
#7: Sztem nem fogod megbanni, mert en pl a Mortal Kombatot vagy 2 evig porgettem rajta napi szinten es hiaba volt meg ps3mon is, sokkal szemelyesebbnek ereztem, h a vitan jatszom. Aztan ott az injustice is amivel szintugy el lehet lenni, bar ez nalam nem vette fel a versenyt a mortallal, de siman egynek elmegy, Aztan ott a Killzone amit 3x vittem vegig eddig es baromira elveztem, mert kulonbozo modon lehet vegig jatszani, pl harmadjara, akit csak lehetett csendben kaptam el es mint egy szellem vegig suhantam a palyan. A resistance is egy nagyon jo FPS lett es egesz nehez, bar ennel nem ereztem az ujboli vegjatszasi vagyat, de egyszer nagyon jol szorakoztam es mar igy megerte. Ott van meg a Street Fighter x Tekken ami meg eleg jo lett ra azzal is el lehet lenni. Viszont ami nalam hatalmas csalodas volt az az uncharted, ami sztem csak a vita tulajdonsagait volt hivatott bemutatni, igaz eszetlen jo grafikaval, de nekem az vhogy tul dedos volt, h razogatni kellett a vitat meg simogatni. Aztan meg elerheto egy csomo PSP jatek es en pl amerikai accounttal regisztraltam be es igy elerhetove valt a 2 legjobb vita jatek a MOrtal Kombat Unchained es a Def Jam Fight for Ny.

Lenyeg a lenyeg, ha nem tul dragan, de be tudsz szerezni egy vitat, akkor a fent emlitett jatekokat mind ajanlom a figyelmedbe es akkor nem fogod megbanni a vetelt. En a mai napig szeretem es nem bantam meg, h megvettem, csak zavar, h ennyire nem foglalkoznak vele es arra hasznaljak, h a ps4-t streamelje vele az ember aminek kb sztem semmi ertelme nincs, mivel azonos halozaton kell lennie, laggok es kesesek tuti vannak es asszem 30 fps-nel nem tud tobbet a stream ami egy Last of Us-nal gaz, mert az gyonyoru 60fps-sel futattva.
7.
7.
aordog
Ha majd talán jövőre egy PS4-et vásárolok, akkor mindenképpen szeretnék elötte egy ilyen dögöt.
Persze tudom én, hogy a nagy TV a legjobb, hiszen én is így szeretem, de a játékok kivetítése a képernyőn számomra, mint ahogy a WiiU-n is fontos szerepet tölt be.
Magába a Vita tényleg kevés játékkal operál..de a jelenlegi felhozatalt nézve is a számomra érdekesek kipörgetése így saccolva kb.2 évet venne igénybe. Nálam a munka mellett 1 játék az egy hónak(ha tudok játszani)
A HDMI port jó dolog, de most nekem sem jut eszembe, hogy ennyi idő elteltével mire lenne jó.
Ami engem inkább zavar és szerintem változtatni kellene az a gombok mérete, mert elég kicsi! Én tuti, hogy ha lenne, akkor a PS4 kontrollert használnám az irányításra..legalabbis otthon a konyhában a söröm mellett:)
6.
6.
ADMlN
Most lehet, hogy ez a vadul fog hangzani, de mi lenne ha, - csak a feltételezés végett - mi lenne ha, még egy új verzió helyett mondjuk játékot fejlesztenének rá?
5.
5.
mamgu
Én is kitartok a régi mellett csakazértis, de a felső port ténleg vicces, most már igazán elárulhatnák mia szösz tervük volt vele csak érdekesség szinten.
4.
4.
dcba
Tehat akkor mar soha nem fog kiderulni, h a Vita tetejen az a port?? A mai napig nem birtam rajonni es a neten is csak mysterious portnak hivjak. Sokan pont, h a tv outnak hittek, de akkor ez megint megdolt.

Amugy minek ujitgatjak a Vitat, amikor uigy is mar mindenki leszarja.

En szeretem a kis gepet, de az oled kijelzot semmilyen uj feature-ert nem adnam oda.
3.
3.
mestermagyar
Tökmindegy, mert nincs 50 dolcsi sem legyártani ezzel az elavult hardverral.
1.
1.
PaulMarloW
ez tök jó ha változni fog
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...