Készül a Gears of War Remastered

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 25.
  • Hír
Link másolása
Lapértesülések szerint a Microsoft és a Black Tusk Studios közösen dolgozik az eredeti Gears of War felújított változatán Xbox One-ra. A port feljavított textúrákat, simább átvezetőket és 60 fps-es multiplayert kínál.

A Polygon belső forrásokra hivatkozva írja, hogy már javában készül az első Gears of War felújított változata Xbox One-ra, A fejlesztést a sorozat legújabb darabján is dolgozó Black Tusk végzi.

A Remastered verzió feljavított grafikával és átdolgozott átvezető jelenetekkel operál, ez utóbbiért a Plastic Wax animációs stúdió felel - az intrófilmet néhány kép társaságában már megnézhetette a Polygon újságírója is. A multiplayer immáron 60 fps-sel fut. Egy másik forrás szerint az újrakevert verzió munkálataiba a Brink és a Dirty Bomb fejlesztője, a Splash Damage is besegít.

Noha a korábbi pletykák arról szóltak, hogy a korábbi részek komplett antológiájaként is felfogható Marcus Fenix Collection készül a Black Tusknál, ezt cáfolta Rod Fergusson, a stúdió fejese. Az év elején az úriember úgy fogalmazott, hogy "több izgalmas Gears-projekt készül" náluk, ám a bejelentésekre az idei E3-on kerül sor.

Mint ismert, a Microsoft 2014-ben szerezte meg a sorozat jogait az Epic Gamestől, az első rész jövőre lesz tízéves.

40.
40.
p3ti
#11: Ebben csak egy vicc van, hogy tényleg igaza van. Az új konzolok abból élnek amit évekkel ezelőtt eladtak. Ez a generáció egy szégyen (eddig).
25.
25.
dzsiádzsó
#10: Szerintem a legjobb TPS játék 10. születésnapját ne keverjük össze a játékipart átjáró ötlettelenséggel. Egyébként részben jogos, bár engem nem zavarna a sok tupírozott régiség, ha mellettük lenne olyan játék, ami új és egyáltalán csak fele olyan jó, mint ez GoW is volt pl.

Remélem multiba nem nyúlnak bele, aktív sniper megint rulez lesz :)
16.
16.
simon 555
#14: Továbbra sem értem miért zavar?
Ha játszottál már velük, nem neked készülnek ezek. Ha viszont nem, akkor most megteheted. Nagyon is jók qz ilyen remasterek hely kitöltésnek. Manapság egy AAA játékot elkészíteni sokkal tovább tart mint régen, min 2-3 év. Valamit adni kell a játékosoknak időközben.
15.
15.
frankdelgado
Ma rossz napom van elèg gyenguszra sikerült a poèn csak egy kisegìtő iskolàs ugrott rà....
14.
14.
Red-E-Kamp Van
#11: hú, ma mindenki nagyon csípős, beleértve engem is.
de most mondd, hogy nincs igaza?
korábban volt annak valami bája, ha remastereltek valamit, most már háta közepére nem kívánja az ember. újabb 60gbos textúra pakkok.
13.
13.
Neo1989
Asszem ez a 8. gen a felújítások generációja. Ami nem feltétlenül rossz.
Pl nekem is így van meg a God of War 1-2 de azér már v mi újat is ki lehetne adni.
12.
12.
thelegendary
Tehát a single ben nem lesz meg a 60FPS?
11.
11.
PaprikaJancsi
#10: Ez nagxon vicces volt, mond egyedül találtad ezt ki, vagy valaki fogta a kezed.
10.
10.
frankdelgado
Rossz elnevezèst kaptak ezek a konzolok....Xbox ès ps remastered elnevezès jobban illene ràjuk.......
9.
9.
PaprikaJancsi
Egy hónappal ezelőtt elmondták, hogy nem készűl, és nem is tervezik. (Black Tusk Fejes mondta)
Erre most bejelentik, hogy jön.
8.
8.
kopic
#2: Nyugi, jönni fog...

Hírhez: Akkor ezzel bebizonyosodott, hogy az új GeoW 2017-ben fog jönni.
7.
7.
Obiwan HUN
Lesz uj resz is, ez egy felujitasa a regieknek.
Nem kell sopankodni, jo a folytatas! ;)
4.
4.
guitarlord
#3: Valóban jó lenne, de azzal a Microsoft elvesztené az egyik legnagyobb ütőkártyáját, ami az Xbox fele tereli a játékost!

Én is jobban örülnék egy teljesen új résznek, minél előbb, teljesen új szereplőkkel, új sztoriszállal, az Emberi Fantázia határtalan, mindig van hely egy új epizódnak! :)
3.
3.
crytek
2.
2.
moonborn
Egy új rész jobb lett volna azért :\
1.
1.
imchristailor
Amikor megláttam a hírt, I was like "FF***********CCK YEEEEEEEEEESS". Régen még flashelt boxon játszottam az első résszel, de sajnos a vége fele volt egy rész, ahol mindig kidobott, ezért nem tudtam befejezni és ezért a többibe sem kezdtem bele, de ez. Ezzel egy álom teljesül, ha eddig nem lett volna biztos az XO vétel, akkor most már az. :D #iwannaplaythisgame
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...