Destiny - részletek a House of Wolves DLC-ről

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 23.
  • Hír
Link másolása
A Bungie tegnap este egy livestream keretében újabb információkat árult el Destiny második bővítményéről. A House of Wolvesba egy új hub, a Queen's Bay is bekerül, de új fejvadász-küldetéseket is elvállalhatunk.

Az új közösségi területet a Reefben találjuk és Queen's Bay névre hallgat, itt vehetjük fel a House of Wolves sztoriküldetéseinek jó részét. Itt találjuk az egyik legfontosabb nemjátékos karaktert,  Petra Venj-t is, aki a királynő szolgálatában áll. Beállhatunk az ő frakciójába, a Queen's Wrathbe is, ahol teljesítményünk függvényében előrébb kerülhetünk a rangsorban. Az NPC elég szép summát ad a House of Wolves tagjainak levadászásáért. Ők a Fallenek egyik csoportja, és fellázadtak a királynő ellen. Jutalomként új páncéldarabokat (Vest of Exile-szett), emblémákat és hajókat kapunk, beleértve az új Awoken hajót.

A másik fontos NPC Variks lesz, aki egy Fallen kereskedő, és aki a House of Judgment tagja. Ő vezet be minket a Prison of Elders névre keresztelt kooperatív arénába, ahol értékes cuccokat nyerhetünk. A Bungie bemutatta Brother Vance-et is, aki a House of Wolves küldötte lesz, aki a Trials of Osiris nevű próbatétel elé állítja hősünket. Úgy látszik, az új Reef térben hasonló lesz a Towerhez. Lesz itt postamester és vault is.

Persze ettől még a Tower is fontos helyszín lesz, hiszen továbbra is ott szerelhetjük fel magunkat, és a régi hubban vásárolhatunk új hajtóműveket is. Továbbá itt is feltűnik a Bounty Tracker Bot, aki új Vanguard és Crucible küldetéseket ad majd.

A friss képeken láthatjuk a Onslaught Solution System nevű gépfegyvert, illetve a Lord of Wolves néven futó shotgunt is.


A House of Wolves május 19-én érkezik PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

6.
6.
Spectrum
#5: "És nem a marketing és reklám költségekkel elkápráztatva a buta tömeget, CoD-osan "hájpolva" hanem ténylegesen tartalommal!"

Ebből a mondatodból az jön le, hogy a CoD-ot nem tartod tartalmasnak, ha ezzel nem akartad a játékot minősíteni, akkor maradjunk abban, hogy félreérthetően fogalmaztál. .-)
5.
5.
Ruga
#4: Ismerem a CoD-ot jó sok résszel toltam főleg multiban. Sehol nem minősítettem a CoD-ot mint játékot, csak a marketinggépezetét, ergo nem én írtam baromságokat.. :)
4.
4.
Spectrum
#1: Nem lenne rossz eszmefuttatás, de értéktelenné teszi, hogy végig CoD-oztad.
Ha ismernéd a CoD-ot, nem írnál róla ilyen baromságokat. Destiny sajnos túl repetitív, gyakorlatilag a farmolásról szól, miközben fájdalmasan üres. A CoD soha nem erről szólt. Nézz be a blogomba, ott bővebben kifejtettem.
3.
3.
supair
Szívemből szóltatok!
Előrendeltem,vártam,lelkiismeretesen toltam.
Kb 5 nap alatt unalomba fulladt.Nem a kritikusok ölték meg.A készítők és a kiadó!
Eladni sem tudom,még érdeklődő sem nagyon van rá.Ez mindent elárul...pont.
2.
2.
pkflavio
Nemrossz, szépnek is szép... De valahogy nem az igazi! Pedig mennyire imádom a Scifit. El is adtam :)
1.
1.
Ruga
12 óra alatt 0 hozzászólás a hírhez! Ez igen! Szép volt Bobby Kotick! Bungine mindent bukott amit eddig a HALO-val felépített. És miért? Mert van egy majom és az agyatlan marketinges csapata, akik azt sem tudják mi az a c64 vagy atari, max ismerik az office-t meg a win xp-t. Csak számológépek múzsa nélkül. Biztos készültek a szép grafikonok amik persze nem tükrözték a valóságot, mert a döntést úgy hozták meg, hogy zombi 10 éves cod-os gyerekeknek nézték a népet, (a sci-fi stílusban meg külön lol b@zmeg!) olyanoknak akik nem olvastak soha könyvet, fogalmuk sincs semmiről. Golyó(s)nak nézték a kockát.. Ez számukra csak egy CoD volt a sok közül. Hát nem. Ezt elbaszták. Sokadszorra mondom már, ez egy kurvajó játék lehetett volna (és az is összességében) ha nem felezik meg, nem ölik meg a sztorit az elején egy fél játékkal, ha megadták volna azt amit minden (majdnem) HALO tudott a történetével, a dramaturgiájával, a pillanatot amikor csettintesz egyet, hogy aztaqurva. Sajnos a Destiny így elemekből összerakva lett kerek, de így soha nem lesz egy olyan alkotás mint egy HALO, még ha tudja is azt, még ha több is tud lenni. Elsőre kellett volna nagyot durrantani, HALO-t lenyomni, új világot varázsolni úgy hogy beégjen! És nem a marketing és reklám költségekkel elkápráztatva a buta tömeget, CoD-osan "hájpolva" hanem ténylegesen tartalommal! De ez így már nem fog sikerülni.. hiába szép, erre a játékra tojnak már az emberek, megölte a kritika..
De ez már kit érdekel?.. :-/
Én jól elvagyok a játékkal, szeretem, sokszor előkerül mert tényleg jó, de sokkal több embernek lehetne élmény ha nem lenne ennyi előítélet és kritika felépítve ellene. Egy biztos, csak az összes DLC-vel kiadott verziót éri majd megvenni, az lesz majd az egy egész játék..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...