Heroes of Might & Magic VII - jön a béta

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 24.
  • Hír
Link másolása
A UbiSoft megerősítette, hogy május végén elrajtol a tavalyi Gamescomon bemutatott Heroes of Might & Magic VII zárt bétája. Akik előrendelik a játék valamelyik változatát, azok automatikusan részt vehetnek majd a próbán.

A UbiSoft bejelentése szerint május 25-én rajtol el a Might & Magic Heroes VII zárt bétája, amire a játékot előrendelők automatikusan meghívást fognak majd kapni. Egyelőre három különböző kiadást erősített meg a kiadó, amelyek a következőek.

A standard fizikai és digitális változat kizárólag az alapjátékot fogja tartalmazni. A dobozos gyűjtői változat kizárólag a Uplay boltján keresztül lesz előrendelhető. Ez magába foglalja a teljes játékot, egy gyűjtői dobozt, egy 26 cm-es Iván herceg szobrot, amelyen Iván büszkén pózol a csatatéren egy győztes ütközet után. Emellett kapunk egy 96 oldalas képes könyvet, a játék teljes zenei hanganyagát, két litográfot, egy teljesen testreszabható tarot játékot, továbbá exkluzív letölthető tartalmakat, mint például egy új hőst (Solmyr) és egy bónusz scenario térképet. A letölthető Digital Deluxe kiadás a teljes játékot, a soundtracket, a már említett letölthető bónuszokat, továbbá a Might & Magic Heroes III HD Editiont rejti majd.

A Might & Magic Heroes VII idén szeptemberben jelenik meg, kizárólag PC-re.


Köszi, Dercsi!

14.
14.
greenmelon
#9: Az első két részt még szerintem rajzolták, én adnék egy olyan részt is.
13.
13.
kastorhun
#11: Engem csak a heroes 6 tudott megfogni az újak közül, de az nagyon, bár én annak örülnék ha átkerülne valami jobb kiadóhoz a heroes, egyébként 2D-ben eléggé érdekes lenne a megjelenítés mai grafikában.
12.
12.
Naridar
Én kíváncsian várom, a fejlesztők elmondásai alapján a 3. volt a fő inspiráció, szóval legalább tudták honnan kell tanulni :D Amúgy egy 2D-s, rajzolt grafikájú (mint a Clash of Heroes) változatot tabletekre és PC-re elfogadnék - ha nem kötne le ennyi időt és energiát a grafika elkészítése, biztosan több tartalom kerülhetne bele.
11.
11.
Mortis
#8: Biztos a dizájn is közrejátszik a nagy egész szempontjából, de nekem mindig a kalandos, high-fantasy érzés hiányzott az újabbakból; hogy teljesen komoly volt, mégis könnyednek, majdhogynem viccesnek érződött játék közben: ezt egyetlen folytatás sem tudta újra elkapni.
9.
9.
kastorhun
#8: Esélytelen, rajzolt grafikához?
Nem 2D grafikára gondoltál?
8.
8.
Stranger
#7: Kevés olyan minőségi és hangulatos játék van mint a Heroes 3... Nekem stílus alapján már bukó a 7. rész is. Talán az lenne a legjobb, ha visszatérnének a rajzolt grafikához.
7.
7.
Mortis
Én még mindig le vagyok cövekelve a 3. résznél és az utána lévőket elnézve jól döntöttem. Kíváncsi leszek, hogy ezúttal alkotnak-e valami jobbat, vagy legalább vele egy szintűt.
3.
3.
kastorhun
#1: Nekem sokkal jobban tetszett mint az 5.része vagy mint a 4.része, itt igaz sok dolog változott, de engem leginkább csak a kevés nyersanyag zavart, a zenék sokkal jobbak voltak mint az 5.részben, a lények dizájnja pedig 5*, a várnézetet idővel megcsinálták, és nálam nem igazán volt bugos, bár kevés vár van de sokkal jobban lettek megcsinálva mint az 5.részben, a bányákat nem lehet addig elfoglalni amíg el nem foglaltad az ellenség várát, de egyébként a kiadó ötletei miatt lett félkész, és azt kihagytam azt hogy a 6.részben a színek valami borzasztóak.
2.
2.
kastorhun
Nem tűnik túl jónak, egy az hogy ronda mint a bűn, a hős túl nagy, a várak gagyik, az animciók nagy részét (szó szerint) a 6. részből emelték át, mint ahogy több lényt is, a dizájn pedig borzalmas, undorító ahogy a lények 50%-a kinéz főleg a strongholdnál észrevehető ott az egészet újracsinálnám, a vár zenék nagy része sem túl jó, az inferno várat pedig kihagyták.
1.
1.
Chrysh
Aki esetleg játszott a 6tal az tudna vmit mondani róla? Tényleg hiányzik néhány dolog belőle ami az előző részeknek a szerves részét képezte? Cárosképernyő, fajok, bányák, helyőrségek örökre a tiéd maradnak, minden frakciónak egyforma nyersanyagszükséglet, stb.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...