Csúszik a Warcraft-film

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A tervezettnél egy kicsivel később kerül csak mozikba a Warcraft-film, jelentették be a készítők. Hogy pontosan mi a csúszás oka, az nem derült ki, de valószínűleg az utómunkálatok elhúzódásáról van szó.

A Legendary bejelentette, hogy a tervezettnél később, csak 2016. június 10-én kerül mozikba a Warcraft-film. Az eredeti premierdátum 2015. december 18. volt, amit a Disney finoman szólva einstandolt, mikor bejelentette, hogy az új Star Wars is aznap érkezik - így csúszott el márciusra a mozi, és ebből lett most június.

Hogy pontosan mi a késés oka, az már nem derült ki, de jó eséllyel a film utómunkálatai húzódtak el. A forgatás tavaly májusban fejeződött be, és képzelhetitek, egy olyan fantasy anyagnál, amely az emberek és az orkok első találkozására épít, bőven van teendő a kamerák leállása után is. A film stáblistájáról egyébként a tavalyi BlizzConon hullt le a lepel.

1.
1.
markoci555
A sok Star Wars, Jurassic Park, Mad Max, Szárnyas Fejvadász, Terminator filmek közül én ezt várom a legjobban, még az sem baj ha csalódás lesz. A többinél ki kell nyírnom valakit ha elb*sszák :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...