CoD: Black Ops III - itt vannak az első részletek

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 25.
  • Hír
Link másolása
Újabb promóciós anyagok szivárogtak ki a Call of Duty: Black Ops III-ról, holott a hivatalos bemutatóra csak vasárnap kerül sor. Most már tudjuk, hogy az FPS-ben lesz kooperatív mód, arénaharc és visszatérnek a zombik is!

Tegnap a megjelenési dátumot szellőztették meg, most pedig az első részletek is napvilágot láttak a Call of Duty: Black Ops III-ról, köszönhetően a frissen kiszivárgott promóciós anyagoknak.

A hagyományos sztorimódot immáron négyfős kooperatív módban is végigtolhatjuk. Itt az újrajátszhatóságot tartják szem előtt a fejlesztők, hasonlóan a filmszerű arénamódhoz, melyben változatos körülmények között, nyitott küzdőtereken zajlanak a csaták, minden meccs más stratégiát követel meg. A kampányban teljesen testre szabhatjuk karakterünket, kitérve a fegyverekre, az öltözékekre és a képességekre is.

A multiplayer is változott valamelyest, a Treyarch például új láncszerű mozgási rendszert ígér. Rugalmasan és folyékonyan haladhatunk a pályákon - nem nehéz észrevenni, a Dying Lighthoz hasonló parkour is meghonosodik az új Call of Dutyban, ráadásul a térképeket is ehhez igazítják. A fejlődési rendszert immáron Specialistnek hívják, szintlépéskor három irányba is specializálódhatunk.

Ami a zombimódot illeti, a fejlesztők teljesen új narratívát ígérnek, egyedi történettel, teljes játékokra jellemző tartalommal megspékelve. XP-alapú, mély fejlődési rendszert és remek újrajátszhatóságot kapunk a pénzünkért.

További részleteket és látnivalókat holnap kapunk majd.

12.
12.
piskóta
#11: Én ezt amolyan "napi WTF" -nak szántam, és csak úgy érdekesség képpen hoztam fel. Mellesleg elég logikus lépés lenne egy olyan termékkel agyat mosni, ami az egyik legnépszerűbb.
11.
11.
DzsungelCsirke
#4: És a leglogikusabb magyarázat ugye az, hogy a Treyarch-ot is az Illuminati pénzeli és kemény agymosás folyik a háttérben.

Véletlen sem az, hogy egy szub-popkultúrában használt, mindenki által ismert jelet raknak egy játék plakátjára hogy felcsigázza az érdeklődést. Gyerekek, remélem még javában dübörög az általános iskola. Ha azt hiszitek hogy a youtubera feltett videótól megvilágosodtok ott komoly gondok vannak :D
7.
7.
Red-E-Kamp Van
#4: A rossz és lehangoló hír, hogy ez a cukormáz.
Izgalmasnak tűnik, ugye?
Csak a vidám része, hogy az ember nem nagyon fogja az arcodba nyomni a megoldást, főleg nem tömeges üzenet formájában.
Ahogy egyszer mondtam már az oldalon, mindenki egyénileg van megszólítva.
Viszont annyi előnyt látok ezekben az "ébresztő" videókban, hogy tényleg el lehet indulni egy gondolkodási meneten. De ha ébren maradni ettől akar az ember és várja az újabb és újabb "érdekességeket", ott már a gond van és újfent sikerült a nemzedékes tervezetnek a mederben maradnia.
6.
6.
maros1977
Biztos sokan várják a játékot. De hogy ps3 nem adják ki az szinte hihetetlen
4.
4.
piskóta
Kicsit OFFolnék ha lehet. Tegnap este láttam egy videót a You Tube-on "A cukormáz mögötti rejtett üzenet" címmel, amiben Katy Perry egyik videó klipjét vesézik ki. Ez amolyan összeesküvés elmélet a Lucifer eljöveteléről, meg egy titkos társaságról, akik agymossák az embereket a média segítségével. A videó kb. 40 perces, de higgyétek el megéri végig ülni. Itt a link. https://www.youtube.com/watch?v=ZQ0stYqBsZI
Na most, ha valaki megnézte vagy már látta korábban, az most nézze meg, hogy a legelső képen az a zombi alkat milyen kártyát tart a kezében. Egyszerűen beszarás.
3.
3.
zozo76hun
nekem csak a zombie mod lenne belole a lenyeg :)
1.
1.
serioustomy
parkour a COD szériában? Hová süllyedhet még?!!??!!!??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...