Elérhető a Killing Floor 2 Early Access-verziója

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 23.
  • Hír
Link másolása
A Tripwire Interactive bejelentette, hogy elstartolt a Steamen a Killing Floor 2 korai hozzáférésű verziója. A 26,99 euróba kerülő zombis játék 3 pályát, 7 játszható karaktert, 4 perköt és 27 fegyvert tartalmaz.

A hatfős kooperatív küzdelmekre kihegyezett Killing Floor 2 korai hozzáférésű verziója már elérhető a Steamen. Három non-lineáris pályán irthatjuk a zedeket, míg a rusnyaságokból tizenegyféle van, pluszban egy főellenséggel is összeakasztjuk a bajuszt. Bár a felhozatal nem tűnik soknak, szerencsére egy pályaszerkesztőt is mellékeltek a csomagban, így nem kell sokat várnunk az első felhasználói tartalmakra.

Természetesen, a játék folyamatosan frissülni fog a fejlesztők jóvoltából is. Ha Green Man Gamingen keresztül vásárolnád meg a Killing Floor 2-t, üsd be az alábbi kódot és 20 százalék kedvezményt kapsz: 20DARK-SIDEOF-GAMING.

3.
3.
TheNick
#2: Kuponnal kb. annyi GMG-n, mint steamen euróban, pedig én is megörültem, hogy talán olcsóbban betudom húzni. Így viszont várok vele, főleg, hogy nagyon kevés még a tartalom benne, de egyébként az első részt imádtam és streamekből a 2. is nagyon ütősen néz ki.
2.
2.
Necreon
A GMG-nek állandóan van egy 20%-os kuponja, nem értem mire fel van pont most megemlítve? Ott egyébként már kb. 1 éve angol fontra váltották euróról a Magyarországról fizetők valutáját, így - bár nem láttam még GMG-n mennyibe fáj - nagyon de nagyon nem éri meg ott vásárolni már, még kuponnal sem.

A KF2 egyébként bitang jó lett, gyönyörű dx11-ben, elképesztően jól optimalizált (100+ fps), buggal is csak 1-2x találkoztam (korlátra felteleportáló majd leteleportáló zed). Ez gyakorlatilag egy demó, csak a többi fegyver, perk, map hiányzik belőle. Várom nagyon hogy bővüljön, kell egy demolutionist ^^.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...